![]() |
שאלה: למה האתר אינו מתאנדקס?
היי,
האתר שלי כבר ארבעה ימים ברשת שיודעים עליו וכדומה (הוא היה קצת יותר מ-4 ימים, כי התחילו לבנות עליו והכל) והוא עדיין לא התאנדקס. הוא מתעדכן בקביעות כל יום, הבוט של גוגל בא מספר פעמים ביום, עשיתי החלפת קישורים עם מספר אתרים (לא גדול אבל עדיין).. מה הסיבה שיכולה להיות שהוא לא מתאנדקס? תודה. |
4 ימים זה לא הרבה, תחכה קצת.
|
חכה בסבלנות. בינתיים תשיג כמה שיותר קישורים איכותיים.
בהצלחה. |
בדקת robots ?
|
האמת - קצר מוזר.
מהי הכתובת, נבחן אותו ... ובכל מקרה צודקים למעלה ויש להמתין בסבלנות עד כמה שבועות ... האם בדקת באמצעות site:domain.name או לפחות עד מיקום 1000? ייתכן ואתה פשוט מאוד למטה. |
תוכל להוסיף אותו דרך כאן
http://www.google.co.il/addurl |
ציטוט:
|
קוד:
<meta name="ROBOTS" content="NONE" /> |
ציטוט:
|
רוי,חכה קצת מה קרה?
לגוגל לוקח זמן להתעדכן. |
ציטוט:
לנושא תזמון האינדוקס, כבר קרא לי שאתרים חדשים אונדקסו אחרי כמה שעות. |
ציטוט:
|
בגוגל ישראל אתרים לא נוהגים להתאנדקס אחרי שעה
הייתי ממליץ לך להוציא לו כמה קישורים מפורומים בחו"ל בשביל אינדקוס מהיר |
ציטוט:
|
wrestlingtube שלי מתאנדקס תוך 3 שעות גג.
גוגל ישראל משתמש בדיוק באותה נוסחה כמו גוגל.קום. |
ציטוט:
|
uploa הדפים מתאנדקסים אחרי שלוש שעות אבל אצלו זה כל האתר.
גם אצלי השיא היה אחרי 5 דקות התאנדקס. אבל אצלו זה שונה האתר לא התאנדקס אף פעם... לפי מה שאני שמעתי גם האלגוריתם שונה... RAS קיבלת לינק מ www.ediko.info לאתר שלך שיתאנדקס יותר מהר... (סתם כי באלי) |
ציטוט:
כתבתי שאתרים בישראל לא נוהגים להתאנדקס מהר מאוד ! לא דפים פנימיים של אתרים מאונדקסים |
ציטוט:
זה כניראה (בטוח) היה בגלל הקוד של הרובוט. נכון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בטח היום בלילה \ מחר הוא יהיה כי הבוט בודק הרבה. |
לא יודע אם זה היה בגלל הקוד של הרובוט, לדעתי זה קוד לא תקין, אין לי מושג איך הזחלן מפרש את זה.
התקנת WEBMASTERS TOOLS? בכל מקרה, פשוט תמתין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
בדקתי מה אומר התג, ההוראה שלו היא NOINDEX וNOFOLLOW, לכן ההסרה של התג אמורה לפתור את הבעיה.
|
ציטוט:
והתקנתי Webmasters Tools, מה אני אמור לעשות איתו? |
ציטוט:
האתר עדיין לא התאנדקס למרות שאני מחליף קישורים, כתבתי איזה מאמר אחד והאתר מתעדכן הרבה. אולי כתוצאה מהתג הזה הבוט של גוגל לא בא לבדוק? אם זה נכון - מה אני אמור לעשות? |
תעלה מפת אתר XML, ופשוט תמתין.
דבר נוסף, ישנה מפת אתר טקסטואלית אצלך באתר, היא בנויה בצורה נכונה, מומלץ לשנות. תוכל לקרוא יותר בפוסט הזה: http://www.idanbenor.com/%d7%a7%d7%9...0%d7%aa%d7%a8/ |
ציטוט:
אגב, יש שירות שמעדכן אוטומית את המפת אתר אצלי באתר? (כל יום פשוט נוצרים כ 5 - 6 דפים ואני לא הולך ליצור כל יום מפת אתר חדשה [או שכן? :)]) ומה בנוגע ל Webmasters Tool? מה לעשות איתו? |
מפת XML אתה מעלה לWEBMASTERS TOOLS, מפה טקסטואלית אתה מכניס באתר.
|
ציטוט:
בעקרון האתר עדיין לא התאנדקס.. למרות שהחלפתי קישורים, כתבתי מספר מאמרים המכילים קישורים שלי (שכבר התאנדקסו), אין שגיאות ב Webmasters tool חוץ משגיאה אחת ששמתי קישור לא תקין באתר והאתר מתעדכן הרבה מאוד (אני מעריך שכ200 מילים ביום אם לא יותר). אז למה? |דמעות| |
למה אין לך סבלנות?
תכניס את התג הזה בתוך הHEAD קוד:
<meta name="robots" content="all"> |
הוא התאנדקס :>
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
אגב - איך אני משנה את מה שכתוב ב"תקציר האתר"? (מתחת לשם הכוונה) |
אתה לא חושב לקרואAאני ממליץ לך לקרוא מדריכים, אתה שואל את הא-ב.
חפש מידע על תגי META. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ