![]() |
לקוחות HoStorm וEnter Serv
כרגע אנו נמצאים בשלב קצת קשה שלוקח קצת זמן, אנחנו עוברים לשרת חדש.
כרגע יש קצת עיכובים עם זה בגלל זה השרת אינו פעיל. זאת ההזדמנות שלי להתנצל בפני לקוחות שני החברות מפני שאני מרגיש אחראי לזה. לקוחות הוסטורם יפוצו על הזמן הזה. לקוחות אנטר סרב, חכו להודעה מיבגני או כפיר. לקוחות אנטר סרב, נא לא לפנות אליי בשאלות, בשביל זה יש לכם את כפיר ויבגני. לקוחות הוסטורם יכולים לפנות אליי ואני אסביר להם יותר בפרוט מה קורה. מצטערים על אי-הנעימות. בברכה, דימה. |
בהצלחה דימצ'קה ויגבני :p
שיהיה מעבר לי בעיות (= |
כמו שדימה אמר אנחנו עוברים לשרת חדש ויש טיפה עיכובים לקווחת אנטר סארב
אנחנו עושים הכול והכי מהר שאפשר לסיים את תהליך העברה !! כול הלקוחות יפוצו על הימים שהשרת לא עבד! שבת שלום יום טוב! |
יפה שאתה הודעת ,
מעבר נעים וללא בעיות . |
בהצלחה במעבר:)
|
תודה לכולם.
|
בהצלחה!
עכשיו יהיה לכם שרת יותר חזק :) |
כמה זמן זה אמור לקחת?
יום ראשון כבר יהיה פועל? יום שני? |
בהצלחה
|
דימה ורון היקרים,
מעצבנים? לפעמים. בלונים? לא תמיד. ידידים ששומרים על קשר, אתם בהחלט כן. מאחל לכם שנה טובה ובהצלחה במעבר. ;) |
ציטוט:
במידה ואתה לקוח של יבגני וכפיר פנה אליהם. |
בהצלחה דימה
מה המפרט שרת? |
ציטוט:
למרות שיש כמה מסתננים ששמעו כבר את המפרט המלא, אני מבטיח שהשרת הזה הוא לא עוד סתם שרת. מה גם שהוא קנוי ולא מושגר, ושהוא ישב אצל דניאל ודניס בארון שזה בכלל השוס הרציני פה. |
סבבה אגב הוא יושב אצל בסט סרב בארון ולא אצל דניאל ודניס כי לדניאל ודניס אין ארון, אז קבל תיקון,
נכון שהעיסקה התבצעה דרך דניאל גור שהוא בן אדם משחמו ומעלה אבל הארון שייך לבסט סרב. לגבי השרת סבבה הוא קנוי את זה נאי כבר יודע אבל אם לא הותר ירסום המפרט אז סבבה |
ציטוט:
אין כל עניין למי שייך הארון, מבחינת הלקוח (כל לקוח אגב), BestServ היא לא צד בעניין. מבחינת הלקוח, יש לי חצי ארון, ארון, חווה. הבחירה שלי לאכסן את שרתי בארון התקשורת של BestServ היא בחירה שלי בלבד ולא צריכה לעניין אף אחד אחר. הבחירה נעשתה על סמך השירות שאני מקבל והציוד בו אני משתמש. עם זאת, אין הדבר אומר כי לכל אחד משתלם, וכל אחד עושה את הבחירות שלו. לסיכום, אין שום עניין בכך שארון התקשורת הוא של חברת BestServ, באותה מידה, יכולתי להיות בעלים של החווה, וכל עוד הלקוח קיבל את השירות שלו - אין לו עניין וחצי עניין מי הבעלים בטאבו של הארון. |
נכון דניאל אמרתי זאת אויל לא הבנצתה אומנןם הארן שייך לבית סרב ואני חושב שאין כמעט הבדל כאשר מקבלים את השירות המלא אז זה ממש לא משנה..
אולי אני לא הבהרתי זאת בצורה הנכונה אבל רק רציתי להבהיר שהארון הוא שייך לבססט סרב אם כי הקניה דרכך לדעתי אין כל שוני אני בטוח ב 2000 האחוז שיקבל את אותו שירות ויהיה מרוצה... אז שיהיה מזל טבו ומקווה לשמוע לטוב. נ.ב דניאל כמה ארוחות גילעד חייב לך כבר?.. חח |
ציטוט:
אבל מבחינתי אני אצל דניאל ודניס, כי איתם אני מדבר אם יש בעיה שקשורה לחיבור או אם אני צריך להגיע לשרת שלי. ככה שמבחינתי אני אצל בייסיק נטוורק (אני יודע משהו על השם הזה :p בקרוב..) ולא אצל בסט סרב. |
ציטוט:
חח בהצלחה לנו שוב.. |
זה לוקח יותר מידי זמן.!!!
|
ציטוט:
אך אוכל להגיד לך, שהשרת החדש שיכנס בקרוב לפעולה(בהוסטרום ובאנטר סרב) הינו שרת חזק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ