![]() |
עצומה למען איצטדיון חדש בחיפה, בואו לחתום !
אנו, תושבי חיפה ואוהבי הספורט ברחבי הארץ, דורשים להקים איצטדיון בינלאומי בחיפה עכשיו !
אנו, החתומים מטה, קוראים לעיריית חיפה לפעול בדחיפות ולאשר את הקמת קרית הספורט וכן להגן על זכותינו כתושבים, כאוהדי ספורט וכאוהדי מכבי והפועל חיפה. ב - 18.3.08 תתכנס ועדת ערער לדון בהחלטה הסופית אודות גורל האיצטדיון - זו ההזדמנות שלכם לעזור להם להחליט נכון ! בואו לעודד את האיצטדיון החדש וחיתמו על העצומה - כי כל קול/גול הוא חשוב ! חיתמו על העצומה, כיתבו בעיתונים, בפורומים, שכנעו השפיעו ויחד נקדם את הקמת האיצטדיון החדש - כי זה מגיע לנו ! נמאס מאיצטדיון של ימי הביניים ! תנו דחיפה לספורט בחיפה ! (מתוך האתר) קישור לעצומה - http://www.morsize.com חשוב מאוד לדעתי |!| |
נושא חשוב , חתמתי.
|
בוודאי שחתמתי :)
נקווה לטוב |
חשוב מאוד :)
לפי מה שאני יודע כבר כמה זמן שבונים לנו איצטדיון חדש.. עם 32 אלף מקומות : הדמיה : http://img352.imageshack.us/img352/2...atsportfo5.jpg |
חתמתי.
|
א.גם אני מחיפה
ב.יש את קריית אליעזר לא? (או הכוונה לאיצטדיון רב תחומי) ג.אם אני לא טועה בונים עכשיו עוד איזה משהו ד.בנשר בונים גם איזה משהו.. עומדים לסיים או שאפילו סיימו |
אורי, הכוונה למתחם ספורט חדש ברמת אשכול, שבמרכזו מגרש חדש (איצטדיון "סמי עופר") בעל 32,000 מקומות (כמו שכבר ציינו פה). חתמתי. מי יתן ויתחילו כבר בבניה...
|
ציטוט:
העצומה היא בשביל שיתחילו לבנות את מה שמתכננים (אצטדיון ליד קניון חיפה). |
דעה אישית...
שלא יבנו, שישלחו את השחקנים שמקבלים הון כדי לשחק... לעבוד. ושיפסיקו עם ההימורים "החוקיים". ושוב, זו רק דעתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי משתמשים בהם לעודד הימורים, שכידוע או שלא ידוע לא חוקיים בישראל. יש עוד סיבות אבל נשמור אותן לוויכוח יותר רציני. |
אתם ממלאים את קרית אליעזר רק במשחקים גדולים , בכל השאר זה חצי ריק , אז בשביל מה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנוגע להימורים - כל עוד אתה לא מהמר בעצמך, למה להתלונן? אף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך לשלוח טופס ווינר או טוטו. ו sport, אין קבוצה בארץ שממלאת את האיצטדיון שלה במשחק "קטן", אז הטיעון שלך לא ממש תופס.. נכון, גם באיצטדיון החדש אנחנו לא נמלא אותו כל משחק, אבל בדיוק כמו שבונים בנתניה איצטדין, בדיוק כמו ששיפצו את טדי, אני מקווה שיבנו גם את האיצטדיון החדש בחיפה. |
ציטוט:
אבל יש כאלו חלשי אופי ונופלים בפח שטומנים להם, הם וגרוע מכך משפחתם/ילדיהם סובלים מזה. ונזכיר... כל זה בגלל משחק, הם לא מייצרים שום דבר מועיל. |
ציטוט:
גם עליהם אף אחד לא מאיים, אף אחד לא מכריח אותם להמר מלכתחילה, והכל בא מבחירה. אם אתה בוחר לעשן סמים. אם אתה בוחר להמר. אם אתה בוחר לשתות. אם אתה בוחר לגנוב. אם אתה בוחר לחזור בתשובה. אם אתה בוחר לתרום לצדקה. אם אתה בוחר לברוח לחו"ל. אם אתה בוחר להשתמט מהצבא. אם אתה בוחר ללכת ליחידה קרבית. הכל בחירה בחיים...תאשים את האנשים שבוחרים לא טוב, לא את הממסד שנותן להם את האפשרות...הרי אנחנו חיים בדמוקרטיה... |
חתמתי, בבאר שבע שנים שאנחנו מחכים לאיצטדיון אבל עדיין טרנר רק מבטיח דברים ...
|
לא חותם! ביתר אלופה !!!
|
אז אני לא אוהד כבר מזמן קבוצה.. אבל פעם הייתי אוהד של חיפה ועכשיו השאלה, לבנות איצטדיון חדש דנדנש, לא נשמע מיותר ? לא חבל על הכסף ?
יש לנו איצטדיון אחד בינלאומי שעושה את העבודה שלו כמו שצריך והוא נמצא במרכז הארץ (רמת גן) אם זה היה לגבי שיפוץ האצטדיון מסיבה אחת או אחרת זה היה נשמע הגיוני אבל לבנות איצטדיון חדש לחלוטין ? זה אגב כן מכספי משלם המיסים ולא יעקב שחר הוא זה ששולף את העט וחותם על הצ'ק.. בכל מקרה לדעתי צריך לבטל את העצומה הזאת.. (לא שאני יעשה משהו בנוגע לזה ) |
ציטוט:
ציטוט:
זה לא בא מכספי משלם המיסים. זה בא מכספי ההימורים (טוטו), ובא מתרומה של סמי עופר. מיותר? בטוח לא. איצטדיון ר"ג ראוי? הצחקת אותי. ומה לעשות - בדיוק כמו שבונים דירות חדשות ולא משפצים ישנות, בדיוק כמו שבונים אולמי כדורסל, מגרשי טניס ובריכות שחייה - גם מגרשי כדורגל בונים חדשים. |
ציטוט:
ציטוט:
|
האתר לא עולה..
|
לא חותם, אוהדי חיפה עם כל הכבוד לא ממלאים את קרית אליעזר, אין לכם צורך באיצטדיון ענקי. (ו - 14,000 זה מספר מכובד מאד בישראל)
|
ציטוט:
אני לא מאמין שיש פה אשכרה אנשים שנגד מתקן אימונים ואיצטדיון חדשים, רק כי הוא לא יבנה לקבוצה שהם אוהדים. לכו תתלוננו אח"כ בתור קבוצה אורחת שהאיצטדיון מגעיל ואתה צריכים לשבת ביציע ב'...קנו משקפות בדרך... |
ציטוט:
גם אוהדי ביט"ר לא ממלאים לרוב את טדי ... |
לא חותם!
יש כבר איצטדיון יפה בחיפה וצריך להשקיע במקומות שאין בהם איצטדיונים לדוגמא קריית שמונה ששם באמת ראוי לבנות איצטדיון חדש! |
ציטוט:
ואני מסכים איתך, שאיצטדיונים כמו בקריית שמונה זקוקים לשיפוץ, אבל אפשר גם וגם. הטוטו משקיע בעשרות מקומות בו זמנית...זה שיבנו איצטדיון חדש בחיפה, לא אומר שאי אפשר לבנות גם במקום אחר בארץ... אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם בצדק יש לתושבי השכונה מימה לפחד, אפחד לא רוצה ביום מוצ"ש או במהלכה להיות מפוקק ואני בטוח שזה גם מפריע לרווחת השכנים הרעש והתהמולה שתהיה מתחת לחלונם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי - אל תתלונן פעם הבאה שתבוא (אם בכלל אתה בא..) לקריית אליעזר, ותצטרך משקפת כדי לראות את הקבוצה שלך מתקיפה בצד השני של האיצטדיון. ציטוט:
אפשר להשקיע גם וגם. לבוא ולהגיד "תבטלו הכל! יש מקומות שאין בהם איצטדיונים!" זאת לא הדרך. אני מסכים איתך ב 100% שיש איצטדיונים שנמצאים במצב הרבה יותר גרוע מקריית אליעזר, אבל אף אחד לא הצמיד לסמי עופר אקדח לרקה ואיים עליו לתרום לבנייה בחיפה, הוא החליט לעשות זאת מעצמו (בתור יליד העיר אם אני זוכר נכון). הטוטו כמו כן נעתר לבקשת העירייה, שכבר לפני כמעט 15 שנה הבטיחה לנו איצטדיון חדש. בנוגע לתושבי השכונה? פקקים יהיו בכל מקום שתציב בו איצטדיון כדורגל. בדיוק כמו שעכשיו זה סיוט לצאת ממשחק גדול בחיפה, ככה גם יהיה באיצטדיון החדש, ובעצם בכל איצטדיון שלי יצא לבקר. מי שצריך לדאוג לפתרונות, זה משרד התשתיות, הבינוי, התחבורה...רק תבחר אחד מהם... אבל אם הם לא מצליחים למנוע תאונות דרכים ע"י שיפור הכבישים בכל הארץ, ומעדיפים לחלק דו"חות במקום, אני מניח שאין טעם לצפות מהם לפתור בעיות פקקים...אבל זה כבר לנושא אחר... ציטוט:
|
מה הקשר לפרשיםיס"מ ושטויות שאתה אומר =\\\\
וכל אוהד ביתר לא יחתום בשביל זה וגם אתם לא הייתם חותמים בשביל לעזור לביתר |
חתמתי
|
ציטוט:
ואם אני בתור אוהד רוצה לבוא למשחק במגרש חוץ, אני מקווה לבוא למגרש איכותי... |
ציטוט:
מחר מתכנסת הועדה |
10:07 האתר של העצומה לא פועל..
|
ציטוט: