![]() |
צסק"א אלופת היורוליג
צסק"א הובילה כמעט כל המשחק, אבל כל הכבוד למכבי שהגיע עד הגמר לפחות
נגמר 91-77. נזכה שנה הבאה =] |
גם אני חושב, עזוב לקחת את האליפות, זה עדיין מכובד מאוד.
כל הכבוד! |
כל הכבוד לצסק"א שיחקו מצוין.
מכבי צריכים לפטר את כל הסגל בחיי איזה עולם אחר משחק חצי הגמר והגמר, יותר איבודי כדור מנקודות, יחס שלשולת של קבוצה בליגה ב'. עשו למכבי פדיחה. |
מכבי שיחקה טוב יחסית אבל הרוסים היו יותר טובים אן מה לעשות.
מוולאה "שוב לא עמודו במסינה" . |
ציטוט:
מכבי צריכים לפטר את כל הסגל שהגיע לגמר היורוליג מול צסק"א. אכן. תפסיקו לדבר שטויות בבקשה. |
אני לא זוכר מתי נהנתי ככה מכדורסל,
אני מדבר על המחצית הראשונה כמובן, פשוט תענוג לעיניים. |
ציטוט:
ההופעה של מכבי בגמר הייתה מביישת מאוד , חוץ מוויל ביינום. הלפרין = אכזבת הפיינל פור. |
ציטוט:
אוף, כמה שטויות אתם יכולים לדבר לפעמים שזה לא יאומן. חאלס. צביקה שרף עשה עבודה מצויינת, מכבי עשתה מה שהיא יכולה ומה לעשות שצסק"א קבוצה יותר טובה. |
תשמעו.. כל אלו שמציגים חצי טענה למכבי צריכים להתבייש.. גמר היורוליג.. זה מדהים.
|
ציטוט:
דרך אגב מכבי מובילה את טבלת הסגניות :] |
מכבי עשתה את המאקסימום שלה, צסקא את שלה, לצערנו, המאקסימום של צסקא הרבה יותר ערכי משל מכבי.
|
ציטוט:
מזל שב2000 מכבי לא הקשיבו לך ופיטרו את כל הסגל...אחרת......(ההמשך ידוע מראש).. וחבר'ה, ממש לא הלפרין, וויציץ' אכזבת הפיינל פור, עם 4 נקודות בכל הסופ"ש... |
חבל שמה שניצח את עלית זה הכסף של צסק"א , לפחות היה משחק כדורסל לא רע .
אגב , חוגגים את הזכיה של צסק"א היום ב7 וחצי בהיכל הספורט ברוממה .. מכבי נגד נתניה . :-) |
ציטוט:
שאני אומר שהלפרין אכזבה , אני מתכוון לכך שציפו ממנו להנהיג את מכבי בפיינלפור. אז , לא רק שהוא לא הנהיג , הוא לא עשה כלום! אני לא אומר את זה רק כדי לרדת עליו , אלא בגלל שאני חושב שיש לו את היכולות הכי גבוהות באירופה , הוא פשוט לא מנצל אותם - וזה משגע אותי. דבר אחרון , צביקה חייב להישאר עונה הבאה. עונה מדהימה למכבי. |
ציטוט:
אני מקווה שמסינה יבוא לאמן את מכבי, ובקשר למשחק די לדבר שטיות מכבי הפסידה כי צסק"א קבוצה יותר טובה! צביקה עשה הרבה טעיות במהלך המשחק ומסינה פשוט ניצל את זה ולקח את המשחק וחבל כי במחצית הראשונה אני עוד האמנתי שמכבי הולכים לקחת את הגביע במילה אחת אכזבה אבל זה היה צפוי :\ . |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני, אכזבה? תעשה לי טובה. |
ציטוט:
מבולבלים? גם אנחנו.... אגב, לא היו לצביקה טעויות במשחק...לדעתי לפחות, הניהול משחק היה מצויין, אבל לשחקנים רעדו הביצים, אם הלפרין עושה רק סל שדה אחד, אם וויציץ' עושה רק סל שדה אחד, אם גרסיה מחטיא לייאפ של קט-סל ובלוטנטאל בקושי מקבל כדורים לזרוק...אז מי שלא בסדר..זה השחקנים.. אולי זה יכול להראות כאילו צביקה לא ניהל טוב במהלך המחצית השניה, אבל מה הוא יכל לעשות? הוא פשוט זרק מה שהיה לו..כי לא היה לו כמעט כלום (מבחינת היכולת של השחקנים במחצית הראשונה). |
זה קורה אין מה לעשות..תמיד יש עונה הבאה!!
|
יאללה צסק"א!! :)
תגידו,אם הפועל חולון לוקחת אליפות (טפו טפו טפו *דפיקה על עץ*) היא עולה ליול"ב או ליורוליג? |
ציטוט:
|
ציטוט:
היא עולה ליול"ב... הנציגה היחידה של ישראל ביורוליג זה מכבי...עד שיוחלט אחרת ע"י המנהלת (וזה בעיקר קשור יד ביד עם שיטת הפיינל פור בישראל) |
ציטוט:
המנהלת יכולה לשריין את מכבי, אבל אם המנהלת לא תרצה לשריין ויול"ב (פיב"א?) כן ירצו, המנהלת יכולה לעשות שמיניות ולא תוכל לשנות את ההחלטה. טוב נו, בקריאה שנייה לא טעית, סתם הוספתי על הדברים שלך :) |
ציטוט:
ותפתחו ב11 חדשות הספורט .. תראו את חגיגות הניצחון של צסק"א מרוממה |קורץ|:-D |
ציטוט:
|
ציטוט:
תוכל לקרוא על זה כאן(חיפוש קצר בגוגל): http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...D7%9C%22%D7%91 וכשזה יגמר (וגם כרגע..אבל זה לא רלוונטי בגלל החוזה של מכבי עם יול"ב עצמה...) עד 2010 יש למכבי חוזה עם המנהלת (ואולי גם זה התארך..אני לא בטוח) בגלל החלטת המנהלת לעשות פיינל פור.. תוכל לקרוא על זה כאן(חיפוש קצר בגוגל): http://www.salnews.com/new/news-open.asp?IDNews=15624 ציטוט:
הכי הרבה זה אולי חולון, שאין לה מתקן (אולם) על תקני יורוליג...אבל היא גם תצטרך לעשות תקציב יותר גדול..כי אם היא תשחק ב3 מסגרות כמו מכבי, היא תתפרק...זה שהיא מקום ראשון היום זה רק בגלל שלמכבי יש גם את היורוליג על הראש...עכשיו נגמר היורוליג..נראה מה יהיה.. מכבי את כל האליפויות השיגו בכבוד...אתה רוצה לפקפק בכך? לא היה שום מכירת משחקים כדי שמכבי תהיה אלופה..בניגוד לדברים שקרו בכדורגל כמובן.. ככה שחוזה עם המנהלת לעומת איפשור פיינל פור זה אולי הדבר הכי "פייר" שאפשר לעשות, למה שמכבי תסכן מיליונים בשנה בגלל שקבוצות אחרות שכל השאיפה שלהם זה לקחת אליפות (לא השתתפות במפעל אירופאי בכיר..אלא רק לקחת אליפות..בשביל התואר), יגנבו ממכבי אליפות במשחק אחד (וכן זה לגנוב...שים לב חוץ מהשנה כמה פעמים מכבי סיימה מקום שני בליגה...וגם השנה לא בטוח שהיא תסיים מקום שני), ככה שהבטחה למקום ביורוליג זה צודק..אלא אם כן יחזירו את זה לסדרת הטוב מ5 או 7...ואז שהאלופה תלך ליורוליג... |
אם הפועל חולון תישאר עם הסגל הנוכחי שלה גם בעונה הבאה , הם יכולים להגיע להישגים נאים מאוד.
אבל דורסמן אמר שאין לו מספיק כסף לזה ושהוא מחפש ספונסר. |
1. אני מודע לעובדה שמסינה חתם לעוד עונה בצסק"א! אבל זה לא אומר שאני לא הייתי רוצה לראות אותו על הקווים של מכבי.
2. מבולבל?.. נסביר את עצמי, הציפייה לקבל ממכבי רוח לחימה אחרת הייתה אכזבה למרות שזה היה צפוי התקווה לניצחון היסתכמה באכזבה אחת גדולה. 3. אני חושב שצביקה היה יכול לנהל את המחצית השניה קצת יותר טוב!. |
ציטוט:
בקשר ל3, כשאין ברירה אין ברירה...הדבר היחיד שלדעתי היה טעות..זה אפילו לא לנסות לשים את בורשטיין על המגרש.. |
ציטוט:
בכל מקרה מכבי עשתה הישג אדיר וזה מה שחשוב :). |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא בקושי שיחק 6 דקות, לדעתי הוא היה צריך לתת לו היזדמנות! הוא היחיד שלפי דעתי יכול להנהיג את מכבי על המגרש. |
ציטוט:
|
לא יודע מה איתכם, אבל ה 6-0 של ברצלונה (יימח שמם..) וה2-1 של ריאל (הלה מדריד...) היו קצת יותר מעניינים מהמשחק האפור הזה...
בכל מקרה חבל שהם לא זכו, עשו דרך יפה עד הגמר, לא האמנתי בתחילת העונה.. |
כל אלה שאומרים שמכבי בושה וששרף צריך להתפטר.
פשוט לא מעריכים את גודל ההישג, אי אפשר תמיד להיות מקום 1 בכל אירופה. מקום 2 זה גם ממש מכובד, במיוחד אם להתחשב בעובדה שמכבי עברה קבוצות עם תקציב הרבה יותר גבוה ולקבוצה שניצחה אותה יש תקציב פי 2.5 . |
ציטוט:
ההבדל הוא בניהול, כששמעון מזרחי הצטרף הוא הנחיל ניהול מצליח במועדון...ניהול שעובד הכי טוב עד היום.. עסקאות טובות, בחירת שחקנים, בחירת צוות מקצועי, כל אלו הפכו את מכבי לקבוצה הכי טובה בישראל ומאוחר יותר כשזכו באליפות אירופה גם ל"קבוצה של המדינה" (לפני זה אם אתה לא יודע, הקהל של מכבי היה לא גדול כמו שבשנים מאוחרים להיום (היום יש כמוך-שונאי מכבי- אבל "מצועצעים"-השונאים האמיתיים היו כל השנים ולא צצו פתאום, בדיוק אותה תופעה יש ל"טובת" מכבי..טרמיפסטים)) תסתכל הרי מה קרה להפועל ת"א?...תסתכל מה הניהול עשה שם...תראה לאן הם הגיעו...מכל הלב..כואב לי על זה...אהבתי לראות דרבי...דרבי זה לא סתם משחק וחבל ששאול הרס את הקבוצה. קבוצה שחצנית? אולי מבחינתך, וגם אם כן...מה פסול כשיש לך במה להשוויץ?...זה לא איזה בן אדם..זה מועדון...אחרת היינו יושבים כמו צנונים מול הטלויזיה... שמעון מזרחי הרס את הכדורסל? שמעון עשה מה שטוב למכבי, כמו שכל יו"ר היה עושה בשביל הקבוצה שלו..ותאמין לי שהרבה מנסים.... מי אם לא שמעון, ויתר למנהלת לעשות את שיטת הפיינל פור...וכן..ויתר...השיטה הזאת שנואה על כל מי שאוהב כדורסל ומי אם לא היו"רים פשוט רוצים תואר אז החליטו ללחוץ על המנהלת... אגב המאמנים והשחקנים לא אוהבים את השיטה הזאת ולדעתם היא פסולה...השנה היית מתנגד לפלייאוף!? ככה שחסר משמעות? אולי הדברים שאתה אמרת..לא הדברים שאני אמרתי. |
ציטוט:
ובקשר לדרבי .. אל תדאג בעונה הבאה אתה תראה משחקים לא פחות חמים מהדרבי התל אביבי (בנוקיה וברוממה) . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ