![]() |
יש לי אתגר קטן שאף פעם לא עלה בפורום...
שלום!
יש לי בקרוב בר מיצווה... אנכנו מחפשים עיצוב... אבא שלי מנסה לעצב איזה משהו רק שזה יוצא יפה אבל דיי רקני... אז חשבתי על אתגר: תכינו את ההזמנה הכי יפה שאתם יכולים להכין... משהו פיגוז... אך לא הרבה צבע וכו'... אני מקווה שמישהו היה מוכן לעזור לי... תודה, תומר ציגלר |
מישהו?
סליחה על ההקפצה... אבל פותחים כאן הודעות וההודעה "שוקעת" למטה |
חחח אהבתי:qqb007:
|
ציטוט:
|
אני ינסה..
מה שמך? מה תאריך הבר מצווה? נ.ב מזל"ט |
ציטוט:
האלום זה ב 9.12 ותודה... עקרונית את הניסוח אפשר לשנות אחר כך... הרעיון זה העיצוב... |
מה אנחנו עובדים אצלך ????
תשלם תקבל לא נראה לי שיהיה מישהו ברמה שמוכן לעשות לך בחינם |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רשמתי איפו שהוא שאתה עובד אצלי? לא נראה לי... תבדוק שוב...:qqb007: |
טוב אני זזתי לראות טלוויזה...
ואחר כך לישון... אז.... לילה טוב... מקווה שתעזרו לי... |
ציטוט:
אני דווקא כן עושה לו עוד מעט כשזה יהיה גמור אני אציג! חח כמו שאמרתי לתומר באיסי מתנה ליומולדת-יאללה אם יצא לי מכוער תעזרו גם אתם!:qqb007: |
אני עוזר לו =]
|
טוב הנה בנתיים איזו סקיצה למה שעשיתי.
רק רוצה לראות זה בכלל בכיוון? זה מתאים לארוע כזה? http://www.cya.co.il/up02/05/11/14/hazmana.PNG |
וואו יצא לך יפה!!!
גם אני הייתי רוצה לעשות לך משהו אבל... גם לי יש בר-מצווה, אבל לי יש ב12/12... :)... |
ממ וואלה אני אשתדל לפנות זמן מחר..
לנחמדים שעושים לו אל תשכחו שזה מיועד לדפוס עד כמה שאני מבין מדבריו |
למרות שלי זה נשמע יותר כמו תחרות מי יעשה הכי יפה כדי שהוא יקח ותקבלו מעמד של אנשים טובים בבחירות לעבודה,
שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
את ההזמנה הזאת אתה מחלק לכיתה או למשפחה? |
אני חושב שגם וגם
אבל שאל אותו |
התמונות שיפורסמו פה לא יתאימו להזמנה, צריך DPI של 320 לצורך הדפסה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הייתי רוצה לנסות לעצב לך משהו רק שאני לא יודע איך פותחים מסמך חדש בפוטושופ שיתאים אחר כך גם להדפסה מישהו יכול לומר לי?
|
ציטוט:
|
תודה רבה לכולם על העזרה:qqb014:
שאל יצא לך משהו פצצה... רק שההזמנה תחולק לחתירים (30-40) אז לא נראה לי שזה יתאים |
טוב אני רואה שאף אחד לא מתעניין...
שיראל תודה אני ימשיך לדבר איתך בIcq... |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרגתה אותי... עיצוב יפה... נראה לי שלא הבנתם אותי נכון... כי מישהו רשם כאן שהוא חשב שאני רוצה עיצוב רקני... אז מה שהיתוונתי זה שאמרתי שאבא שלי הכין איזה עיצוב מהמם... אבל הוא קשצ רקני... חסר לי בו משהו... תודה חברה |
ציטוט:
אולי רקע אחר או צבע אחר אבל לא מבנה אחר. עם יש לך רעיונות בשביל שאני יעשה בכיף. |
סתם שאלה לא קשורה:
למה כולם בני 12 בפורום הזה? זה לא אמור להיות פורום רציני? |
ציטוט:
למה העיצוב של "חברת" האיחסון שלך שואפת לרמת עיצוב של צייר? זה לא אמורה להיות "חברה" רצינית? |
ציטוט:
היי אחי זה לא לעניין תוריד פרופיל.. דווקא העיצוב של החברה שלו נחמד מאד...ובשביל חברה רצינית העיצוב לא צריך להיות איי איי איי.. אז תירגע...וגם אל תגיב שוב כי זה ייחשב לספאם. יום טוב |
ציטוט:
יש בחברה עיצוב דוחה. [ סליחה על הביטוי. ]. בחיים לא הייתי רוכש איחסון \ דומיין מחברה כזו. בלי קשר לזה שאני בן 12. ומזל"ט על הבר מצווה. |
ציטוט:
ולעניין שהוא מערבב גיל ורציניות? |
ציטוט:
|
תודה רבה חברה...
אני ממש האבהתי את העיצובים כאן... אני מצפה לעיצובים של כל האלה שאמרו שהם יכינו... ואז נוכל להחליט מה אנכנו רוצים... חח.. אני עדיין שפך מהמלל של ההזמנה ההיא עם הבאנג'י |
ציטוט:
דבר ראשון הוא צודק במה שהוא אמר.. הכותב שמעליך... ואתה אומר להפסיק להספים את רשמת פה דיון "שלם" על שטויות. |
רעיון טוב אחי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ