![]() |
הסלולר החדש מה דעתכם?
קניתי סלולרי בחו''ל
עדיין לא קיבלתי אותו אני יקבל אותו בערך עוד שבוע וחצי נראה מאוד נחמד המחיר מאוד אטרקטיבי(מכירה פומבית) אין לי בעיה עם אנגלית וזה שהוא כנראה לא תומך בעברית גם בSMS (מעולה באנגלית) מסך מגע (3.2 אינצ') , MP3/4 , מצלמה קצת מאכזבת(1.3M) , בלוטוס 2(A2DP) אממ תגידו לי מה דעתכם? (המכשיר הוא לשימוש כקו נוסף ולא לשימוש כסלולר אישי) אממ ביקורת עליו באינטרנט: http://www.youtube.com/watch?v=FphfOMJRLu8 יום טוב. אם בעצם עברתי על החוקים אני מצטער וכי הפורום הזה נראה הכי מתאים לאשכול מסוג זה |
לא ממש אהבתי נראה כזה גדול מגושם כזה
בכמה קניתה אותו? |
ציטוט:
(זול...האמת שהייתי פשוט צריך טלפון לעוד קו לא לשימוש אישי יש לי כבר סלולרי) וממש לא מגושם יש לידידה שלי פלאפון באותם המימדים (לא אותו הפלאפון) והוא נוח צריך להרגיש אותו ביד כדי להבין |
מה אתה רציני? זה חרא של מכשיר.. אם כל זה שזה מסך מגע זה לא dual touch... זה לא כמו של אייפון אפילו, אתה צריך להשתמש בעט מסכן..
|
ציטוט:
שנית אפשר גם עם האצבע פשוט עם העט זה יותר נוח תאמר לי למה זה חרא מכשיר? אנשים בכל זאת ביקשתי תגובה אבל תתיחסו לביקורת של הוידאו ולא סתם מהראש אם אינכם מבינים בכל מקרה הבנתי לאן זה מוביל ואבקש מאחד המנהלים לנעול מצטער. |
מאיזה אתר רכשת את הפלאפון?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה זכיתי במכירה פומבית במחיר זול |
המכשיר חדש? אם כן, אז עסקה טובה. אני אישית לא הייתי רוכש אחד כזה, אבל ביחס למחיר אתה מקבל אחלה תמורה.
|
ציטוט:
זה לא מוכר פרטי אלא חנות |
תגיד, איך בדיוק עובד העניין של שני כרטיסי SIM במכשיר אחד? אתה מתקשר ובוחר דרך איזה קו?
|
ציטוט:
בקשר לdual sim אני יסביר את העיקרון יש כמה אפשרויות אלה אני מכיר: 1.מכבה את המכשיר והמכשיר עובר לסים 1/2 2. לוחץ על כפתור שמכבה את המכשיר לשנייה ואז בעצם עובר לסים השני ככה זה עובד אה ושכחתי לומר המכשיר הוא בצבע לבן(נגמר המלאי של השחור לצערי) זה המפרט שלו 1.3 Megapixel Camera MP3 & Movie playback Video Recorder/ Sound Recorder Ringtone: Various Poly/MP3 Ringtone Speed Dial, Flight Mode, Handwriting Recognition. MMS/GPR included: WAP/GPRS/MMS/SMS Enable Bluetooth 2.0, GPRS Class 10, WAP 2.0 Two surround speakers and nice really voice (8 types of equalizer effects) Support up to 2GB External Micro SD Memory 128MB Micro SD Memory Card included FREE Standby Time : 120 Hours Talk Time: Approx 3 hrs Standby Time: Up to 150 hours Talk Time: Up to 180-300 mins Data Services:SMS, MMS, GPRS, Email Ring Tone: Multi polyphonic, MP3 Incoming Call Display: Caller Picture, Caller Video, Call waiting, Call Barring, Call Divert Function during Phone Call: Speaker, Mute, Call Hold, Sound Recording, Auto Redial, IP number PhoneBook Information: Name, Number, Home Number, Company Name, Email Address, Office Number, Fax Number, Birthday date, Picture Display, Video Display, Ring Tone, Caller Group Security Setup: SIM Lock, Phone Lock, Keypad Lock Ring Type: Ring, Vibration Only, Ring & Vibration, Vibration then Ring Entertainment - Extra-Function Game: Built-in games Calculator, Converter, Themes, Alarm, World Clock Language: English & Chinese Weight : 97g (exclude battery). Dimensions : 58 x 1135x 16mm CAMERA SPECIFICATION Image Resolution: 1.3 Mega Pixels 4x Digital Zoom Image Size: 640x480, 320x240, 240x400, 160x120 Image Quality: High, Normal, Low Image Setting: Various settings for different effects White Balance: Auto, Daylight, Tungsten, Florescent, Cloud, Incadescence. Video Recorder - Multi-Function VIDEO SPECIFICATION Encode Format: MP4, 3GP Video Quality: High, Fine, Normal, Low File Size: No Limit/ Rec Time: 15-60 secs Video Effect Setting: Grayscale, Sepia, Sepia Green/Blue, Color Invert, Gray Invert, Blackboard, Whiteboard, Copper/Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch, White Balance: Auto, Daylight, Tungsten, Fluorescent, Cloud, Incandescence הערכה שלו היא: מכשיר הפלאפון אוזניות שני סוללות מטען קיר כבל USB מדריך |
אתה יכול לשלוח את העמוד של החנות בebay? ממש שווה, תתחדש
|
ציטוט:
http://cgi.ebay.com.au/3-2-TOUCH-SCR...QQcmdZViewItem |
חזק, טלפון ב100$.. שמרתי במועדפים (ימתין שאני יקבל תשלום..). תעדכן אותנו איך הוא כשתקבל אותו.
|
אותה חברה שמייצרת את הפלאפון הזה מייצרת גם את החיקויים למיניהם של האייפון. (CECT)
זה לא סמארטפון אמיתי פשוט פלאפון עם מסך מגע. בכל מקרה המחיר מאוד זול אז מה אכפת לך :P תתחדש |
ציטוט:
בכל מקרה אני אהבתי את החיקויים של CNET (לא קשור לעניין) אבל במחיר הזה בפלאפון הוא מאוד טוב לעומת מה שתקבל בארץ במחיר כפול ואם לא משולש (יד ראשונה חדש) וחוץ מזה כמו שאמרתי הוא פחות לשימושים עצמיים אלה למשהו אחר *פשוט קו נוסף ומכשיר יחסית טוב ותודה |
ציטוט:
|
תתחדש... נראה אחלה...
|
ציטוט:
בכל מקרה אם יש בחירה בין האייפון לחיקוי עם Windows Mobile האדיף את האחד עם הווינדוס מובייל , גם מכיוון שיש יותר בחירה וגם כי זה מוריד לך 100-150 דולר מן הסכום ובעצם זוהי מערכת הפעלה טובה מאוד בכל מקרה אני מסכים עם עמרי חלקית *לא כול החיקווים של האייפון הם עם windows mobile *מבוססי windows mobile הם smartphone גם ציטוט:
|
ציטוט:
אגב רק שתדע אני לא מכיר שום פלאפון שהוא חיקוי של אייפון שמבוסס על ווינדוס מובייל (ואני בספק אם קיים אחד כזה). |
ציטוט:
דוגמאות: http://www.youtube.com/watch?v=f_8wuVEYMZ8 http://www.crunchgear.com/2008/02/04...o-like-fakery/ |
תגיד אחי במכס זה עבר ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תתחדש, נראה מכשיר באמת אחלה בהשוואה למחיר. :)
|
ציטוט:
אגב, בקשר לשני, לא מצאתי קניה של אותו הדגם ברשת.. אתה בטוח שהוא קיים? בכל מקרה סטינו מהנושא.. לבעל המכשיר - תתחדש על הפלאפון החדש שלך |קורץ| |
ציטוט:
|
נחמד אבל האייפון שלי יותר טוב :]
|
ציטוט:
בכל מקרה הפלאפון הזה לא הולך להיות אישי אלה עוד קו והאמת אני לא הייתי משקיע על אייפון זאת דעתי ויום טוב |
תתחדש! נראה אחלה מכשיר.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
מקסימום הפסדת 260 שקל, לא נורא....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי לבחור שקניתי ממנו הוא מוכר את הפלא הזה בכמויות לא יאומנות וכולם פידבקים חיוביים על המוצר והמוכר וגם אם המוצר יגיע פגום הוא יוחזר למוכר ויוחלף או יבצע החזר כספי ובכל מקרה אני צריך קו נוסף אז במחיר הזה בארץ הייתי מקבל מכשיר סלולרי מאוד נחות וזה יד ראשונה בכל מקרה תודה לכולם |
מה הוויכוח פה? בארץ ב260 שקל תקבלו את המכשירי נוקיה מלפני 5 שנים, אלא אם כן תקנו גנוב (ואני לא ממליץ.)
אחלה קנייה, נראה לי אחלה פלאפון, תתחדש :) |
פלאפון נחמד מאוד
|
לא אהבתי איך שהוא ניראה..לדעתי כפתורים יותר מדי קטנים ולא נוח לשימוש.
מקווה תהנה ממנו. |
אני עצמי, לא דוגל קניית פלאפונים מחברות לא מוכרות, אך למרות זאת - בתמורה לכסף, נראה אחלה פלאפון.
סתם שתראה, איך זה?http://cgi.ebay.com.au/3-Touchscreen...QQcmdZViewItem לא יותר טוב?, או שאני טועה?. בכל אופן, בתמורה למחיר, זה מעולה, תתחדש!. |
ציטוט:
שלי עלה 81 דולר זה עולה 114 דולר וכמו שאתה רואה המכס עולה ועולה אבל במקרה שלי אני אירגנתי שלא יהיה לי מכס בכל מקרה הפלא הזה נראה יותר מזמין בכל מקרה אני לא ראיתי את הפלאפון הזה בפעולה לעומת מה שהזמנתי ככה שאי אפשר להשוות רק על פי נתונים יבשים בכל מקרה בחירה של כל בנאדם איזה פלא הוא רוצה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ