![]() |
[עיצוב] - הוסטינג חדש שלי בסטייל חדש.
מה המצב אנשים??
אוקיי אז היום החלטתי להמשיך את מסע העיצובים שלי לאחר הפגרה הארוכה שבה הייתי העיצוב השני שלי הוא שוב בנושא הוסטינג - סטייל חדש עיצוב ממש יפה לפי דעתי אחד העיצובים היותר יפים שלי. העיצוב לא יותר מדיי עמוס יש בו את כל הדברים העיקרים חבילות בלוק ברוכים הבאים באר ממש יפה במקום לדבר הרבה אני פשוט יתן לכם לקבוע אחרי הכל אני רוצה לקבל את התגובות הבונות שלכם. הנה לכם העיצוב - לחצו כאן! אפשר לפנות אליי באמצעות הכלים הבאים: פלאפון: 0542323965 איסי: 410406838 אימייל: etaynam@gmail.com הודעה פרטית. אז....זהו זה, לילה טוב שיהיה לכם. :rolleyes: ***אין לפרסם מחירים בפורום עיצוב וגראפיקה פעם הבאה אזהרה! |
את כל הרעיון של העיצוב אהבתי חוץ מאת הבאר. כמו כן אני מוצא את העיצוב משעמם מבחינה גראפית (ובכל זאת לדעתי הוא יפה וברמה טובה מאוד). אם תוכל להכניס בו קצת חיים הוא יהיה נהדר (+ פלאש בבאר = מושלם).
שוב אני יכתוב את זה למרות שאמרתי לך את זה באשכול הקודם, לדעתי הוסטינג זה שטח ומת ומשעמם, עפ"י עיצובים קודמים שלך אתה לא מעצב שעונה על ההגדרה הזו. למרות שאולי לא תצליח למכור, יהיה נחמד מאוד לראות עיצובים שלך שלא קשורים להוסטינג (אני בטוח שהם יהיו הרבה יותר טובים ומרשימים) |
מדהים פשוט!
לטעמי עבודה מושלמת. |
לא אהבתי את הבאר, עיצוב מעולה! צבעים מעולים!
10/10 תוסיף פלאש יהיה פצצה =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
... לדעתי יפה מאוד!. |
נחמד מאוד, שפר את הבאר. בהצלחה :)
|
בכללי יפה מאוד,
הצבעים קצת לא לטעמי ואתה יכול להוסיף עוד דברים בחלק העליון. |
עיצוב יפה ומקורי :)
איכשהו הצבעים לא מסתדרים לי למרות שהם גם ככה יוצאים סבבה.. העיצוב נראה כאילו השקעת מלא מחשבה רק על החלק העליון ואת החלק התחתון חיפפת.. בכל מקום שיש צבע אפור תעיף אותו ותחליף לצבע בגוון כחול.. (זה ממש ישנה לך את העיצוב!!) החלק העליון נראה מאוד מקצועי אבל שאר העיצוב לא! וזה הורס, חבל.. בסך הכל עיצוב יפה.. חח אני רואה שכולם מתחילים להשתמש בפונט הזה :) בהצלחה :) |
הבאר קצת מפריע.
שפר באר ויהיה עיצוב מהמם! 9/10 |
חברה לכל אלה עם הבעיות בצבע של הבאר למיניהם חחח החלטתי לעשות גם בצבע כחול הנה הוא:
לחצו כאן לכניסה. |
אחד היפים איתי יתותח!!! תענה לי כבר באיסיקיו חח
|
אה אייל אחי תשלח הודעה עכשיו אני באיסי כפרה.
|
מומלץ לעבוד עם איתי,
בן אדם זהב. תמהרו לקנות כי המחירים האלה לא ישארו עוד הרבה זמן :) אז שווה! שבת שלום! |
אח איתי :] שמח שחזרת...
העיצוב מעולה, רק שלפי דעתי חסר משהו דווקא בלוגו את הפונט שלו לא ממש אהבתי. אבל חוץ מזה עיצוב ממש מדהים. בהצלחה |
איתי מצוין כרגיל =]
לפני השיפור נראה הרבה יותר חיי מאשר אחרי. בהצלחה! ודבר איתי בICQ 79047194 |
אסור להציג כאן את מחירי העיצובים .
ואם ביקשת ביקורת : אז לא אהבתי בכלל, לא הייתי קונה עיצוב כזה ולא משנה מה היה המחיר . |
יפה מאוד:)
סיגנון יחודי ומעולה בהצלחה |
אהבתי מאוד!
עיצוב נהדר. |
יפה, נראה טוב ..
יש כמה דברים קטנים לשפר, אבל בכללי אהבתי, עיצוב מאוד נח. |
העיצוב הכי יפה שפירסמו פה בימים האחרונים =]
אני מאוד אוהב תעיצובים שלך , אחלה עיצוב . |
בפחות מ 200 אל תמכור
10/10 מדהים |
איי איתי עיצוב מדהים !
אהבתי מאוד, עיצוב מצויין מקצועי מתאים לכול חברה ! |
הבאר ריק לגמרי ומה שיש בו לא נראה טוב: השרת גזור בצורה לא מקצועית, המסך בצורה חובבנית וההשתקפות שלו עוד יותר. שים לב שהגבול של הבאר מפוקסל ויש עליו השתקפות מהשרת. מה זה "הרשם עכשיו"? זה לא אתר חברים, זה אתר מכירות, כל הכפתור הזה מיותר, אולי אם הייתה חושב על תוכן אחר להכניס בו אז לא. כנ"ל לגבי המבצעים, מה זה מבצעים? לכתוב מילה ולשים לה אפקט יפה זה לא מספיק. תוסיף פרטים, הבאר ענק ויש בו עוד הרבה מאד מקום. התפריט הראשי לא מספיק מרכזי ובולט בגלל הבאר הזה.
האייקונים שהשתמשת בהם יפים אבל כמו הבאר, להראות יפה זה לא מספיק. מה הקשר בין מנעול לשמות מתחם? מפתחות לאירוח אתרים? תיקייה (?) לקידום אתרים? בקיצור, הסטייל והאוירה יפים אבל לא טובים. תשקיע יותר מחשבה פעם הבאה בהצלחה |
אהבתי, רק החבילות בצד: "עיצוב אתרים" וכו', הייתי מכניס אלמנט גראפי נוסף.
ממ.. מ1 עד 10? משהו כמו 8.5. |
תודה לכולכם, את התגובות הטובות לקחתי כהשראה להמשך את השליליות אני אקח לעיצוב הבא שאני אוציא תודה רבה לשני הצדדים מעריך מאוד את כל האנשים שהגיבו.
|
מ-ד-ה-י-ם
עיצוב מהמם . |
אז ככה, בעיקרון העיצוב הוא עיצוב נחמד.
בעיצוב שלך יש המון אלמנטים מעיצובים אחרים, כמו כן האייקונים הם לא שלך, והם מדגישים המון מהעיצוב. העיצוב לא מדגיש חברה רצינית. אני אישית לא אהבתי את העיצוב, ואני חושב שחברה רצינית לא הייתה קונה אותו. |
חחחח אוקיי אם בגלל שהאיקונים לא שלי אז העיצוב נראה לא שלי - אז בסדר.
תודה רבה בכל אופן. |
אהבתי, אני חושב שהחלק העליון קצת מגושם ואולי גם חסר צבע.
מבנה טוב, יש כאן עבודה מקצועית :] . |
זה כל העניין בסטייל הבאר הבולט יש שאוהבים ויש שלא תדוה על התגובה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ