![]() |
הצעות לסרטים טובים?
אהלן, אשמח להצעות לסרטים באמת טובים.
לא רובוטריקים,ספיידרמן וכ'ו..חחח סרטים אמיתיים, עם עומק. האמת אני רוצה משהו בסגנון Bridge To Terabithia \ green street holigans \ alpha dog וכ'ו... סרטים עם עומק... אבל כמובן אם יש לכם קומדיות\פעולה באמת טובים, אז גם אשמח. שוב, אני מעדיף סרטים טובים עם משמעות וסיפור טוב(זה מה שאני מחפש עכשיו), אבל אם אין לכם ואתם רוצים לשתף אותי בקומדיה טובה או פעולה, אז גם טוב. תודה רבה באמת! |
ראיתי לא מזמן סרט ממש טוב. cloversfield אחד הסרטים הכי טובים שראיתי..
זה נחשב בקטגוריית אימה אבל הוא לא באמת מפחיד אלא יותר מבהיל. כל הסרט מצולם במצלמה של מישהו שנמצא בסרט ומתעד בעצם מפלצת ענקית שמשמידה את כל ניו-יורק. זה סרט מדהים ועוד יותר מדהים לראות אותו ב HD עם חיבור רמקולים 5.1 :) חוויה יותר טובה מלראות את זה בקולנוע.. :) בקיצור מומלץ בחום. |
ציטוט:
חבל שאין לי HD או רמקולים כאלו. |
הסרט 10,000 אחד הטובים =]
|
ציטוט:
האמת ראיתי וממש לא אהבתי. |
דיסטרביה
|
ציטוט:
ראיתי. סרט נחמד+. |
ראיתי אתמול את הסרט "8 צדדים לאמת" שמע אני בעיקרון ראיתי את זה במקרן HD..
וזה היה סרט אדיר.. ועוד סרטים שאני ממש רוצה לראות זה האנקוק (נראה לי ככה כותבים את זה) ומבוקש.. שני אלה נראים סרטים ממש טובים. |
סרט ישן אבל אחד שנראה שממש תאהב עם הסרטים שהזכרת: גוסטדוג.
עוד סרטים מומלצים: OLDBOY, כל דבר של טרנטינו, כל דבר של קווין סמית' (אם אתה אוהב סרטים שתמיד עוסקים בסקס), ו- NUMB (של שנת 2007). |
עכשיו חזרתי מהסרט "מבוקש" או באנגלית "Wanted" מהקולנוע. סרט חזק, עם אנג'לינה ג'ולי.
שווה צפיה :) תהנה. |
המרדף לאושר, סרט פצצה,
אם אתה מחפש סרט עם עומק, מוסר השכל, אז זה הסרט. בכלל, זה אחלה סרט לחיים. |
אם אתה אוהב בעלי חיים "שמונה מתחת לאפס" אחד הסרטים הטובים.
|
ציטוט:
בכל מקרה, סרטים מומלצים הם:
|
להציל את טוראי ריאן
שר מלחמה לגעת ביהלום |
ציטוט:
כרגיל עומרי מפציץ :) האמת שהסנדק חרא של סרט, כל השאר סרטים מדהימים :) במיוחד ליאון , ביג ליבובסקי , פורסט גאמפ וטקסי דרייבר :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני רוצה להמליץ לך על הסרט HITMAN.. אחד חדש. לא ראיתי אותו אבל ראיתי טריילר וחלקים ממנו. |
American History X
|
ציטוט:
|
קלוברפילד באמת סרט מצויין
יש סרט טוב ביותר קוראים לו 21 יש המבוקש שראיתי לא מזמן בקולנוע שהוא גם מצויין |
הממלכה
אמריקאן גנגסטר shooter The Bank Job |
ציטוט:
מומלץ בחום |קורץ| |
Layer Cake
True Romance Donnie Darko Enemy Of The State From Dusk 'Till Dawn The Shawshank Redemption The Air I Breath Butterfly On A Wheel Brokedown Palace וזה על קצה המזלג...לא כולם "עמוקים", אבל, לדעתי סרטים מעולים... |
Fight Club סרט חזק ביותר.
v for vendetta כנ"ל the lord of the rings! עד כאן בקטגוריות סרטים עם עומק, עוד סרטים מומלצים אלה: שודדי הקראבים טרויה 300 (בעקרון על דבר עם חרבות) נפלאות התבונה גם יפה. |
קלוברפילד בכלל לא סרט טוב, בגלל בעיה אחת הצילום גרוע!
אני הייתי מתרחק ממנו אבל זאת בחירה שלך. אהבתי את:
|
ציטוט:
|
כולם פה שכחו את Goal
The Guardian Hancock ולא עולים לי עוד לראש :] |
איש הגשם :P
|
תודה.
את רוב הסרטים, במיוחד החדשים, ראיתי. |
THE BUCKET LIST אחד הסרטים היותר טובים שראיתי,מומלץ בגדול...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ