![]() |
בגרויות חורף
אז, מי עושה?
מחר אני ניגש להסטוריה א' (מגן קיץ - 50, מגן חורף - 90) וביום שני אני גם ניגש לשאלונים במתמטיקה לשפר |שריף| |
יום שני, מתמטיקה 005
בהצלחה לכולם |
אני עשיתי לפני שבוע באנגלית... מודול F ו G...
או... הנה עוד מישהו ששם תמונה שלו...;P |
יש לי בקיץ ככה:
לשון א' היסטוריה א' מתמטיקה אנגלית .. אני רק בכיתה י' אז אין לי חורףף.. |
ציטוט:
סתם, תשקיע למה אחר כך תצטער |טוויסט| |
006 =\בהלצחה לכולם
|
בקיץ ובחורף אפשר לקבל מגן שונה ?
לי אמרו שאי אפשר |
ציטוט:
|
אוי אני לא יודע מה לעשות כבר.
קיבלתי במתמטיקה 05 55 סופי, לעשות חורף ? או להשלים אחר כך אם בכלל? עכשיו אני עושה את 03 נקווה שהוא יעלה לי את הממוצע |
מישהו יודע מה החומר בהיסטוריה ב' של שאלונים מותאים?
אני מחפש את זה בגוגל כבר שעה ולא מוצא.. תודה. |
עשיתי אנגלית
אני עכשיו עושה 006 =[ |
רגע..
איך יש לך מגן שונה? אני כבר שנה נלחם בבית הספר לשפר את המגן שלי ב006 במתמטיקה, והם אומרים לי שזה בלתי אפשרי. |
ציטוט:
|
אצלי בביתספר כל מי שרצה לעשות חורף היה צריך לעשות מתכונת והיא קבעה את המגן פחות או יותר.
|
היסטוריה א
היום :D מגן 60 לפי מה שידוע לי אוף :X בהצלחה. |
השאלות הראשונות, מי שלמד מהמיקוד של לחמן, יכול היה לעשות אותן בעיניים עצומות. גם השאלה האחרונה היתה דיי קלה.
הקטע גישור (שנות 30, אפשרות א) לא הבנתי כלום מה רוצים ממני, אבל בסוף הסתבר שניחשתי נכון למה הם מתכוונים )) |
השלמתי אזרחות בתחילת החודש, וסוף החודש עושה בספרות. משלים כדי לקבל תעודה..
|
לשון - לפני כשבועיים הייתה הבגרות, הלך לי אחלה.
היסטוריה - היה היום, הלך לי בסדר גמור, הוגשתי על מגן גבוה. |
mayden אצלנו (אורט) בחורף אפשר... יש בחופש הגדול השלמות וכאלה ואז נותנים מגן חדש...
עשיתי C (אנגלית) |
רק אנגלית בע"פ עשיתי בחורף.
ציון סופי: 98. היו 2 בוחנים לכיתה שלנו, אחת שהציון הכי נמוך שנתנה היה 97 (!) והרוב כמובן קיבלו 100 אצלה, ואחד (שבחן אותי, כמובן) שלא נתן אפילו 100 אחד (גם לא לכל הדוברי אנגלית שעלו לארץ מארה"ב בגיל 12 בערך!!!), והוא נתן לי 95. אבל בקטנה, מגן 100, סופי 98, בציון הסופי של אנגלית זה נחשב כמו 100 בדיוק. |
ציטוט:
ברור שאפשר אם הוא לומד 45 שעות (אם אני זוכר נכון) ועושה מבחנים וכו.. הוא רשאי לקבל מגן חדש... אבל אם לא אז המגן נגרר איתו!. |
נסו לחשוב כמה הייתם מקבלים ולאן הייתם מגיעים אם את הזמן שהרווחתם בו כמה מאות שקלים בחברות אחסון,
הייתם משקיעים בלימודים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ