![]() |
דומיין חדש [FILA.CO.IL]
שלום לכולם..
ראיתי שהדומיין fila.co.il התפנה והחלטנו לרכוש אותו. אין משהו מיוחד לעשות עליו, ננסה למכור אותו. יום טוב :) |
לדומיין יש הסטוריה ארוכה, אני מכיר את הבעלים הקודם..
http://web.archive.org/web/200109270...ww.fila.co.il/ |
באמת היסטוריה ארוכה אני זוכר.
שיהיה בהצלחה. Call To Fila Israel XD |
תתחדש קובי :) .
|
נחמד מאוד, תתחדש ובהצלחה במכירה :)
|
תודה רבה :)
לילה טוב לכולם... |
תתחדש...
|
אני זוכר שפעם הוא היה שייך למישו מהפורום והיה פה דיון ארוךך
|
בהצלחה
אני ממליץ לך לפתוח עליו איזה עמוד אינטרנט או לברר מה היה האתר הקודם ולפתוח אתר באותו נושא (במידה והצליח) תתחדש.. |
ציטוט:
|
על מה יתבעו אותו? הוא רכש את הדומיין באופן חוקי לגמרי.
תנסה למכור אותו אין להם מה לעשות כנגד זה. |
ציטוט:
אבל היו כבר מקרים בעבר.. למשל עם מיקרוסופט לפני כמה שנים אם אני לא טועה |
אין להם על מה לתבוע אותנו, רכשנו את הדומיין באופן חוקי לגמרי, כל עוד אני לא מקים על הדומיין אתר בנושא של פילה או מתחרה, אין לי שום סיכון.
תודה לכולם על התגובות :) |
דומיין נחמד.
תתחדש~ |
בהצלחה
|
לכל "המשפטנים" שהגיבו פה
אם פילה ישראל תהיה מעונינית היא יכולה לקחת לו את הדומיין בכל רגע והוא אכן מסתכן בתביעה |
fila זה שם רשום או משו כזה
בעבר היה את המקרה הזה עם NISSAN גם... |
תתחדש.. בהצלחה!
|
תתחדש, רכישה מיותרת לדעתי.
זה כמו שאני ארכוש את הדומיין nike.co.il(הוא פנוי). ובקשר לתביעה, כמו שאמרת, כל עוד אתה לא מקים עליו אתר מתחרה של פילא או אתר של פילא שאתה בנית אז לא יכולים לתבוע אותך, וגם זה אני בספק .. לדוגמא תכנס לאתר puma.co.il, הקימו עליו בכלל אתר של חיות. בהצלחה במכירה.. |
דומיין מגניב , תתחדש :)
|
אם יש להם זכויות יוצרים על השם (סביר שיש לדעתי) אז כן, הם יכולים לקחת את הדומיין.
אם אין להם זכויות על השם הם לא יכולים לעשות כלום כל עוד הוא לא מתיימר להיות שותף של החברה או בעל חברה דומה. והדומיין אני מאמין שלא שווה כלום בהמחה שתנסה ולא תצליח למכור אותו לחברה, אפילו אתר נורמלי אני לא רואה איך אפשר ההקים עליו |
נראה כמו בזבוז גמור של כסף, בהצלחה :).
סיבות - 1] במידה ו FILA ירצו לקבל את הדומיין, הו, הם יקבלו אותו ועוד איך (באתר של האיגוד אגב יש קטגורייה של "מקרים" של חברות שלקחו דומיינים לאנשים שעשו בדיוק מה שעשית כאן ובכולם הדומיין הועבר לבעלת המותג - החברה). 2] לאחר שהפמנו כי לא נעשה קופה על חברת FILA, אני לא רואה כל שימוש אחר בדומיין, כי גם אם תתחיל למכור נעלי FILA החברה תבוא "לדפוק לך על הדלת" מהר מאוד על מנת לקבל את הדומיין לחזקתה. יום טוב :). |
דומיין נחמד, אבל אין הרבה סיכוים למכור אותו...
אם החברה FILA היו רוצים לפתוח אתר, הם ממזמן היו עושים את זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ