![]() |
עיצוב לוגו לפורום הוסטס - מעוניינים שזה יקרה?
ובכן,....
השאלה על העיצוב של הפורום כבר שוכבת לה ללא מענה במשך כמה שבועות. הרבה ביקשו "תשנה את העיצוב" ואני מסכים עם כולם שהעיצוב הנוכחי יכול להיות יותר טוב. אבל את העיצוב של מי לבחור?? אז חשבתי אולי נערוך תחרות קטנה רק של הלוגו של הפורום. זה יחסית קל לעצב במקום עיצוב כולל של כל הפורום. מה דעתכם? אם אתם בעד, תצביעו בעד הרעיון בכלל. http://hosts.co.il/forums/images/mis...logo_white.gif http://hosts.co.il/forums/images/mis...logo_white.gif |
בעד.
הוסטס פורום ברמה. והוא צריך גם להראות את זה. |
בטח ,
בעד ! לפחות שיהיה לוגו , העיצוב דיי נח . |
לדעתי, אם יהיה עיצוב שלם ייחודי לפורום.. זה יהיה מתאים ויפה יותר
:) |
אמ..כן..איזה גודל ומה שיהיה כתוב בו
|
קודם לוגו אחר כך עיצוב אני בעד ואף אשתתף
|
אני בעד שיחליפו את הלוגו
|
http://img241.imageshack.us/img241/1...titled10sw.jpg
משהו זמני ביותר ! העיקר שלא יהיה כתוב את ה- vBulletin הזה .... |
לא אכפת לי... אני אף פעם לא מסתכל על הלוגו... אבל לאנשים חדשים זה די חשוב בשביל התדמית...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יופי עכשיו כולם יתחילו להכין לוגו,בשביל מה לכם??
אתה רוצה לוגו,תשלם עליו מה יקרה לך?? |
ציטוט:
יאללה נמאס כל הזמן כסף כסף כסף כסף |
ציטוט:
כדי להתחנף? |
ציטוט:
רכשתי שרת ייעודי לפורום. מזה אני לא מרוויח כלום. רכשתי את הפורום עצמו, כולל הרישיונות שלו, מזה אני לא מרוויח כלום. אני דואג להתקנות של מודים פה ומודים שם וניקיון של הלשון בפורום,מזה אני לא מרוויח כלום. ביקשו שאני אוסיף ואשנה כל מיני דברים בפורום, לדוגמה המיני-פרופיל מהצד, מזה אני לא מרוויח כלום. ביקשו סמיילים נוספים, מזה אני לא מרוויח כלום ביקשו לשנות פה עיצוב, והוספתי שני עיצובים (שאני מודה שהם בכלל לא מדהימים), מזה אני לא מרוויח כלום. הוא עשה את כל זה בשבלנו. לא מגיע לו? |
מה הקשר?... גם לילד הזה עם הבר-מצווה לא לקחו כסף...
אף אחד לא מתחנף... אני אישית מעצב להנאה ולא בשביל הכסף... אבל אם מזדמן אז אני עושה כמה ג'ובות מהצד :) |
ציטוט:
אבל בהשוואה למה שdorix כתב.. אתה כרגע מתחנף, מתחנף :cool: |
http://www.rar.co.il/files/eMule-1132084777.gif
מה דעתכם? מחר יהיה לי זמן אני אנסה להכין משהו רציני ויפה |
ציטוט:
יאללה. גם אני אתחיל לגבות כסף על כניסה לפורומים. מה יקרה לך?? אני השקעתי הרבה מאד כסף בפורום הזה, ותזכיר לי מה אתה השקעת בחזרה? הערכה? תגובות חיוביות? רכשתי שרת ייעודי לפורום. מזה אני לא מרוויח כלום. (כמה אלפי שקלים טובים) רכשתי את הפורום עצמו, כולל הרישיונות שלו, מזה אני לא מרוויח כלום. (כסף טוב לא פחות) אני דואג להתקנות של מודים פה ומודים שם וניקיון של הלשון בפורום,מזה אני לא מרוויח כלום. ביקשו שאני אוסיף ואשנה כל מיני דברים בפורום, לדוגמה המיני-פרופיל מהצד, מזה אני לא מרוויח כלום. ביקשו סמיילים נוספים, מזה אני לא מרוויח כלום ביקשו לשנות פה עיצוב, והוספתי שני עיצובים (שאני מודה שהם בכלל לא מדהימים), מזה אני לא מרוויח כלום. ביקשו לשנות את העיצוב, והלוגו הלאה, ואני אומר: אין בעיה, תביאו! ביקשתי משהו בתמורה? תזכיר לי מה אתה הבאת לפורום חוץ מגישה שלילית? |
ציטוט:
מחר בבית ספר אתה תצטער על מה שאמרת. |
ציטוט:
וד"א אני יכין עוד מעט משהו נחמד וישים פה..(אבל צודק זה שאתה לא מרוויח כלום אבל זה בעיה שלך שרצית לקנות מדני..אבל בכל זאת..) - לדעתי אתה צריך להוסיף מנהלים ראשיים.., לפחות עוד אחד שניים.. וכן צריכים לעשות טובות לפורום לפעמים,לא ביקשו דווקא ממך יש הרבה שיהיו מוכנים.. |
ציטוט:
סתם.. בוא נפוצץ אותו ביחד:D |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מנסה.. "להתלהב" שאתה הולך לבית ספר שאני הולך?... אממ רוצה להתקוטט?!? בוא! בוא ימעפן בוא! :qqb014: |
ציטוט:
זה שאני חושב משהו לא אומר שאני "מתחנף". ומאיזה סיבה יש לי להתחנף? |
איזה אנשים אתם =\ הוא רק ביקש לוגו מסכן וסך הכול אלון צודק למה שהוא יבזבז כסף הלוגו זה אתם רוצים לא הוא אני חושב שמספיק טוב לו ככה
|
ציטוט:
זאת אומרת, מי שבאמת מעריך אותך.. מעריך אותך, אלה שלא מעריכים אותך, ימשיכו לא להעריך אותך גם אם תכתוב את מה שכתבת. אני יודע שסטינו מהנושא, וגם הגבתי פעמיים ברצף.. אם בא לך.. תן לי אזהרה, לא פוחד :) |
אלון עושה הכל בשבילכם ואתם לא יכולים להכין לוגו קטן לפורום שאתם נמצאים בו רוב היום, תתבישו לכם.
שלא הכרתי את הפורום לא היה לי מה לעשות במחשב ולא ידעתי מה זה בכלל הוסטינג ועיצוב, לאחר שגיליתי את הפורום אני יודע הרבה יותר ורוב היום אני נמצא רק כאן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא הוריד לי את הפרסומת של זק"א ונתן לי אזהרה:qqb006: |
ציטוט:
אבל אני גם לא מכריח ואף אחד לא חייב לעשות לוגו לפורום. גם לי מותר לבקש דברים לפעמים ובמקרה הנהנים מהבקשה שלי היא כל המשתמשים בפורום ולא רק אני. זאת בקשה, לא צו חובה. מי שרוצה לעזור מוזמן בהחלט, מי שלא מעוניין, לא חייב, ובטח שלא צריך לגרום הרגשה רעה למי שכן מוכן ורוצה. אני לא מתלונן שאני לא מרוויח, זה כבר ענייני. אבל אני תרמתי מבחינתי הרבה מאד משאבים וכסף וכשמישהו אומר: י"אללה תשלם קצת כסף מה יקרה לך" אז אני מאוכזב מאד לשמוע את זה. אני הכנסתי פה כמה אלפי שקלים בשביל שהפורום הזה ירוץ. מאד מאכזב שמישהו לא מעריך את זה וחושב שכסף צומח על עצים וגרוע מזה,. שאני חייב לו משהו בגלל שאני מנהל הפורום. לא רק שאני השקעתי, אני עוד חייב לו! |
וואלה אתם כאלה כפויי טובה....
הבנאדם הזה עשה הכל בשבילכם,אם זה הוצאות מכיסו ואם זה טירטורים וכדומה. טיפת הערכה של "תודה אלון על מה שאתה עושה בשבילנו" קשה להגיד? קשה להגיד תודה למישהו שעושה לכם טובה?,ככה זה נראה. תאמינו לי,אם הפורום הזה לא היה קיים אני מאמין שכמחצית מחברות האחסון פה,לא היו חושבים על הקמת אתר בכלל. וכן אני אומר את זה,רוב הלקוחות של חברות האחסון כאן הם חברים בפורום הוסטס. אז אלון,תודה רבה!. אגב,כל אלו שיגידו מתחנף..כי אני בטוח שזה מה שירשמו לפי התגובות הקודמות...הייתי אומר לכם משהו אבל רק בגלל האתר הזה שנמצא בחתימה שלי..אני לא אגיד את זה. ושוב,תודה לך אלון. עריכה: DudBar,בגלל אנשים כמוך אני בטוח שההתלהבות של אלון קצת ירדה לו ואני במקומו,את כל האמת,הייתי סוגר את הפורום,וזה בגלל אנשים כמוך שלא מעריכים כלום. |
ציטוט:
|
מה קרה לעיצוב הישן שהיה פעם?
היה עיצוב קטלני |
לדעתי כולנו צריכים להגיד תודה ענקית לאלון אשר משקיע כאן כל כך הרבה, תודה רבה
|
ציטוט:
ולא לקרוא לאלה שמעריכים את אלון "מתחנפים". |
אני חושב שלאלון מגיע הרבה תודות הוא משקיע
|
אני בעד.
באמת הוסטס זקוק ללוגו. :) |
לא רציתי לערוך שוב את ההודעה שלי..
אז בקשר ללוגו התשובה שלי היא.: עזוב, למי אכפת מהלוגו, אני פה בשביל הכיף ואני בכלל לא מסתכל על הלוגו. וזה כי אני מסתכל על הרמה בפורום לא על איך שהוא נראה..(מה שכן זה דיי יכול להשפיע אם העיצוב יהיה מבלוגן,מה שלא קורה פה.) העיצוב כאן אסטתי ונוח לשימוש. הלוגו לא יעיד על מקצועיות או משהו דומה לכך. |
דודי למה לא להחילף אני חושב שזה ישפיע לטובה על הפורום הוא יביאי הרבה יותר אנשים
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ