![]() |
סקר| איזה פנאל ניהול אתם מעדיפים ולמה ??
איזה פנאל ניהול אתם מעדיפים ולמה ?? אני ממש מתלבט באיזה פאנל אני ישתמש (לניהול חשבונות איחסון כמובן ) . מבקש המלצה כמובן מהעין של הלקוח . והעלות של הפנאל היא לא פונקציה.
השיקול כרגע נע לעבר הcpanel שלדעתי מאוד נוח . למה הוא לא תופס בארץ ?? תודה לעוזרים . |
DA הרבה יותר נוח.
לדעתי. |
מדובר בשרת ווינדוס או לינוקס?
|
da למה?
כי הכי הרבה משתמשים בו בארץ ולכם כולם רגילים אליו |
ציטוט:
|
עם מדובר על Linux
DA הכי פשוט וידידותי למשתמש לפי דעתי. |
לדעתי שניהם מעולים. שניהם עובדים מעולה.
אבל התרגלנו לDA והוא פשוט וידידותי כמו שאמרו. לכן אני מעדיף לעבוד איתו. |
פעם בארץ היה רק cPanel עד שראו שDA יותר זול והתחילו לקנות אותו.
בDA יש המון באגים שלא אפרט עליהם כאן. ואגב, מי שכתב שבישראל כבר התרגלו לDA, אלו שטויות, זה שכל החברות הילדים מוכרות אחסון עם DA, לא אומר שכולם רגילים אליו. בארץ יש עדין חברות אחסון טובות עם cPanel ברוך ה'. |
אין ספק cPanel, בין היתר בגלל:
א. התמיכה הכלל עולמית ב. הכי קליל בהעמסת משאבי מעבד ג. ממשק משתמש הכי נוח וגמיש ד. ממשק מנהל WHM בליגה אחרת ה. כלים שאין באחרים הוא עולה יותר, זה נכון ... אבל DA בכלל לא באותה הליגה. |
כמה עולה cpanel לעומת da ?
|
|
ממשק הניהול הטוב ביותר הוא Plesk גם עבור לינוקס וגם עבור וינדוס.
וזאת מכיוון שחברה עם גב עומדת מאחורי התוכנה הזו וזה בא לידי ביטוי בארכיטקטורה של כיצד בנויה המערכת. DA זה ממשק ניהול שנראה שחבורת ילדים מוכשרים עם תקציב מאוד מאוד מוגבל הקימו אותו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מעדיף cPanel. הממשק יותר נוח מאשר כל הפאנלים הקיימים.
אני גם מעדיף SSH, שזה הממשק הכי נוח - אבל זה לא פאנל, אז זה לא נכלל בסקר. |
איזה כמות אנשים לא ציפתי לכול כך הרבה תגובות . הרישון מבחנתי זה לא דבר חשוב הוא לא ישפיע על בחירה שלי בלוח ניהול .
אתם חושבים שיש איזה שיהיה השפעה על כך שהפנאנל מעוברת ללקוח. האם זה שיקול של לקוח . תחשבו בתור לקוח מה אתם מעדיפים . שאלה קטנה האם הפאנל יכול להשפיע על הבחירה של הלקוח |
|
ציטוט:
|
DA.
זאת משום שאין לי נסיון שימוש בפאנלים אחרים. ככה שלדעתי DA נוח פשוט וקל לשימוש :) |
ציטוט:
|
DirectAdmin, זול, פשוט, אמין, ידידותי, גאוני.
|
ציטוט:
|
אני מעדיף את ה DA
פשוט מאוד וממש נוח :) |
לדעתי DA הוא הבחירה המוצלחת להיום.
הייתרון של DA (מבחינתי על כל פנים) היא שהוא לא מחייב אותך להשאר צמוד ל: "הדרך שלנו. ..או לא כלום". cPanel הוא לוח בקרה מדהים וחזק, אבל יש איתו מספר בעיות שאני דווקא כן אפרט אותן (למה דימה לא מוכן לפרט בעיות של דיירטק אדמין? את זה לא הבנתי): הבעיות של cPanel הן שלא ניתן לשנות בו הגדרות של אפצ'י או להוסיף בו מודולים של PHP שלא הוספו על ידי צוות cPanel. התמיכה הטכנית של cPanel היא בשיטת ה- N-Tier כלומר יש תמיכה רמה 1, ואחרי זה אם התמיכה לא עוזרת זה מועלה לתמיכה לטכנאי רמה 2. למה? למה יש בעיות שדורשות שתי רמות? אני עדיין לא שמעתי שיש בעיות שדורשות תמיכה בשתי רמות בדיירקט אדמין. במקרה יצא לי לפני שנה וחצי להזמין תמיכה לשרת של cPanel, ופתחתי קריאה, והיא נמשכה יום וחצי כיוון שהיה צורך לתאם מתי מישהו מתמיכה רמה 2 יגיע לראות את הבעיה. זה היה מאד מאכזב בהתחשב במחיר ששילמתי באותה תקופה על הרישיון. לעומת זאת, בדיירקט אדמין, יש בשלב הראשון את ה KnowlegeBase שלהם שהוא מכיל פשוט כמעט כל סוג של בעיה/תקלה שאתה עשוי לראות במהלך פעילות של אחסון אתרים. יותר מזה, כמעט כל הבעיות שקיימות במאגר מידע הזה, הן בכלל לא בעיות של דיירקט אדמין, אלא בעיות של שירותים אחרים כמו אפצ'י, או mysql או DNS או בעיות דואר. בכלל לא קשור לדיירקט אדמין, אבל יש שם הסברים על הכול! מדהים! אין כזה דבר באף לוח בקרה. זה מאפשר לך לוותר לגמרי על פתיחת כרטיס תקלה, כיוון שהכול מוסבר שם בצעד אחר צעד לאידיוטים מוחלטים. הזמן שנחסך בזה שלא ממתינים לכרטיס קריאה הוא אדיר. ייתרה מזאת, הפורום של דיירקט אדמין, פעיל בצורה חיובית ומאד יעיל. אני הייתי פעיל בפורום של cPanel עם כל המשתמשים שם במשך 3 שנים, והכרתי שם את Chirpy ואת כל השאר, ואין מה להשוות לצערי בין הפורומים. יש אנשים עם ה-מ-ו-ן מידע בשני הפורומים וב- cPanel בהחלט יש אחלה אנשים עם ידע מדהים, אבל נשאלת השאלה הפשוטה: למה אני צריך לשאול אותם שאלות כשיש אותם בצורה מהירה וברורה וקלה למציאה במאגר השאלות/תשובות של ה KnowledgeBase כמו שיש בדיירקט אדמין. הייתרונות של cPanel הן לאו דווקא בצד של האחסון אתרים! ל- cPanel יש מגוון שלם של תוכנות עזר של "התקנה אוטומטית של תוכנות" וזה מאד נחמד, וזה בהחלט גימיק, אבל עד היום, מצאתי שהיו לי 3 לקוחות בלבד שטרחו להעיף מבט בזה. מה גם שזה לא מתקין תוכנות עם עברית (שזה חשוב אם כבר לקהל בישראל). נמשיך: כל שינוי שרוצים לבצע ב- httpd.conf של השרת הוא דבר מאד מסוכן לביצוע וזה בלי קשר ללוח הבקרה. אבל, בדיירקט אדמין, יש המון מדריכים וסקריפטים מוכנים שמאפשרים לך לבצע שינויים על ימין ועל שמאל מתוך הקהילה, ועם פלאגינים מאד נחמדים שאתה יכול להוסיף/להוריד, ולא להיות מוטרד מה"אנחנו לא תומכים בזה ולא נוכל לתת לך תמיכה" שזאת הייתה התשובה שקיבלתי מ- cPanel. וכן, אני גם פתחתי לא מעט קריאות של בעיות אבטחה שמצאתי בcPanel במערכת של bugtrack שלהם. בעיקר בנושא של אבטחה של לוח הבקרה וחשיפה של פרטי משתמשים. מצד שני, אותן בעיות ו/או דומות להן נמצאו קיימות גם בדיירקט אדמין. אז איזה עוד גימיקים יש ל- cPanel? יש להם את הפאנל שרתי משחק! זה דווקא הפלוס החזק של cPanel. את זה אתה מקבל חינם אם אתה מפעיל לוח בקרה רשום שלהם. זה לזכותם. ובקרוב, (טוב. הבקרוב הזה כבר נמשך שנתיים) הם יצאו עם הלוח בקרה שתואם לווינדוס. אבל אם אנחנו חוזרים לתגובות קודמות פה, אני לא התפעלתי במיוחד מהצריכת המשאבים של cPanel מול דיירקט אדמין. מערכת הלוגים של cPanel היא דווקא מאד כבדה, אין לי מושג למה מישהו כתב קודם שהיא קלה יותר משל דיירקט אדמין. cPanel דווקא מפעילה לוגים על כל פעילות (וזה דווקא בסדר גמור) אבל המערכת לוגים שלה היא מאד מסורבלת וקרה לי כבר מספר פעמים שהייתי צריך להפסיק אותה, ולאתחל אותה מחדש כדי שהיא תעבוד כראוי. דיירקט אדמין אימצה חלק רב מהיכולות שהופיעו בלוחות הבקרה האחרים, אבל משום מה, בדיירקט אדמין המערכת קלילה יותר דרמטית, כמעט שקופה בפעילות השרת. חוץ מזה, יש לי מניות בדיירקט אדמין. .. ססתתאאאם.. חחחחח. |
cPanel חד וחלק, מאובטח יותר, ובעל פונקציות רבות יותר למנהל האתר/שרת. וגם אולי כי אני כבר רגיל אליו ומכיר אותו כמו את כף היד שלי :)
|
Plesk...
אני עד לא מזמן השתמשתי בDA, אך לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Plesk
Plesk לדעתי הוא פאנל הרבה יותר נוח ומקצועי, יש בו הרבה מאוד אפשרויות, הוא מעוצב יפה מאוד כמו ווינדוס וכו'. |
מהניסיון המועט שלי, מצאתי ש- DA יותר נוח...
לגבי Plesk, אכן נראה מרשים ו- "ווינדוסי" אבל מה שהציק לי זה שכדי לנהל דאטאבייסים שונים, צריך לעבור בין שניים שלושה מסכים בכל פעם.. ולא סתם בקליק דרך ה- phpMyAdmin |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ