![]() |
תלונה על מנהל ( Coligo )
התלונה היא בנוגע לפוסט :
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?p=65936 הפוסט נפתח על ידי בנאדם שהייתה לו רק הודעה אחת בלבד, מנהל החברה לא הכיר בו כלקוח בכלל. Bug-Host שכבר תקף בעבר את החברה Gaming-Serv ממשיך להוציא שם רע לחברה , בלי שהוא אי פעם התנסה בשירותים שלה. כאשר אני הגבתי את התגובה הבאה: http://hosts.co.il/forums/showpost.p...6&postcount=18 קיבלתי אזהרה שהסיבה אלייה: "קללות, איום, ירידה על משתמש, העלבה, תקיפה ואיום " אין כאן ירידה על משתמש , אין כאן העלבה , אין כאן תקיפה וחס וחלילה שיהיה איום, אגב גם אין קללות. אני לא מבין מה פתאום אני קיבלתי אזהרה העלאתי שמועה ששמעתי ... ולא יותר מזה.. |
ככה זה פה....
אזהרות על כלום..... גם אני רשמתי דברים חריפים על אחד המשתמשים ואני צינזרתי כל מילה לא יפה ובכל זאת שמו לי אזהרה..... |
הרשו לי להגיב דבר מה בקשר להודעה:
קללות: מה? איפה? ירידה על משתמש: איפה לעזאזל?! העלבה: אה, המנהל גר ליד באג הוסט? הוא ראה שבאג הוסט נעלב? תקיפה: אוליי רק מינית :D איום: טוב, זה ממש לא קשור להודעה. ועכשיו ברצינות, נראה כאילו המנהל רק חיפש למי להביא אזהרה. |
מה אסף גם לך ? גם לי הוא הביא את אותה אזהרה עם אותן סיבות !
מה עובר עליו ת גידו לי ? אלון סומכים עליך שתטפל בחבוב . |
ציטוט:
|
חחחח ביכלל לא ראיתי משהו לא טוב בהודעות של אסף..
|
לי הוא הביא על :
הצפת הודעות קצרות שרק מקפיצות את המונה ככה הייתה הסיבה. וזה בכלל לא נכון!! )= |
לא חדש, גם לי מחלקים אזהרות , 2 אזהרות בגלל שהמספר תווים של החתימה שלי מעל ל 500, עוד 2 על זה שאני מגיב ייותר מידי לטעמם ועוד ועוד.
|
הם לא ישלחו הודעה פרטית ויזהירו הם נותנים אזהרות של המערכת יש לי כבר 3 אזהרות שאני חושב שלא הייתי צריך לקבל אותם הייתי צריך לקבל אזהרה מהמנהל בהודעה פרטית וזהו.
=\ |
אגב, שימו לב, ייקח למנהל הזה "קצת" זמן להגיב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תדאג לי :) אגב, שמתי לב למשהו. אסף, אתה העתקת בדיוק את מה שהוא כתב לך? כי מופיע שם פעמים "איום". |
Dear SlipY,
You have been warned for one of your posts, which violated הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל Rules. The reason you have been warned is because: קללות, איום, ירידה על משתמש, העלבה, תקיפה ואיום (Warning Type = אזהרה על שימוש במילים פוגעות / מעליבות) For this violation, you have been given : 2 point(s). |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://x-site.co.il/comeon.JPG |
ציטוט:
|
אההה...אני יודע למה זה ככה, פשוט זה הולך כבר מוכן, הוא הביא לך אזהרה בעלת 2 נקודות.
במערכת הזאת נגיד אני רוצה להביא אזהרה? כתוב לי: 1 נקודות סיבה בלה בלה בלה. 2 נקודות סיבה בלה בלה בלה. פשוט הסיבה מוכנה מראש כבר במערכת. |
אני רואה שהרבה מאוד משתמשים יש בעיה איתי אז נתחיל הודעה הודעה:
Slipy: ציטוט:
פיו זה הודעה אחת. השניה היא של: Sand_Storm ציטוט:
ציטוט:
BlackSpot: ציטוט:
ציטוט:
enterclick: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ביקורת חברות כאן תוכלו לפרסם ביקורות על חברות. שימו לב כי במידה שנפתח אשכול ביקורת על חברה מסוימת להגיב שם ולא לפתוח אשכול חדש. - ריבים לא כאן, רק ביקורות. אז אם פגעתי במישהו פה, מצטער. ערב טוב, בן. |
ציטוט:
הכוונה בחיזוק שלי היא שאיני רואה שום דבר פסול(לדעתי) בהודעה שאסף הציג. |
בן, אתה לא מבין ההודעה נפתחה כאשר המפרסם לא עמד בתנאים, אף מנהל לא טרח לטפל בהודעה ו Bug - Host שוב חזר להפיץ ניחוחות על חברות אחרות...
ובנוגע לסיבה שקיבלתי אזהרה, אז כן, הגבתי לתגובה של Bug-Host בנוגע לאשכול, והתגובה הייתה רלוונטית לחלוטין, לדעתי פשוט התחלת לחלק הזהרות והוספת אותי בדרך, אתה צריך להבין שתגובה גוררת תגובה. אני לא איזה ילד בן 4 אבל יש גבול לכמה ש Bug-Host יכול לעשות בלי תגובה ... |
אני לא אתחיל עכשיו לעשות עוד פעם הודעה הודעה, היה קשה, כן.
נכון,אתה לא בן 4 אז למה שלא תתעלה על הדברים שהוא אומר, הוא הכפיש אותך? פנה אלי שלח לי הודעה אני יקפוץ ירקוד ינעל ויאוור בשבילך רק אתה צריך להיות "הבוגר" פה...מזכיר קצת את בית ספר לא? לא נורא. כמו שהסברתי הוא כן עמד בתנאים, התנאים הם 30 הודעה או 15 יום בקהילה. |
יפה יפה...חתיכת תגובה הבאת פה, באמת יש על מה להעריך אותך.
אגב, שמתי לב שאתה לא נמצא בפורום לא רק בימי שישי אלא בכל יום. לפעמים אתה זמין, לפעמים אתה נעלם, בכלל לא ברור מה קורה איתך. הפורום שלך זה הפורום שצריך הכי הרבה תשומת לב אליו, ואם לא לנעול בזמן אפשר להרוס שם לחברה טובה, תחשוב שאם לא תנעל בזמן באשמתך יהרסו סתם שם לחברה טובה, כמו במשפט המפורסם: "לצבור שם לוקח חודש, חודשיים. להרוס אותו לוקח בדיוק שניה..." ועוד משהו, איפה המנהל השני? לאן הוא נעלם? אני לא מבין אתכם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
האשכול ננעל.
אני מאד מאוכזב מאסף ושאר המשתמשים שנמצאים פה. התגובות שלכם הם ניסיון התחשבנות שאתם מביאים אל מנהל שנותן פה הרבה מאד מהזמן שלו כדי לתרום לקהילה. אמרתי מספר פעמים ואסף או שאתה מתעלם ממה שכתבתי או שאתה לא נמצא מספיק מעורב בפורום, אבל אם יש למישהו בעיה עם מנהל כזה או אחר, הפניה היא אלי ישירות. ניסיון להתעמת עם מנהל בפורום מבחינתי זה משהו פסול. זהו ניסיון לעורר פרובוקציה מיותרת ותקיפה על משתמש בצורה לא לגיטימית. אם מנהל טעה / שגא באזהרה שהוא נתן, הפניה היא אלי כדי להסדיר את ההדורים. בבחינת האשכול הנוכחי עם התגובות שראיתי פה, ראיתי שבמקום לפעול כפי שאתם אמורים לפעול, דהיינו לפנות אלי, אתם בחרת לבצע "עליהום" על המנהל. ייתרה מזאת, אני מבין שלא הערכתם את העובדה שהמנהלים מפעילים מערכת אזהרות ולא מערכת באנים. החלטתי בצעד מאד קיצוני לטפל במקרה הזה בצורה מאד חדה ומהירה: אני אוציא אותכם להתאוורר (קיבלתם באן) ותחשבו על הנושא הזה במשך יומיים. כשתחזרו, (אולי חלק ממכם לא יחזור יותר), אני מקווה שלא תחזרו על המעשה שעשיתם שוב. החלק העצוב הוא שמספר משתמשים שקיבל פה את הבאן, חשב שהוא ראוי להיות בצוות המנהלים ועוד ביקש מספר פעמים להיות בהנהלה. למותר לציין שביקורת על מנהל היא דבר לגיטימי כאשר היא נשלחת אלי. ברגע שאני מבחין בניסיון להלבנת פניו של משתמש/מנהל, אני מצטער, אבל זכויות מסויימות נשללות עם ביצוע כאלה פעולות. -אלון. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ