![]() |
[עדכונים] HomeServ
שלום רב.
HomeServ יוצאת במספר עדכונים מפתיעים, ואנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של האתר החדש! לאחר המון עבודה קשה, האתר החדש של HomeServ יוצא לדרך. באתר החדש, שלא כמו בישן, המידע רב יותר, ומדויק יותר. לכניסה לאתר החדש אנו רוצים להודות לשי, shart על העיצוב החדש של האתר, ולרועי, הפלאשר המקצועי שלנו. בנוסף, אנו שמחים להודיע על קו טלפון חדש לעסק! 1700-500-402 [שיחת חצי חינם] כמו כן, אנו מתחילים לספק שירותי ווינדוס, המחירים יעודכנו בקרוב באתר החדש. עדכונים שייכנסו בקרוב לתוקפם: - צ'אט תמיכה ושירות לקוחות אונליין. - פורום תמיכה. - תשלום באמצעות כ.א. - תשלום באמצעות PP. שיהיה לכוכלם המשך ערב נעים. HomeServ. |
בהצלחה לעסק שלכם! מקווה לראות אצלכם לקוחות מר.דן לוי. שיהיה לך המון בהצלחה! אחלה של חברה!
|
אתר מהממם!
ואפשר להציק לכם בטלפון XD? |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה או חינם או בתשלום.. אשמח אם תסביר.. |
ציטוט:
ז"א, במידה ואתה מתקשר מבזק אלינו, בשעות שפל [7 בערב], התעריף הוא 5 אג', זה יוצא משהו כמו 8 דקות שאתה משלם, כביכול, 38 אג', לאחר מכן, כל דקה שעוברת, השיחה על חשבוננו. או בקיצור, ברגע שעברת את התעריף הנ"ל, השיחה על חשבוננו. |
כמה בעיות שמצאתי באתר, "אודותינו" (about_us.html) לא נמצא על השרת.
"הוסף למועדפים" לא עובד בנוסף. ב"תקנון החברה" הכותרת היא יצירת קשר. ה marquee באזור "לקוחותינו" נעצר בתוך הכותרת. הטופס ההזמנה באזור "הודעה:" רשום בדיקה. בחיפוש שמות המתחם הסיומת נבלעת ורואים רק חצי ממנה. חוץ מזה נראה בסדר גמור, הפלאש טוב. שיהיה בהצלחה :) |
בהצלחה דן,חברה מדהימה(לקוח),
בעלים וסמנכ"ל-אין מילים:) רק הצלחה. |
ציטוט:
בהצלחה! |
ציטוט:
|
בהצלחה דן.
שמח לראותך אותכם מתקדמים :) |
נראה טוב..
בהצלחה ! |
בהצלחה גבר, כל הכבוד על ההשתדרגות ועל הרציניות שלך.
אם בנאדם כמוך מאוד כיף לעבוד, ואני מאמין שכל לקוחותיך מאוד מרוצים ממך ומהעסק שלך. בהצלחה:) |
בהצלחה!! שמחתי לראות שהעסק מצליח ומתקדם..
|
מזל טוב דן !
אני עד לכמה שהוא משקיע ורציני עם העסק וגם באתר החדש כמה הוא השקיע המון המון בהצלחה אחי |קורץ| כל דבר שאתה צריך אני פה :) |
הרבה חידושים :-) מזל טוב ובהצלחה!
לא כ"כ אהבתי את האתר... |
בהצלחה , מרשים מאוד .
|
כל הכבוד לך דן, הרמת את העסק באמת גבוהה.
"הום-סרב", לא היה לשעבר של שאולי קבלה? |
אחלה אתר, בהצלחה :)
|
תודה רבה לכולכם :)
|
אגב, לגבי הסולגן בלוגו שלכם באתר,
רושמים 'כדאי' ולא 'כדי', תתקן. |
ציטוט:
כדי=כדי שתרגיש טוב,כדי שתוכל לראות,כדי שתוכל לעשות משהו. כדאי=כדאי לך לנסות,כדאי לך לסתום וכו'. הבנת?:) |
ציטוט:
שלדעתי יותר נראה ומתאים 'כדאי'. |
express serv? אתה מדבר מהשכל שלך?
בהצלחה דן, הרמת את העסק בצורה מדהימה ועיצוב מהמם |
ציטוט:
אגב, כותבים "כדי" ולא "כדאי".. |
שיהיה בהצלחה ,
אחלה של התקדמות. שבוע טוב.. |
אחלה אתר, אחלה עסק, אחלה בעלים, אחלה שירות, להמשיך?:)
בהצלחה דןןןן D: |
התשובה היא חד משמעית: כדי .
לא "כדאי" הם לא ממליצים לך שהאתר שלך ישאר בבית הם אומרים שהם עושים את העבודה (וכ'ו) כדי שהאתר ישאר בבית אחלה עסק , שיהיה בהצלחה ! |
שרת לינוקס מס' 1 עלה לאוויר.
שרת לינוקס מס' 2 + שרת ווינדוס יעלו לאוויר ביום שישי בע"ה. |
בהצלחה אתר יפה מאוד ..
|
ציטוט:
אגב , בדף: בקישור להזמנה , כתוב ככה: PHP קוד:
PHP קוד:
שוב בהצלחה :) |
ציטוט:
סודר. תודה רבה. |
[HomeServ] תשלום באמצעות כ. אשראי
שלום לכולכם,
אנו שמחים להודיעכם כי מהיום אפשר לשלם גם באמצעות כ.א. החיוב מתבצע באמצעות חברת "נט-פיי". על מנת לשלם, אין צורך למסור לנו את מספר כרטיס האשראי, התשלום מתבצע באמצעות עמוד מאובטח(לחץ כאן בכדי להגיע לעמוד) בנוסף, הגיעו שרתים חדשים, צפו למבצעים בקרוב. לכל שאלה, ניתן לפנות אלינו: 1-700-500-402 |
יש לכם שיגאה במפרט השרת כתבתם: DairectAdmin
זה אמור להיות: DirectAdmin בהצלחה בשרות החדש.. |
כל הכבדו דן,בהצלחה =]
|
כל הכבוד.. טוב לשמוע שאתם מתקדמים..
בהצלחה בהמשך! |
כל הכבוד :)
שיהיה בהצלחה. |
מעולה דן, כל הכבוד.
אגב, עלה לך כסף לפתוח שם שיתוף איתם ? (רק לפתוח, לא מדבר על האחוזים) - אם כן, אשמח אם תגיד לי בפרטי את הסכום בבקשה, אני מחפש בדחיפות חברת סליקה. |
האשכולות מוזגו, נכון שאם המשתמש היה כותב שם זה היה נחשב להקפצה.
אך במידה והמשתמש היה שואל אותי אם מותר להקפיץ, הייתי מסכים. שני האשכולות היו אחד מתחת לשני כך שאין צורך בעוד אשכול. |
בהצלחה, נראה בהחלט מבטיח!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ