![]() |
Wii! שאלות כלליות לגבי משלוח והקונסולה :}
שלום לכולם,
אחרי שקרעתי תתחת בעבודה ויש לי כסף החלטתי לקנות את הקונסולה מבית Nintendo - Wii קראתי כבר המון דברים על הקונסולה ואני הולך לקנות אותה החלטתי כבר, בכל מקרה מה אתם חושבים עליה? ניסיתם? אהבתם? דברו ! בקיצור, בארץ גירסת ה-PAL עולה 1800 ש"ח +, לעומת זות אין מלאי בחנויות בארה"ב [כגון Bestbuy. Kmart וכו'] ובטויס אר אס אתה יכול לקנות את החבילה עם כל מיני תוספות לא נחוצות [ואם נחוצות הן יקרות]. בקיצור מצאתי כמה מכירות שאפשר להגיע ב-250$ ב-eBay לחבילה חדשה עם כל מה שכלול שזה הקונסולה שלט אחד נונצ'אק אחד וגם סנסור בר והכל.. עכשיו אני לא יודע מה המשקל של החבילה כולה בשביל לדעת כמה יעלה לי המשלוח דרך אתר כמו MuStop או EzBuyUs, הייתי שמח אם מישהו היה נותן לי את המשקל הכולל [וזו הסיבה העיקרית שפתחתי את האשכול], כי אני בעצמי לא הצלחתי למצוא. חוץ מיזה, שאני קונה את הגירסה האמריקאית אני צריך רק לקנות שנאי שימיר את החשמל מחו"ל לארץ [100 ש"ח ~] וזהו, הטלויזיה שלי [שהיא חדשה] יודעת לזהות בין PAL ל-NTSC בלי שום בעיה.. אההה ועוד משהו, אם אני שולח את זה לאחד מהאנשים שאני מכיר באמריקה, כמה יעלה לו לישלוח לי את זה [בלי להגיע לארץ]? אני יודע שאם הוא יגיע לארץ הוא יכול לפתוח את זה ולא לשלם על זה מכס [כי זה לא יראה חדש]. נראה לי ששאלתי הכל אני כבר ממש עייף אם יהיו לי עוד שאלות אני אשאל פה תודה לעוזרים ! :} |
בקשר למכס-אתה יכול לבקש מהם שיסמנו בשליחה או שזה מתנה או שזה מוצר ללא ערך מסחרי או שזה מוצר שחזר מתיקון וככה לא תצתרך לשלם
הווי לא שוקל יותר מידי-2 קילו המקסימום כולל הכל היום אני בעבודה יש לי שם ווי אני יבדוק אולי כתוב על הקופסא את המשקל |
דרך אגב אתה לא חייב שנאי תילך לחנות חשמל יש חלק כזה שמתחבר על התקע עולה 5 שקל
|
Sagi - אני מודע לחלק הזה, אבל ה-WII צריך שנאי מיוחד.. בדקתי את זה, תודה בכל מקרה.
אורי - 2 קילו כל החבילה? זה ממש ממש יעזור לי כי אם זה 2 קילו זה סבבה לגמרי :] אני יודע שהווי עצמו שוקל 1.2 [התבלבלתי אתמול שאמרתי 1.5], מאוד מאוד יעזור לי אם תבדוק לי את זה. ובנוגע למכס, דיברת על האופציה שיאמרו שזה מתנה, באיזה מהסיטואציות זה? שמישהו מ-eBay שולח לי, שמישהו מהאנשים שאני מכיר מחו"ל שולח לי, שמישהו מחו"ל בא לארץ ומביא לי את זה או שאחת החברות MUSTOP או EZBUYUS שולח לי? תודה :] |
שמישהו מחול שולח לך, או שמישהו מ EBAY שולח לך
זה אותו דבר בעיקרון בכל מיקרה הם יסמנו GIFT יעבור בלי בעיה ללא מכס ,מניסיון. דרך אגב מישהו שאני מכיר קנה מארצות הברית WII ב 235 דולר לפני כמה ימים |
השגתי יד שניה במצב מעולה ב 1800 ש"ח עם 100 משחקים + ציפ של צרובים + עוד ערכה של שלטים + שלט איגרוף...
לך על יד שניה תוכל לקבל יותר בפחות, ויש כאלה במצב מעולה! קונסולה נחמדה מאוד יש משחקים ממכרים :) |
אני מציע לך לחשוב שוב לגבי הWii.. המון אנשים שקונים אותו מצטערים מהר מאוד.
במקום זה אני ממליץ לך לקנות Xbox 360.. קנוסולה איכותית יותר וללא ספק הרבה יותר טובה ושימושית. |
WII זה יותר לילדים קטנים עד גיל 13 לפי דעתי.
אתה לא תמצא שם משחקי כדורגל איכותיים או מירוצים או מכות כמו טקן נניח |
ציטוט:
XBOX או PS3 |
דווקא ה-Wii זו אחלה קונסולה, אבל זה ישעמם אותך מהר אם תשחק לבד.
בשביל ליהנות ממש אתה צריך 2 שלטים (או יותר כמובן) ולשחק עם חבר או אח או משהו. |
לא שאלתי איך הקונסולה.. אני פשוט חייב תשובה לגבי משקל החבילה :]
אני יודע מזה XBOX זה גם עומד על הפרק.. אבל אני מחפש משהו שכיף וזה גם לא רק לשבת ולשחק עם הג'ויסטיק זה אשכרה לקום ולעשות את זה :] נראה לי פשוט יותר כיף בלי קשר לגרפיקה וכו'.. תודה לעוזרים. |
ציטוט:
זה לא קשור לגיל ויש גם משחקי כדורגל איכותיתיים... לא כל המחשקים הם משחקים עם תזוזה |
OK ירדתי עם הכלב ועלו לי המון שאלות חח
ב-eBay, זה אשכרה מוכר נכון? מישהו פרטי? והמוצר אצלו בבית והוא שולח אותו אחרי שאני משלם? ככה זה הולך? המכרזים ב-eBay, זה מכרזים פומביים? או שכל אחד מציע מחיר אחר [שלא אומרים אותו] ומי שמציע הכי הרבה מקבל את המוצר? איך ב-eBay יכולים להיות בטוחים ולקחת אחריות על זה שהבנאדם באמת יתן את המוצר?, ותוך כמה זמן הוא שולח את המוצר מהרגע ששילמתי לו? עכשיו, בהזמנה ב-eBay, אני יכול לשנות את המיקום אליו המוצר ישלח? בגלל שבמשתמש שלי ב-eBay מוגדר הבית שלי ואני צריך להגדיר כתובת אחרת ב-USA. התשלום הוא רק ב-PayPal נכון? עוד כמה דברים חח, אם אני שולח את זה למישהו שאני מכיר מארה"ב, איך הוא שולח לי את זה מבלי שהוא יגיע לארץ, נותן את זה ל-UPS או משהו ואומר להם שזה מתנה? והם כבר דואגים לזה?, וכמה בערך עולה שליחה של מוצר של 4 ק"ג [משקל כל חבילת ה-Wii, מצאתי את הממדים והמשקל פה] ויש מצב שאני יכול לדבר עם המוכר ב-eBay שהוא ישלח לי את זה בעצמוי [אפילו שהוא לא הציע את זה במכירה] לישראל, בגלל ש-MuStop ו-EzBuyUs יקרים.. מישהו פעם התנסה פה ב-MuStop ו-EZBUYUS? הם אמינים? הגיע המוצר והכל היה טוב? כי לא התנסיתי בהם ובקניות בחו"ל בכלל. אני יודע שהפצצתי בשאלות, אבל אני ממש ממש חייב תשובה עליהם :] תודה לעוזרים. |
בדקתי לא היה כתוב על הקופסה כמה הכל שוקל
אבל לפי דעתי זה לא שוקל מעל 2 קילו ובקשר למוכר באי ביי יש גם חנויות בארה"ב שמוכרות דרך אי ביי ואם אתה לא תקבל את המוצר שלך יש ביטוח שם או משהו כזה ואתה יכול ליצור קשר עם פייפל יחזירו לך את הכסף תילך על מוכר עם אחוז פידבקים חיוביים גבוהים אם אתה רוצה לשלוח למאסטופ וכאלה אתה פשוט משנה בהזמנה את ה shipping addres ממש פשוט וחבר שלי הזמין במאסטופ הגיע אליו בלי בעיה אני גם הזמנתי עכשיו 3 דברים קטנים לניסיון להתחלה וניראה.. אמינות-אין בעיה עם מאסטופ זה שייך לנטוויז'ן.. |
ההוא שענה ב-Yahoo נתן תשובה כאילו חד משמעית חח, נתן הכל מדויק, בכל מקרה אני אלך לחנות לבדוק את זה..
אני יודע שיש גם חנויות שמוכרות Wii, אבל אם זה חנויות פיזיות אני לא מאמין שיש להם כי די נגמר שם המלאי לחדשים, ואני אקנה ממישהו שקנה ולא פתח, יש שם הרבה אנשים עם תגובות חיוביות אז לא נראה לי יש לי ממה לפחד.. OK אפשר לשנות את הכתובת בהזמנה זה כבר טוב :] אבל בכל מקרה MUSTOP יקרים משמעותית מ-EZBUYUS, ואני בכלל בחישוב מחיר לא מוצא שם קטגוריה מתאימה ל-WII. תודה רבה על העזרה :} |
ציטוט:
|
OK אני עדיין צריך עזרה מאנשים שמבינים ב-EBAY לגבי מה הדרך הכי טובה לשלוח את ה-XBOX לארץ, כי אני לא מוצא דרף אחרת חוץ מ-MUSTOP ומ-EZBUYUS, ובכללי אני צריך תשובות לגבי EBAY כי אני לא מוצא מאמרים עליהם כלום ! :}
ואני הכי מתפלא שאני לא מוצא מאמרים בנוגע למישלוח דברים לארץ מחו"ל כי המחירים של ממש זולים, אני קונה XBOX בסוף [הגרפיקה פצצה, אלחוטי והכל הבנתי שזה ה-דבר הבא], זה 307$ כולל מישלוח בתוך ארה"ב מהחנות Bestbuy.com, שנראים לי אחלה [יש להם תמוניטין שלהם]. טוב אם אני אראה שלא עונים לי פה אני אפתח אשכול חדש כי בכותרת של האשכול רשום שהאשכול על WII ויש מצב שאנשים לא נכנסים בגלל זה.. נראה לי אני צריך לפתוח אשכול "EBAY ומשלוחים לארץ".. טוב נראה אם יענו או לא P: |
ציטוט:
בכל מקרה שמעתי שזאת אחלה קונסולה. תתחדש. |
ה-XBOX הוא 500W.. אני יודע, תודה, מחכה לעוד תשובות.
|
ציטוט:
כמו-כן לא הבנתי ממש את השאלה של המשלוחים.. |
לא אמור להיות בעיות במכס ותהנה.
|
ציטוט:
הוא חייב לשלם מכס, אלא אם כן הוא מצליח איכשהו לעקוף אותו. (וזה לא חוקי) |
אפשרי כמו שאורי אמר לתרץ משהו.. ולפעמים זה חוקי אם באמת זה נכון :]
עכשיו לשאלה המרכזית שלי, מצאתי מוכר והכל, עכשיו איך אני שולח את זה לארץ במחיר זול ולא דרך MUSTOP או EZBUYSUS כי הם יקרים.. אני מחפש דרך יותר זולה לשלוח את זה לארץ, כי ב-EBAY אם הקונים שולחים לך את ה-XBOX או כל דבר אחר יש גם הצעות ב-40$, ואני לא יודע איך... ובכלל איך אני שולח את זה לארץ בזול? תודה :] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ