![]() |
[יעוץ למפרט] אני מחפש שרת איכותי של 300GB+
חשוב לי שהשרת יוכל לאחסן כמויות גדולות ויעבוד מהר.
מערכת הפעלה LINUX תקציב 3000 ש"ח ריאלי? השרת מיועד לשילוב בחוות שרתים של אחת הספקיות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עם 12 אלף אני מביא לך משהו שמחזיק בכמיות גדולות מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
במחשב רגיל המפרט הכבד יהיה בערך ככה:
במילים אחרות, על מה הולך כל הכסף? |
אתה צריך מעבד מספיק חזק שיעמוד בעומס - הרבה מאוד כסף.
אתה צריך לוח אם שמתאים לשרתים. אתה צריך לפחות 2GB זכרון, כשמ-4 זה מתחיל להיות מומלץ. אתה צריך מארז יקר. זה בעיקר.. |
ציטוט:
ציטוט:
|
1. המעבד לא מספיק חזק. בכלל לא
2. נחמד, אבל סתכל על 3 3. תזכור שרוב הלוחות תומכים בעד 4 ג'יגה זכרון נדמה לי (או שזה 8), בעוד שלוחות שרתים תומכים בעד 32 או 64.. יש ייחוד ללוחות שרתים. וגם עדיף לקנות מעבד זיאון (סוקט 771) שמתאים לשרתים, מאשר לקנות מעבד שלא מיועד לזה. ואז צריך גם לוח מתאים.. |
שורה תחתונה: מאיפה כדאי לקנות את השרת? ואיזה אתה ממליץ?
|
הכי טוב זה לקנות שרת בנוי.. של חברת DELL או IBM וכו'... אז אתה בטוח במה שאתה מקבל ואתה גם יכול לנופף בזה בעתיד כ"יש לי שרת של IBM".
|
|
אם אתה מעוניין אתה מוזמן ליצור קשר עם ווינר סרב ולקבל הצעת מחיר לרכישת שרת או להשכרת שרת שמתאים לצרכים שלך.
מספר טלפון: 08-6650566 אתר אינטרנט : www.wserv.co.il/he |
השרתים של HP טובים.. בחרת דגמים לא מי יודע מה =]
בכל אופן, הייתי ממליץ לך להסתכל גם כאן: http://www.ibm.com/products/il/ וכאן: http://www1.euro.dell.com/content/pr...=il&l=he&s=bsd על עוד שרתים מבית דל וIBM.. בהצלחה בבחירה.. |
ציטוט:
עוד לא שמנו בתוכו כלום. בכל מקרה, אם מעניין אותך שרת משומש אני יכול להציע לך HP DL 140 משומש. עם שני מעבדי קסאון 2.4 ההארד שבתוכו 80 ג'יגה אני אוכל לשדרג לך אותו לכל גודל עד 500*2 ג'יגה. יש לו 2 ג'יגה זכרון, כשגם כאן תמורת תשלום נוסף נשדרג לעד 8 ג'יגה. אחריות אישית ממני ל3 חודשים. ללא שינוי: 4500 ש"ח. לשינויים דבר איתי. |
ציטוט:
יש להם את מירב הדגמים ואת המפרטים הכי טובים והכי חזקים שקיימים היום בשוק. חלקים מצויינים, תמיכה מעולה.. אני אישית ממליץ מאוד על HP ! |
ציטוט:
ציטוט:
|
יש הבדל בין ששרת ל PC מה שאתה הצגת כאן זה PCשישמש בתור שרת ולכן העלות היא כזו השאלההיא מה הדרישות שלך מהשרת לצורך מה?
|
יש לי שאלה
אני יכול להרכיב מארז בעצמי ולדוגמא לתת אותו לחברת איחסון שתשים אותו בשרת ואני בעצם ישלם לה על זה שהשרת שלי מאוחסן בזכותם? זה הגיוני דבר כזה? בגלל שאבא שלי עובד באינטל כל דבר שני בחינם.. הוא מנהל מחלקה שם.. עכשיו הוא טס לאילרנד עוד שבועים ואני יהיה אצלו כל פסח ואני מעוניין להביא מהמפעל שם מארז ממש חזק שיתאים לי למשחק שאני הולך להריץ עליו משהו מעל 200GB עם מעבד 4 ליבות והשאלה איך אני יודע כמה תעבורה השרת יכול להחזיק? זה תלוי במפרט או שזה תלוי במה שחוות השרתים " מקציבה לי? " |
ציטוט:
התעבורה תלויה בחוות השרתים בלבד - בד"כ ההגבלה היא על המהירות ולא על הכמות. |
המהירות הכוונה MBIT ?
יש לי כבר שרת שאני מחזיק ברגע שאני יעבור את ה40MBIT בחודש אני מתחיל לשלם 8דולר על כל MBIT נוסף.. |
ציטוט:
האם יש לך איזשהו ניסיון עם הדגם הנ"ל, ואם כן מהו ? הידעת: DL160 G5 הינו דגם שהוכרז רשמית ע"י HP לפני לא יותר מחודשיים. המשלוח הגדול הראשון כלל עדיין לא הגיע לארץ. המעבדים שהוא נועד לקבל הם ממשפחת ה-Xeon 54xx (Quad Core), הזיכרון שמגיע איתו הוא זיכרון ECC Registered, בקר בעל תמיכה משולבת SATAll, SAS 15K, יודע לקבל ארבעה כוננים קשיחים ומארזו 1U. כמו כן, מכיל KVM + Power Supply מובנה בשרת. והדובדבן שבקצפת: מגיע עם אחריות שלוש שנים Onsite NBD ע"י HP ישראל. לסיכום, אם יש לך ניסיון כלשהו עם השרת אשמח לשמוע עליו. במידה ולא, הימנע מלדבר על שרתים שאינך מכיר. |
ציטוט:
הם לא הכי טובים ובטח שלא מייצרים את הרכיבים הכי חזקים בשוק. גאולת השרתים היום בטכנולוגיות נמצאים בחזקת: DELL ו IBM במיוחד כאשר מדובר באחריות ובשירות המעולה שלהם של (NBD OnSite) הימנע מלקבוע עובדות שאינן נכונות, אתה נותן כאן דיעה אישית ולא עובדה ולכן הצג זאת כדיעה. ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ