![]() |
ביקורת גרוע על חברת hostake !
טוב בואו אני יספר לכם תסיפור בקצרה ,
מנהל חברת hostake בשם חן אשכנזי , בן דוד שלי פנה עליו בקשר להזמנת דומיין הוא יצע במצבע 35 שקל לא הבנתי כולכך בקיצור לעניין הוא נתן תפרטים שלו דואר בלה בלה בלה ואמר לדוד שלי קח תשלח דוד שלי שלח לו דואר רשום אחרי יומים שהפאלפון שלו סגור והוא מתחבר רק למסנג'ר הוא אומר לדוד שלי "אחי מצטער אבל ננתי לך מיקוד אחר בטעות" עכשיו זה הביא לי עצבים דברתי איתו הוא אמר אני מזמין לך היום בנתיים אין כלום לא חול ולא חולרה בואו תגידו לי מה אתם חושבים על מנהל חברה כזה , העיקר הוא יוצא במבצע חח איזה מנהלים יש היום לא מאמין . לילה טוב |
למה אתה קונה מחברות של ילדים?:qqb010:
קנה מחברות רציניות. |
באמת חשבתי שהוא יהיה גבר איתי עוד שלחתי לי 40 שקל במקום 35 כי לא אישרו לי לשלוח מטבעות בדואר, המשלוח עצמו עלה לי 7 שקל [לא מזיז לי]
ומה שמעצבן אחרי שאני שולח הוא אומר לי שהוא נתן לי מיקוד לא נכון ואמר שיזמין לי בכל מיקרה אב למאז הוא לא עונה למסנגר ולאייסיקיו , הוא והמנהל השני עידן שמולא עונים בפאלא שלהם כבר כמה ימים וזה ממש לא שירות ! אני מאוד היתעצבנתי מזה! מה אתם הייתם עושים? |
עם הוא בן דוד שלך למה הוא לא קנה ממך? :|
ולמה אתה פותח תאשכול ולא הוא..?! וגועל נפש שיש כאלה אנשים "מיקוד אחר" ע'לק ! |
ציטוט:
|
אחים שלי אני השניה דיברתי עם חן בפלאפון, (ודרך אגב לא קיבלתי מכם שום שיחה לפלאפון שלי אז בבקשה לא לחרטט) והוא אמר שבכלל הביום שלחתם את הכסף, ואנחנו מספקים את הדומיין רק שהכסף מגיע......
ולא פניתם אליי בשום צורה שהיא, לא בפלאפון (למרות שככה אתם טוענים) ולא באיי סי קיו ולא במסנג'ר אז כולם היום שלחתם כסף, הוא לא הגיע, לא ביררתם איתנו אז סתם אתם רושמים תגובה רעה??? |
ציטוט:
אז די לחרטט! חן אמר לי שאני יראה לו את הקוד של הדואר רשום והוא מזמין לי את הדומיין!! ממש בושה כמה שילדים קטנים פותחים "חברות" עלק!! |
אני יראה עכשיו את כל ההיסטוריה עם חן!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואין דבר כזה אמרתי לך ניקוד אחר , זה ממש עלוב , הם לא אשמים, אתם אשמים פה , אתם הטעתם אותם והם נפלו בפח שלכם "שלא היה בכוונה" . |
ציטוט:
ובאיזה פח הם נפלו????המיקוד שלי מתחיל ב 75 וחן בטעות הביא להם 95....... אז זה ה"פח" שהם נפלו בו??? טעות??? |
אני יוכיח זאת ברגע שחן יכנס למסנגר ואוכל להעתיק את ההיסטוריה הרשומה שם!
|
בס"ד
יש לך בעיה עם "אחים שלי"??? הלוואי וראש הממשלה היה מרגיש שיכות לעם ככה. |
אני לא אשם שחן טעה עלק והוא עוד נתן לי את הפרטים פעמיים , פעם אחת בבית שלי ופעם אחד אצל בן דוד שלי בבית שלו
|
ציטוט:
היום חן בדיוק שאל אותי על הפרטים כי לא מצא אותם אצלו אז הבאתי לו שוב והוא שם לב לטעות..... אז על זה סתם ביקורת בלי לברר לפני כן??? |
אתה יודע מה ??
תגיד לחן עכשיו שיפתח תפאלפון שלו אני רוצה לדבר איתו, שיבוא וישקר לי בפנים אני רוצה לראות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמ* , גם כן חברה חרטה ברטה, |
ציטוט:
הוא שלח את הכסף, וגם אם הוא היתבלבל (המנהל של החברה) לא אומר שהלקוח אמור להפסיד כסף , אני יכול לתת לך המון דוגמאות , אבל אני לא רוצה סתם לדבר באוויר, אני רק אומר לך שככה זה הולך , ואם אתם לא מאמינים שהוא שלח תבקשו מימנו קבלה קוד שמקבלים בדואר (לא מבין כולכך) אבל תישארו בשלכם .:qqb001: :qqb009: |
מה זה??? מה איכפת לי שהפרטים לא נכונים זה טעות שלכם לא שלנו! אני רוצה את הדומיין הזה מוזן עוד מחר!!!
|
ציטוט:
|
יניב אל תתעצבן עזוב אותך , שמע Sand_Storm אתה עושה כמו כל אחד שיבוא יגן על החברה שלו
אני לא התקשרתי לחן ? אתה לא מתבייש לשקר חח אולי 15 שיחות ואתה אומר לי לא הגיע הכסף ? איך יגיע איךך עם הוא נותן פרטים לא נוכנים אני לא אשם בזה ושמע אני גם מנהל עסק כמו שלו ויש לי הרבה טעיות אבל משלמים על זה. אני אומר לחן ולך ולחברה שלך חד וחלק ולעניין עם הדומיין הזה לא נרשם מחר אני אישית יסגור איתכם תעניין לילה טוב . |
אנחנו לא אשמים בדבר, אז קורה שלא שמים לב למשהו או שטועים.....
וגם עם המיקוד לא נכון כתובת נכונה אז הכסף יגיע, ואם לא אז הוא יחזור אז לא איבדתם דבר! ועל מי אתה חושב שאתה מאיים???? היום שלחת כסף, אנחנו מחוייבים לתת לך את הדומיין עד גג 24 שעות (ואנחנו נעשה אז זה גם תוך חצי שעה) מרגע הגעת הכסף...... אז אתה לא מפסיד כלום, אתה והחברה שלי מרוויחים רק כאב ראש מסיפור מגוחך עקב טעות שיכלה לקרות לכל אחד וככל הנראה תתוקן....! |
ציטוט:
|
ציטוט:
יניב תעתיק להם תהיסטוריה של הכל ניראה מה הוא יגיב אחרי זה . אני גם יעתיק תהיסטוריה מהאיסיקיו שהוא אמר לי ב 5 אני מזמין איזה 5 ואיזה נעליים מה אתם באים לחרטט תלקוחות בשבילי מהרגע הזה שהדבר הזה קרה אתם לא חברה רצינית. 2 ילדים מנהלים חברה ולא יודעים מה הם עושים בכלל זה לא עסק ככה . |
ציטוט:
זה נקרא להיות טועה..... אז התבלבל במיקוד, הכסף יגיע ממילא או שיחזור אז סתם לעשות סיפור??? אני הלכתי לישון, אם אתם רוצים דברו איתי מחר על כל זה בפרטיות, אני לא מתכוון להמשיך להגיב פה בכדי לרצות מישהו שסתם מבקר אותנו לרעה על כלום.... אנחנו נספק אותו עד 24 שעות לאחר הגעת הכסף, לא מוצא חן בעיניכם, דברו איתנו בפרטי.... לילה טוב:mad: |
ציטוט:
וגם עם הוא יחזור אתה חושב שבאמת אתה תקבל בחזרה תכסף ? אחרי טעיות כאלה אתה צריך רק להתנצל ובמקום זה מה אתה מנסה להגיד שאני סתם מוציא לך שם לחברה ? אתה חושב שאני רוצה תשטיות האלה ? תחושב שיגיבו על החברה שלי לרעה אני יענה כמוך ויתחיל להתקיף תלקוח ? חס וחלילה אז קרה מה יש לעשות נזמין לו תדומיין ופעם הבא נבדוק תפרטים טוב ולא סתם נשלח בחפיפות וחוץ מזה פעם הבא שאתם רושמים תפלאפונים שלכם באתר תדאג שהם היה פתוחים , יומים הם סגורים "24 שעות תמיכה" באמת 24 , אולי דקות אתה מבין ? לילה טוב . |
הינה ההוחכה לשליחה של הכסף וגם שליחה אתמול , לא היום! , אתמול!
ועוד בדואר רשום! [אחרי שאמרתי לו שאני יפקיד לו לבנק את הכסף, אני לא אוהב לשלוח בדואר] http://img387.imageshack.us/img387/1512/pic31cc.png למי שלא רואה http://img387.imageshack.us/img387/1512/pic31cc.png מה תגיד עכשיו? |
עזוב הוא סתם מנסה להגן על השם של ה "חברה" שלו
הוא בעצמו יודע שהוא טעה אבל על 30 שקל הוא עושה עניין , שהיום 30 שקל אתה קונה המבורגר אבל תן לו להוציא אותו נקי (גם ככה הוא לא יצליח ) אבל שינסה אני מחכה לתגובה שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא רוצה להתרגז בגלל 30 שקל מחר אני יקבל תויזה החדשה ואני יזמין לבד כבר אבל הוא יצא לא בסדר וזה יעלה לו בלקוחות שלא יבואו יותר.... במקום להצדיק את הלקוח ולתת לו דומיין של 30 שקל בלי להתווכח ,[ כשהוא יודע שאנחנו צודקים] היה יוצא גבר אם באמת היה מזמין לנו את הדומיין! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה פתחתם פה מאפיה חחח יניב עזוב 30 שקל לא חשובים לי היחס , והשירות , התמיכה שהוא נותן לך מאוד "טובה" מאוד מאוד צודק או לא ? :qqb006: |
ציטוט:
|
פתחו לו תדומיין ונגמר הסיפור יאללה בשביל 30 שקל להרוס שם של חברה
|
פותחים את הדומיין רק כשהכסף מגיע??
ואם טעיתם בכתובת אתם לא אשמים?? אני יעשה איתך דבר כזה אני יביא ללקוחות אפשרות להפקדה לבנק אם מספר חשבון אחר, והם יפקידו שם ואחרי זה אני יגיד להם שטעיתי בכתובת מה זה אומר לך? זה נקרא להיות לא אחראי לחלוטין! אתם קוראים לעצמך חברה?? נו באמת קצת כבוד עצמי.. אפילו. הבן אדם שילם, הראה לך קבלה עם הפרטים שאתה נתת לו ובגלל זה אתה מחויב להזמין לו. ואם איבדת את התשלום אחרי שהוא הגיע אליך זה גם לא אשמתך ואתה גם לא מחויב להזמין... תיהיה רציני יותר בכל מקרה לא קונים דומיינים ב30 שקל! זה רק כאב ראש! בגלל 15 שקל הפרש עושים כאבי ראש כאלה... |
ציטוט:
"שאתה משלם זול, אתה תשלם פי 3 יותר אחר כך" (תזכור את המשפט הזה) |
למדתי את זה על בשרי, זה לא יקרה שוב בפעם הבאה שארצה להזמין דומיין.
|
זול = לא טוב,
מתי תבין? |
ציטוט:
אבל עכשיו כולם ידעו לא לקנות מהם בהמשך... אני האחד שיעצור עוד ילדים מלשלוח כסף לחברות שמנוהלות ע"י ילדים קטנים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ