![]() |
רשיון (License) - איך זה עובד?
שלום,
אני בונה מערכת גדולה כרגע, שאני מתכוון למכור כרשיונות. עכשיו, רציתי לשאול, כיצד אתם משתמשים ברשיונות? כיצד אתם מוודאים שהמערכת הותקנה פעם אחת בלבד? כיצד בכלל אתם שולטים מרחוק על כל המערכת? כיצד אתם מוודאים שהסריאל שהוזן באמת נכון? ובכלל, איך כל העסק הזה עובד? אשמח להסברים (במילים, לאו דווקא בקוד), דוד. |
אין תשובה חד משמעית בגלל שאין אפשרות חסימה של 100%.
דיברו על זה הרבה בפורום, תריץ חיפוש. |
תעדכן database שכל סופ"ש ישלח מייל עם סיסמאות חדשות
|
תקודד את המערכת בעזרת כלי של zend ותעשה קוד שגורם למערכת לבדוק את הסריאל תחשוב מפה לבד הקטע הוא שלא יהיה תמקור כי אם יש תמקור פריצה זה צעד קטן בשביל כול אחד..
|
תעשה פה חיפוש יש פה כ"כ הרבה נושאים על זה..
|
ציטוט:
דיברו על זה בפורום - אין 100%. |
יש 100% ותפסיקו לבלבל ת'מוח,
אני רוצה לראות אותכם לוקחים את DIRECTADMIN ומצליחים לעקוף.. נכון זה אפשרי, אבל זה יקח כלכך הרבה זמן וטרחה כדי לעקוף תהגנה שלהם עד שנמאס פשוט ועדיף לרכוש רישיון. והסיכוי שיעלו עליכם באמצע שהגירסא פרוצה גם גדולה. ההיגיון עובד ככה: יש להצפין בעזרת IONCUBE או ZEND את הקבצי מקור(במקרה וזו מערכת PHP), יש לכלול בקוד PHP פנייה לשרת מרכזי שמוודא שהאיפי שממנו פועלת המערכת הוא תקין. ועוד פרט מזהה כלשהו. במידה ולא? יש אלף ואחד דרכים בקוד PHP פשוט לעשות שהמערכת תדפיס "רישיון לא חוקי" לא כזה מסובך, אחת הבעיות היא שבמקרה והשרת המרכזי שבודק רישיונות נופל - כל המערכות שהותקנו אצל אחרים - לא יעבדו |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
חפש בגוגל cracked direct admin. ההיגיון? אני מפענח את ioncube/zend, או, דרך הרבה הרבה הרבה יותר פשוטה - אני פשוט בודק לאיזה IP נשלחת הבקשה, ובשרת עצמו, חוסם שליחת נתונים ל-IP הזה. אז אל תגיד דברים, בלי שאתה מסתכל פעמיים על מה שאתה כותב. אם אתה עדיין לא מאמין בדבריי - תכין לי מערכת הכי פשוטה, עם רישיון, ואני "אסדר" אותה. כל מה שאני אצטרך זה לקבל את המערכת עם הרישיון, שתתאים רק ל-IP אחד(אם אתה מעוניין, שלח לי ה"פ, ואני אשלח לך את ה-IP של השרת שאני אעבוד איתו), ואני אראה לך איך אני גורם שזה יעבוד בכל שרת. |
אפשר לעשות רשיון לפי דומיין ולא לפי IP..
|
חשבתי על דרך טובה,
להצפין את הקוד, ולהוסיף איפה שהוא באמצע הקוד בדיקת רשיון, שיעבוד ע"פ סריאל, עכשיו, ברגע שהסריאל משומש בפעם הראשונה- זה רושם לי את הדומיין ואת הIP, ברגע שהסריאל נמצא באותו זמן ב-2 אייפים (אותו סריאל)-המערכת תתריע.. |
ציטוט:
אין 100%. |
ציטוט:
תפענח לי קוד של ZEND אוקיי? |
ציטוט:
בלי קשר - אפשר פשוט לחסום, שהשרת לא ישלח שום מידע אל הדומיין/הIP שעליו יושבת המערכת רשיונות שלך. |
ציטוט:
תסביר בבקשה. |
יש משהו שנקרא קוד חסר.
מכל קובץ במערכת אתה מחסיר חלק של קוד. והקוד המושלם הוא בשרת שלך..אתה גורם למערכת לקרוא את הקוד מהשרת שלך. ויש לך ניהול על מי מתחבר מאיזה דומין וכו.. ברגע שאתה רואה דומין לא במקום הוא נחסם מאוד פשוט. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
כי כן יש אפשרות לפצח ZEND. וחוץ מזה שאני בתור לקוח שקונה מערכת לא מעוניין לקבל קוד מוצפן גם אם מדובר בכמה חלקים של המערכת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה, ללקוחות רציניים, הם לא יתנו לך למכור להם קוד מוצפן. הם רוצים את הביטחון שלהם... יש דרך לפתור את זה - הסכם בינך לבין הלקוח. |
הדבר היחיד שאפשר להגיד עליו ,100% זה שפשוט כל הלקוחות יאוחסנו על השרת שלך ללא גישה לקבצים
|
ציטוט:
|
על מערכת IPB שמעת? הם עובדים עם מערכת סיריאלים אבל הם מקפידים על העניין ובמקביל מעדכנים את המערכת מידי מספר שבועות , ככה עד שמישהו משיג דרך לפרוץ ומפיץ הגירסה לא שווה כלום. =]
כל מערכת שיש לך גישה לקוד מקור שלה ניתן לעקוף. |
ציטוט:
הלקוחות הרציניים יקפצו על ההצעה.. למה? חוסכים כסף על שרת, עידכון קבוע של הקבצים, תיקוני באגים וכו'.. אלה שלא ירצו זה רק הילדים הקטנים, שבד"כ לא ממש שווה לעסוק איתם עסקים |קורץ| |
אני מאחסן את כל הלקוחות על שרת פרטי שלי.. הכי טוב, הכי בטוח :)
|
ציטוט:
כמה השקעה ראשונית בערך תהיה לי? ומה ההשקעה השוטפת? |
ציטוט:
|
אספר לך על מה חשבתי.
קודם כל. אה חייב לקודד חלק חשוב וחלק עם הרישיון לא ימחקו לך והרעיון שלי הוא פשוט לעשות פתיחה לקובץ TXT מרחוק וקריאת הקובץ. בדיקה אם הרישיון שנתת הוא נמצא בקובץ במידה וכן הכל יעבודבמידה ולא יעשה שגיאה. מה שטוב שאת הקובץ תוכל להוסיף לשם כל הזמן רישיונות מה גם תוכל לעשות לעצמך מחולל בשניות ב RAND. בהצלחה |
ציטוט:
איך אדע שלקוח אחד לא מתקין 3 פעמים עם סריאל זהה ? |
כי בחלק מהקוד המקודד יהיה גם את הסיריאל שתתן לו ואז תציב משתנה שאם מה שהוא שם שווה למה שרשמת זה יעבוד לו.
וגורם חיצוני לא ידע בכלל על הקובץ כי הוא יהיה בשרת שלך והלקוח בכלל יראה קובץ מקודד מה גם שתוכל נראה לי לעשות את הסיריאלים במסד משלך. |
4ior - יש לך אזהרה על ספאם.
|
ציטוט:
אתה תצטרך שרת עם מסד נתונים בעל גישה מרחוק. עליו סריאל, וליד כל סריאל, האם הותקן או לא. כמובן שהדף שמתקשר עם השרת חייב להיות מקודד... זה סרט. אבל בר פיתוח. דבר איתי נחשוב על משהו אם אתה רוצה. |
תן לי לסכם לך את זה.
אפשר לעשות הגנות אבל יהיה אפשר לעקוף אותם. אתה יכול לאחסן על השרת שלך וכמו שאמרנו מאבדים כסף. פשוט מאוד תרשום על הקוד וכל המערכת זכויות שמורות תעשה לשליחה למייל או למקום שיהיה לך שרשום תאריך. וברגע שמישהו גונב אתה יכול לתבוע אותו. |
ציטוט:
או לאן שזה לא יהיה. לא צריך להתחיל להתעסק בתביעות - צריך למנוע להגיע למצב הזה, רק צריך לחשוב על דרך (=. |
ציטוט:
השליחה למייל זה למייל הפרטי שלו לשמור הוכחה שהוא כתב את הקוד ראשון ובאיזה תאריך :S.. |
ציטוט:
בקיצור, החלטתי, אני אאחסן את המערכות הגדולות יותר על שרת משלי, תודה לכולם על העזרה. אור - אם אתה רוצה לחשוב ביחד על דרך להגנה של כמה שפחות אחוזי פריצה, שלח לי ה.פ אני אתן לך ת'מסנ/ אייסי שלי. יום טוב, מבחינתי אפשר לנעול את הנושא :). |
בוא אני אתן לך עצה בתור אחד שכבר כמעט 3 שנים מוכר מערכת מסוימת בעזרת PHPAUDIT
בעיקרון, האופציה הכי טובה שלך תהיה PHPAUDIT, זה פתרון מושלם להפצת תוכנות עם פתרון רישיון מעולה! אתה יכול לשלוט בהתקנה שלך מרחוק בעזרת התוכנה ולראות בדיוק איפה מתקינים את התוכנה וכמה פעמים התקינו אותה ולהשהות\לבטל רשיון מה שיביא להפסקת עבודה של המערכת. כל זה לא אפקטיבי בכלל אלא אם אתה מצפין את הקבצים שלך בעזרת IONCUBE, אני שוב אומר IONCUBE ולא ZEND! כרגע יש מאות אתרים ואפילו תוכנות שיכולות לפרוץ קידודים של ZEND. אין שום אתר\תוכנה שנכון לעכשיו יכולה לתת לך פריצה של קוד שקודד על ידי IONCUBE ושהוא עוד יעבוד. זה למה אני בהתחלה עבדתי עם ZEND ואחרי כמה חודשים עברתי ל-IONCUBE ורכשתי רשיון בהרבה מאוד כסף. בכל מקרה, אם אתה רציני ובאמת מתכוון לשמור על המערכות שלך, זה יעלה לך כסף: PHPAudit + IonCube = Perfect Licensing Solution. במידה ותצטרך קידוד של קבצים מסוימים אשמח לבצע אותו עבורך בתשלום סמלי. בהצלחה! |
http://www.qinvent.com/cyrj/dezender/index-en.php
ioncube decoder ושוב פעם, אתה יכול להתחיל לנסות לעשות דיקומפייל להכל. השאלה זה הזמן. |
ציטוט:
חוץ מזה, הם לא מצליחים לקודד את הגירסה העדכנית ביותר של IONCUBE. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ