![]() |
ביקורת חריפה מאוד על דיגיטק !
לפני חודש רכשתי מדיגיטק שרת... היו לאגים רציניים שהשרת התחיל להתמלא קצת כאלו לאגים שלא היה אפשר לשחק ! לאחר יום השרת נפל וחיכיתי 3 ימים...וכל פעם היה תירוץ אחר... אחר כך הוונטרילו לא עבד יומיים עד שהצלחתי לתפוס מישהו מהחברה הזאת...
אחר כך השרת והוונט עלו ועוד פעם.. לאגים רציניים.. שיש לי בעיה משה או אבי אומרים לי "דבר עם רז" ראיתי שרז לא עונה לי ביקשתי מחבר שלי שידבר איתו ואופ ! לו הוא עונה... אין תמיכה ! המנהלים שם לא יודעים אפילו להריץ שרת ! ורז כמעט ולא מחובר מה זאת התמיכה הזאת !?? אולי מתוך החודש רק שבוע השרת עבד כמו שצריך ! אחר כך שאני מפרסם ביקורת ופירסמתי ישר באייסיקיו ... "תמחק את הביקורת" על מי אתם חושבים שאתם מאיימים ?? טוב בקיצור לא באתי פה ללכלך על דיגיטק אלא להזהיר לקוחות שלהם שרוצים לקנות .. אל תקנו !!!! בסורס ובכל משחק תקנו מחברות טובות ומוכרות שאני יכול גם להמליץ beesites , gaming-serv , linux-serv |
יוווווווווווווווווווווווווו בדיוק מה שקרה לי.
שהיה לי שרת משחק אצליהם ולא היה פועל או לאגים וכאלה..אני פונה לרז הוא לא עונה לי..אני אומר לחבר שלי לפנות אליו הוא פונה והוא עונה לו!! חרא תומך רז..!! הוא טוב בלהעלות שרת בלהתקין מודים אבל ביחס ללקוחות אין לו יחס והאו לא עונה..!! וכן גם לי היה בעיה עם שרתי המשחק אצל משה. למרות שתמיד הייתה לו כוונה טובה לעזור לי. |
מה זה כבר ביקורת שנייה עליהם היום , מוזר שעדיין אין תגובה ממשה בכל מקרה לא אכפת לי אני רוצה לדעתה מה זה לאגים כי אני לא משחק במשחקים האלו ולא מבין בזה חח:(
|
טוב לדעת היה לי מקרה דומה אם אנשים מהסוג,
לא איתם. אבל היחס אותו דבר. טוב לדעת. |
ציטוט:
אתם מבינים זה הפיצוי יומיים או שלוש.. |
טוב הבנו שיש איתם בעיה ! לא כל שניה צריך להיות הודעה על ביקורת על Digitekk !
הפורום נהפך לפורום תלונות על דיגיטיק ! |
ואולי זה לא סתם אולי יש סיבה , כי שים לב תמיד כשיש ביקורת רעה עליהם מצנזרים את זה אחרי 5 דקות אז שאנשים אולי סוף סוף ידעו מי אלו דיגיטק
|
"גם אני מתנתק מדיגטיק".
|
זה לא דיגיטק אני בטוח שאבי לא אשם בהכל.
כי כמו שאמרו פה אבי בנאדם טוב וגם לי הוא עזר באותו זמן שהייתה לי בעיה שלא היה לי סרבר. אז אבי העלה לי אותו ותמך בי בצורה נפלאה. רז תומך גרוע זאת גם בעיה בדיגיטק שאין לך למי לפנות משה מתחבר פעם ביום וגם אז שעה עד שהוא עונה. אין תומכים פשוט ושלא יגידו להתקשר כי משה התחייב גם לתמיכה בתוכנות המסרים |
פיי , חרא בחרה כמה ביקרות ביום ..\=
|
לכל אלה שאמרו שכתבו עליהם הרבה ביקורות היום, אהמ, אולי יש סיבה (?)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תבין לבד! חוץ מזה כולם יודעים שאם אתה רוצה תמיכה תפרסם ביקורת רעה ומיד יענו לך. זה שיטת העבודה שלהם! משה יותר מפחד מביקורת מכל דבר אחר.. |
ציטוט:
|
צודק יבגני..עד שאין ביקורת רעה אין מי שיפנה אלייך שם.
לא אכפת להם שהלקוח ללא שרת משחק שבוע. וחבל שחברה כמו דיגיטק שנראית רצינית זה מה שהולך אצלה. |
ציטוט:
לפני כמה זמן הצפת אשכול שדיגיטק טובים אין עליהם והכל הנה תזכורת קצרה מין האירוע http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5373 |
כי משה תמיד אמר לי לערוך.
ואני לא מתבייש עכשיו להגיד. כי משה גם הבטיח לי סרבר חינם אחרי שניצחתי אותו בקונדישן אבל גם שם הוא שיקר הוא אמר שהרג אותי פעמיים ולא..! הוא הרג פעם אחת פעם שנייה אני יצאתי לשלוח לו הודעה שבכלל הסתיים המשחק וניצחתי. זה מתחיל משקרים קטנים וממשיך בגדולים. אז דיי נמאס לי אני אומר ת'אמת לא נהנתי מהשרת משחק שהיה לי בדיגיטק חוסר מפות חוסר פעילות שרת זה אומר שהיה לי הרבה בעיות. ואני לא רציתי את זה. רציתי שרת ולהיות בראש שקט להנות מהשרת. אלירן אתה עיצבנת אותי ועוד אני ביקשתי ממך הצעת מחיר לעיצוב פורטל חחחח שתהיה בריא עם לא הכישרון שלך בעיצוב בכלל לא הייתי פונה אלייך.פשוט העיצובים שלך מדהימים |
ציטוט:
מת על אלירן העיצובים מדהימים אהבתי בעיקר את בסט סרב החדש http://bestserv.co.il |
ציטוט:
בוא נדבר על זה שאני פתחתי ביקורת על דיגיטק ואמרתי "משה מבקש ממני לירשום ביקורות" אתה אמרת משהו כמו זה "איזה שטויות אף אחד לאיגיד לי מה לעשות ואיך לעשות" אם אני לא טועה זה היית אתה. וכל תגובה שלך עליהם היית "אחלה חברה אחלה בן אדם" אז מה אתה מצפה שאני יגיד? ותודה יבגני. |
אלירן לא לריב פה זה לא המקום עוד ינעלו תאשכול
|
תגידו למה משה לא מגיב?
לפי דעתי לא ממש אכפת לו... יש לו חברה כל כך גדולה ש4 לקוחות זה לא כל כך מזיז |
ציטוט:
|
להפסיק פה ועכשיו את הריב!
אני רוצה שהדיון יהיה מתורבת ובלי ריבים! או, שאני אאלץ לנעול את האשכול ויחולקו אזהרות. יום טוב, בן. |
אין ריבים וs.o.s זה קשור לאשכול מה שאני ואלירן רושמים פה.
לאלירן:אני עדיין חושב שמשה הוא בנאדם טוב. חבל שיש לו המון טעויות בחברה אחת הטעויות שהוא מחזיק תומך כמו רז שלמרות שהוא יודע לפתוח שרתי משחק ושאר השרתים אבל הוא לא יודע לתמוך בלקוחות בצורה טובה. מבחינת תמיכה משה כן עזר לי אבל פעם ב... ושהוא היה בטורקיה אני הייתי בלי שרת משחק. הוא גם לא מתחבר הרבה... לא היה לי מפות לשרת היה לי אולי 70 מפות ואני הייתי צריך לעלות לבד. משהו שאני לא צריך. אבל עדיין אני אומר משה בנאדם זהב. אשתמו או לא אני לא יודע |
הודעה למשה:
תשפר את היחס שלך ללקוחות או תסגור את החברה!!! |
ציטוט:
הנה הוא עכשיו התחבר להוסטס נראה איך הוא יגיב ל2 הביקורות שיש עליו היום |
יבגני ו s.o.s תמישכו לחשוב שהלקוחות שלי באים מי הוסטס
ואז המצב שלכם יהיה שמח..מבטיח לכם. בקשר ללקוח מה השם משתמש שלך? |
ציטוט:
אז תאמין לי שאנחנו לא יושבים וחושבים איך נעשה למשה רע, אתה עושה את זה בעצמך! |
אוי נו מה זה קשור עכשיו?!
הרבה רושמים עליך שיש לכם שרות גרוע ואתה מכניס אותי אני לא אמרתי כלום על זה שהלקוחות שלך מהוסטס אבל הגישה שלך לאנשים מהת*ת |
ציטוט:
בואנה תאמת צריך להוריד את החברה הזו תראו כמה היא מרמה |
אני גם מאוד אוהב את העיצובים של אלירן-באמת כישרון.
אבל עכשיו לנושא- לפי מה שהבנתי אבי רשם שהוא עזב את דיגיטק. |
ציטוט:
בלי קו בבקשה =) |
ציטוט:
|
חחחחחחחח אנשים הולכים לקנות שרתים מילדים אחרכך מתלוננים=))
אני לא מבין אותכם איך אתם בכלל הולכים לחברות כאלה כמו דיגיטק? לכו לחברות רציניות וותיקות מה אין מספיק חברות כאלה? ואלה סתם חברות, שפלצנית קטנים פותחים אותם וחושבים שמזה הם יעשו כסף. מה אני אגיד לך(זה שפתח את האשכול) - זאת אשמתך לא היית צריך לקנות מחברות כאלה אבל עכשיו תלמד מטעיות ותבין. |
ציטוט:
:qqb001: |
binky מה השם שלך באייסקיו?
בסדר אני לא תמיד על האייסיקו קשה להרים טלפון? |
זה קרה גם לי
קניתי מהם שרת ל3 חודשים ובהתחלה היו לאגים ואחר כך השרת לא עבד |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ