![]() |
|Sharvit.Net| אחד הפרוייקטים הגדולים ביותר שלי (כניסה חובה) =))
היי אנשים,
היום באתי להציג לכם את אחד הפרוייקטים היותר רציניים שלי שנעשה בשיתוף עם חברת Amitu.Net אני עיצבתי ועמיתיו התקנת מערכת (עדיין לא הותקנה) כרגע אתם יכולים לראות את כל מה שאני עשתי פה: http://www.stylized.co.il/sharvit/index.html עכשיו קצת פירוט על התוכנות בהם עבדתי: Photoshop - כל העיצוב עוצב בפוטושופ. Flash MX 8 - אנימציה בחבילות ובשני החלקים העליונים. 3D Studio Max 7 - האמת תוכנה שאני עובד בה רק שבועיים.. וזה מה שלמדתי בינתיים.. המארז והמסך אני עיצבתי בתוכנה.. (גם אנימציה) בקרוב מאוד האתר יעלה בכתובת הזאת: www.sharvit.net ו.. זהו סה"כ.. מצפה לתגובות... =) ואשמח לשמוע קצת על מחירים (לעיצוב בלבד והכנה לתיכנות) |
פצצתי!!!! כול הכבוד גבר!!!
|
יפה מאוד !
שווה 200-250 אבל גנבתה תרעיון של כל העיצוב עצמו והתזוזה של הפלאש מ-tm חבל :( |
אין אתה אחד המעצבים הטובים שיש בארץ,אני ראיתי כמה עבודות שלך בכל מיני פורום וזה פשוט מקצועי!
(במיוחד ה3D שלך) אם הייתה מעצב לוגו לפורום בטוח הייתה לוקח... |
ציטוט:
מה זה התזוזה.. נראה לך שTM המציעו את זה?? זה בכלל לא פלאש מלא... אז אי אפשר לקרוא לזה גנוב.. בחזרה לנושא.. באמת מושקע... רק הצבעים שלך תמיד אותו דבר... תשנה צבעים. |
יפה מאוד אהבתי מאוד לדעתי שווה 350-400 ש"ח כולל פלאש
|
ציטוט:
אחלה עיצוב! פלאש ברמה גבוהה! חוץ מהלוגו אהבתי הכל! |
ציטוט:
ותודה חברה |
וואו זה פשוט ענק אחי אתה ממש מקצוען
|
אנימציות מעולות
עיצוב גם ברמה נחמדה |
העיצוב פצצה...
אפשר לדעת אבל מה חלקו של amitu בפרוייקט? |
העיצוב הכי כי פצתי שראיתי מימי בפורו הוסטס ובכל השאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רמה tm פצצה!!!!!!! |
עיצוב חביב אנימציה מעולה.
לא מת על הסגנון אתה צריך לפתח אותו לכיוון אחר בצורה יותר עדינה |
ציטוט:
ובקשר לסגנון.. ניסיתי להיתקרב כמה שיותר לרמה של TM אבל בדרך שונה ובסגנון שלי. ותודה על בתגובות =) |
לא הבנתי כול כך מה יפה בו..
אבל בהצלחה. יש מה לשפר. |
יפה מאוד!!
|
עיצוב חמוד ,
פלאש יפה . |
למרות שהעיצוב ממש יפה אני לא אהבתי אותו.
הצבעים לפני דעתי לא ממש טובים ויש תחושה של עיצוב ילדותי. יש לך את הכישרון יש לך כישרון אדיר רק תפתח אותו בכיוון יותר מקצועי כי יש לך את זה. |
לדעתי אם לא היה פלאש העיצוב לא היה משהו בכלל,
אתה צריך לגוון. אבל על הפלאש אין מה לדבר! איזה רמה..=) |
ציטוט:
|
העיצוב עוצב עבורי,
אני ממש אהבתי אותו, אחלה מעצב, אני ממליץ עליו לכולם... בקרוב אתר החברה יפתח רשמית עם העיצוב, יש למה לחכות... |
יפה השקעתה הרבה
|
ציטוט:
אחת החברות המובילות ביותר בעולם בתחום עיצוב האתרים... |
נחמד... לדעתי קצת ריק.. רק בגלל הפלאש יש לאתר רמה..
ד"א איך עושים כאלה אנימציות? |
אני לא מבין ת'תגובות מהסוג הזה:
"רק בגלל הפלאש יש לאתר רמה" "בלי פלאש העיצוב לא יפה" וכו'.. כאילו מה אני לא מבין? אני עיצבתי את כולו ואני אשמח אם תצפו בו בשלמותו.. גם אם תסתכלו על עיצובים של TM תורידו את הפלאש ויוצא לכם עיצוב ממש ממש רגיל.. אז חברה תעשו טובה אל תתחילו להוריד חלקים מהעיצוב ככה הוא |
זה שנסית לעצב אותו כמו העיצובים של tm זה לא אומר שהעיצוב יצא יפה.
אני לדוגמא לא אהבתי אותו. הלוגו יותר מידי גדול. החבילות גם גדולות. עיצוב ריק. וביכלל לא אהבתי את הצבעים. אבל מה שכן ראיתי-שיש כישרון. ואם תעשה כמו שאני אמרתי לך אז יכול לצאת עיצוב מעולה. בהצלחה. |
במילה אחת (בעצם כמה) וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! מדהיייייים!
|
ציטוט:
|
נחמד מאוד.
|
ציטוט:
חחחח הרי זה נשמע מצחיק שאתה אומר לי "אם הייתה עושה כמו שאמרתי לך היה יותר טוב" אחרי הכל זאת דעה אישית שלך שמבוססת על הסגנון האישי שלך (שאותו לא זכיתי לראות =/) (מופנה לenter click כמובן) |
כל אחד והסגנון שלו.
הבא שמגיב בצורה לא עיניינית בטופיק, אני אדאג שיקבל אזההרה. |
די נחמד אחי
אפילו יפה רק שעם אין לבן אדם פלאש הוא לא רואה תתמונה אז :\ |
אני מצטער אבל אני לא אוהב את הסיגנון שלך בכלל...
אני מציע לך להיות יותר עדין כלפי תוכנות העיצוב חח אם אתה מבין אותי. פלאש מצויין. אבל אני אגיד לך תאמת אתה "מתפרע" עם העיצובים שלך והם יוצאים לא משהו.. קח עצה ותעצב פחות "מופרע". בהצלחה בהמשך... |
באמת שטויות למי שאמר פה שהעיצוב בלי פלאש לא יפה.
זה העיצוב ולא מורידים חלקים זה כמו שתיקחו עיצוב ממש יפה ותורידו לו ת'תפריט שימו משו מגעיל. אני אהבתי ת'עיצוב ואת הביצוע. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ