![]() |
שינוי כיוון? - 13$!
אוקי.. 26 קליקים = 13.65 דולר, מדהים! עלייה של 300%! במשך 3חודשים לא הצלחנו להגיע ל5דולר ביום אפילו..
כמה הרווחתם היום? אתם מרגישים בשיפור? |
מעניין גם אצלי קיבלתי 1$ על כל לחיצה בממוצע.
|
30 לחיצות , 15דולר..
|
אצלי דווקא ההפך..
כל יום זה מדרדר.. 50 לחיצות = 13$ |
ציטוט:
|
כרגע זה עלה ל34 לחיצות = 18$
אני יעקוב אחרי האדסנס השבוע ויתן לכם עידכון יומי! |
חחחחחח אור אני רואה שהטיפים שהבאתי לך עזרו :)
בהצלחה. |
37 קליקים = 20דולר.
עכשיו זהו חודש חדש, נקווה שאדסנס ימשיך לעמוד על שלו ויחזיר לי את הרווחים החודשיים ;] עד כה, 3 קליקים = 4$ |
ציטוט:
|
יפה מאוד..
|
איזה כיוון שינת בדיוק?
|
אוקי, 7דולר = 14 קליקים, אני מקווה שזה ימשיך ככה החודש..
|
ציטוט:
ומה שינית באתר? |
כשרק התחלתי עם גוגל אדסנס לפני משו כמו שנה וחצי
היה לי בערך ממוצע יומי של: 150 קליקים = 40$ עכשיו אני מקבל ביום 5$ חחח |
אצלי דווקא זה חלש 35-40 לחיצות 4-6 $
|
40 לחיצות ו6 דולר זה מצווין.
|
0.4$ לקליק מאתר אחד
מאתר שני 35 קליקים 6$ (שזה עלוב....) |
גם אצלי זה חלש..
כל יום מתחלש יותר... |
איך אתם מתכוונים לעשות השוואות בינכם ולהתלהב
אם כל אחד עם אתר בנושא אחר? עם כמות תוכן שונה? ושאר ירקות? אם זה נושא שביזות\להשוויץ אפשר להבין אבל אתם עושים כאילו "אפשר טיפים?", טיפ הכי טוב? תבחרו נושא שהפרסומות בו ממוקדות ומפרסמים מוכנים לשלם מספיק כסף על כל קליק. |
לפי דעתי גוגל אדסנס מראה שצריך לבצע שינוייים באתרים .. משהו כמו שאני ביצעתי, עם סבלנות רבה כמובן.. אוקי אז זה היום השלישי של חודש מאי, אנחנו עומדים על 37$ מתחילת החודש, סה"כ 64 קליקים, זה דיי מדהים לפי דעתי ואני רואה שיפור משמעותי ביותר, לפי דעתי הרעיונות שנתנו לי כאן עזרו והשתלמו ;]
|
פעם הייתי עושה בחודש 230$
היום ב 3 חודשים סוגר 150$ :( |
בכלל לא משהוא יחסית לפעם...
|
ציטוט:
כשרק התחלתי עם אדסנס לפני שנה וחצי על החודש הראשון עשיתי 750$ בחודש, עכשיו במזל אני סוגר 100$ בחודש חחח |
חחח גם אני, היה לנו בין 250$ ל330$ כל חודש, זה יחסית הרבה.. הרווח הראשון וכו' ;] עכשיו זאת אכזבה לגוגל אדסנס,
בכ"מ אני עומד על 45 דולר כרגע, סכום נכבד לתחילת החודש.. נחכה מה יהיה היום\ מחר \ המשך השבוע \ חודש |
וואי מגניבבב..! זה מלאא!!!!
|
יש לי 130 לחיצות היום,70 דולר
|
130 לחיצות 70$ ? תביא תכתובת נראה.
|
60 לחיצות 11$
|
23 לחיצות-11 דולר.
|
211 קליקים = 108.92 דולר.
אני רק ב9 למאי. הכתובת היא : - חפשו בגוגל מייפל סטורי ישראל. |
יש לי כרגע 180 לחיצות ו83 דולר. מי שלא מאמין אני יעלה תמונה
|
ציטוט:
מה זה עוזר לנו שאתה אומר לנו על זה ומעדכן כל הזמן? תאכלס זה לא ממש מעניין אף אחד. מה שכן יהיה מעניין זה - מה עשית שגרם לשנוי? (מיקום המודעותו ו\או מילות חיפוש יותר רלוונטויות ו\או אחר) |
(אני גם אחד הבעלים באתר)
מיקום מודעות, קוד מיקוד של גוגל בהודעות בפורום, וצבעים מושכים יותר. |
ציטוט:
סתם נרשמתי לפני זמן מה לאתר והתחברתי ופתאום אני רואה שאתם שולחים הודעות פרטיות על זה שמתמשים ילחצו על הפרסומות של גוגל. וגם אין חוצפה אה? "דבר נוסף, לא מודיעים לכם יום אחד לא ללחוץ אז לא תלחצו בכלל? פשוט תלחצו כל יום ותפסיקו להתעצל.." http://img185.imageshack.us/img185/6...heatersqg6.jpg בתור מפרסם בגוגל - אני לא רוצה גנבים וקליקים לא חוקיים!! (למרות שאני מפרסם באנגלית, זה לא משנה, יש הרבה שמפרסמים אצלך באתר) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין פה אדם לאדם זאב, הוא רק אמר שהוא מרמה, זאת עובדה ולא השמצה. בתכלס, לדעתך מפרסם רוצה לקבל קליקים בצורה כזאת?. לכותב האשכול- יפה מאוד. |
ציטוט:
באן מגוגל אדסנס לא מהוסטס ... |
גועל נפש
|
ציטוט:
זו בדיוק הסיבה שגוגל מעיפה כל כך הרבה אנשים מאדסנס , אחרי זה אל תתפלאו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ