![]() |
משהו שקיבלתי באימייל, על סקרים בטלפון
אם זה לא מתאים, בבקשה תעבירו למקום המתאים.
וכך היה כתוב : הרגלי צפייה-גם אלי הגיע טלפון דומה ראה הוזהרתם תזהירו גם את ילדיכם שימו לב : לקוחה של הבת שלי, בבנק ספרה לה על שיחת טלפון שקיבלה לבירור הרגלי צפייה. הדובר הזדהה כנציג של הוט שעושה סקר צפייה. הוא ברר מי גר בבית, האם יש ילדים שצופים בתוכניות טלוויזיה.. האם יש בבית גבר מעל 18 כדי לשאול במה הוא נוהג לצפות, אילו תוכניות היא נוהגת לראות בבוקר... ועוד. היא הסבירה לו בהרחבה שילדיה גדולים וגרים במקום אחר, שהיא אלמנה ואין גבר בבית ובבקרים היא לא צופה בטלוויזיה כי בבקרים היא לא בבית. למחרת בבוקר רוקנו לה את הבית. ספור אמיתי הצעה: לא להשתתף בשום סקר.... |
רעיון יפה לגנבים חח
|
יש אין סוף דרכים, רעיונות ותיחכומים להרוויח כסף, חחח!
|
WTF...
גם אלי התקשרו אבל ניתקתי להם חחח (מזמן) |
עם רעיונות כאלה הם יכלו לעבוד בהרבה דברים אחרים B-)
אגב, נחמד לדעת שיש אנשים שבאמת עונים לסקרים,למי יש עצבים!!? |
חחח ברגע שאני שומע,
שלום מדברים מזה וזה ועורכים סקר על.. אני ישר לכו נחו* ומנתק |
סקר: "הלו, שלום מדברים מסקרים"
אני: "שלום" סקר: "בן כמה אתה?" אני: "14" סקר: "אה טוב סליחה" |
יש הרבה דרכים לגנוב.. לחבר שלי דפקו בדלת שמו לו מכתב של שכן הוא הלך להחזיר ובינתיים גנבו לו
|
טלפון:"שלום אני מחברת הסקרים X........" (ממשיכים לדבר)
אני (קוטע את הדיבור שלהם): "לא מעוניין".. וזהו.. |
אצלי יותר פשוט מכולם נראה לי |Lol|
"שלום אני XX XXX מהמכון ל ברציננו לערוך סקר" - ____________ ברגע שאני שומע את המילא סקר אני פשוט מנתק :P יש את החוצפנים האלו ששמים הודעה מוקלטת של פירסומת הם הכי מעצבנים |
אני נחמד לעומת רובכם חח.
פשוט אחרי ההקדמה שלהם אני אומר אני בן 17 והם עפים. אם הסקר לילדים אני אומר שאני בן 19. זה עובד חחח לא נעים ישר להגיד לא ולנתק.. :\ |
זה לא חייב להיות על הרגלי צפייה.. כמעט בכל נושא שואלים על מצב המשפחתי של השואל.. אם יש ילדים בני כמה הם.. וכו'..
כדי לשייך את השואל לקבוצה חברתית מסויימת.. אז אפשר לא לענות על אף סקר כזה.. מצד שני זאת פרנסה של היושבים מהצד השני.. |
אוייש לא צריך בגלל זה להפסיק לענות על סקרים.. פשוט אל תענו על שאלות אישיות ותחשבו לפני שאתם מוציאים מילה מהפה :]]
|
חח איזה מניאקים , אין סוף דרכים יש לגנבים .
|
לא מאמין בשיט, סליחה.
כל המכתבי שרשרת האלה אף פעם לא "סיפור אמיתי". כנסו לאירלוונטי לפרטים נוספים |
ציטוט:
תחשוב - זה יכול להיות, נכון? אז תחשוב פעמיים לפני שאתה מוסר פרטים אישיים. |
כשמתקשרים אליכם כדי לעשות סקר,
לא צריך לנתק ישר או לנהוג בחסור נימוס, זה באמת לא יפה. צריך פשוט להודיע שאתם לא מעוניינים, והשיחה נגמרה - זה הכל. |
אם שואלים אותכם בחלק מהסקר מה הקוד אבטחה בבית אז פשוט תנתקו.
|
ציטוט:
אל אם כן הוא יודע שהוא מדבר עם ילד בן 8.. |
הדברים האלה כבר ישנים פשוט פעם ב שומעים את זה
|
אני הכי לא סומך על אלו שעובדים בטלמרקטינג (שיווק טלפוני). סתם טפילים. |Stare|
|
ואי זה אחד הדברים הכיפיים להסתלבט על הסקרים האלה.
פעם התקשרנו עלינו מ012 ושאלו כזה "ראית את הפרומו שלנו? אם כן אהבת אותו?"(משהו כזה) אז הוא עושה כזה "לא מצטער אני לא מסתכל פורנו" XD כמובן שהוא עשה את זה בצחוק. ויש עוד פול זה כזה מצחיק להסתלבט עליהם ומה שהכי מצחיק זה שהם חייבים לסבול את זה XD |
כמה שאני שונא את הסקרים האלו.
|
ציטוט:
רק כשאצלי גם תלוי במצב הרוח. כשאני במצב רוח טוב אני קודם מקשיב ורק אחר-כך אומר לא מעוניין. וכשאני במצב רוח לא טוב אני בכלל מנתק בשנייה. זה בגלל שלפני חצי שעה שאלו אותי שאלות מטומטות ומעצבנות במשך יותר מרבע שעה ואין לי פנאי לבולשיט הזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ