![]() |
מכרז | omg.co.il
OMG.co.il
כרגע נמצא אצל ISOC, מי שקונה מוזמן להעביר לאן שבא לו. הקונה משלם את דמי העברת הבעלות (אלא אם הוא לא רוצה, ואז שיהנה, במילא האדמיניסטרטיב קונטקט הוא על כתובת של אותו דומיין). הצעה התחלתית: 50 ש"ח המכרז נסגר 24 שעות לאחר ההצעה האחרונה. ניתן לשלם בפייפאל, בכפוף לחתימה על הסכם משלים בפקס. הקונה יקבל חשבונית עסקה רשומה כחוק. |
.... תאריך תפוגה
|
ציטוט:
|
אפשר לשלם דרך הבנק? בהפקדה לחשבון שלך?
אם כן, 50 ש"ח. |
ציטוט:
|
בס"ד
60 ש"ח |
20$X3.60=72 ש"ח
נותן 72 ש"ח . או בקיצור 20$ PAYPAL |
80
|
30$ , בהצלחה.
|
סבבה בהצלחה :]
|
35$ - הפקדה בנקאית
|
140 ש"ח
|
אגב, שכחתי לציין בהודעה המקורית, למרות שזה די מובן מאליו, אבל למי שלא מודע למשמעות - OMG = Oh My God, קיצור מאד מקובל. ובנוסף כמובן דומיין שלוש אותיות קליט. מתאים לשמש למגוון רחב מאד של נושאים.
|
145 ₪
|
אם עוד ארבע וחצי שעות לא יהיו הצעות, הדומיין של Shart ב 145 ש"ח :)
|
מבטל את הצעתי(שלחתי לבני את הסיבה בפרטי).
בגלל שביטלתי המכרז ימשיך עוד 24 שעות. בהצלחה במכירה בני. |
עדיין אקטואלי?
|
אנשים כותבים כאן בדולרים, תפרשו את זה לשקלים בבקשה .
לאחר שהוא ביטל את ההצעה שלו ה - 140 ש"ח יש 35$ = ? . . . עדיין אקטואלי ? :P . |
טוב, שלחתי מספר הודעות למשתמש RazRaz. מכיוון שהוא לא הגיב עליהן, אם הוא לא יצור איתי קשר היום, הדומיין יחזור למכרז.
|
אתה בטוח שזה דומיין חופשי? היות ו-OMG זה מותג של ... http://omg.yahoo.com ... יאהו ...על כמה המחיר עמוד כרגע?
|
כמה זה העברת בעלות על דומיין ? ואני מוכן לשלם 150 ש"ח...
|
ציטוט:
זה לא מותג של יאוו רגע אם יש ירחון שקוראים לו CARS אז CARS זה מותג שלהם? OMG זה ביטוי סלנג שכזה ברשת ואם יאהו או כל מישהו אחר יתבעו את הבעלות על הדומין- אין להם סיכוי לקבל אותו |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, המכרז עד יום ראשון ב 22:00 "שעון הוסטס". הצעות החל מ 150 ש"ח (שכרגע הציע slipy). כמה עולה העברת דומיין? אין לי מושג, אני מתאר לעצמי שמחיר שונה בספקיות השונות. ואין לי בעיה גם לא לעשות העברת בעלות על הדומיין אלא רק להעביר את הפרטים הטכניים. |
תזכורת: אם לא יהיו יותר הצעות עד היום ב 22:00, הדומיין יימכר ב 150 ש"ח ל Slipy
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ