![]() |
קנייה חדשה
אהלן :)
היום קניתי 2 דומיינים חדשים LocalGame.Net Shlifim.Net הראשון פורטל משחקי רשת השני עבודות מוכנות לבית ספר עם אפשרות פרסום של הגולשים אשמח לתגובות |
הראשון לדעתי לא איי איי
השני אהבתי מאוד!! :] |
אוקיי תודה רבה..
אני חושב ששניהם טובים .. בגלל זה קניתי אותם .. אשמח לקבל עוד כמה תגובות |
חמודים מאוד, בהצלחה!
|
וואי השני חזק ביותר..!
|
לא משהו.
אני מחכה לעליית שליפים! =] |
חחח שליפים אמור להיות מעניין, האתר הראשון מסוגו בארץ? מחכה בקוצר רוח :) סיימתי בצפר אולי תשחקו אותה עם שליפים לרמת אוניברסיטה? :) אבל אם אתם בכל זאת מעלים אתר עבודות כמו שאמרת בהצלחה עם זה.
|
ציטוט:
בכל מקרה תודה על התגובה :) ציטוט:
תודה לכל השאר |
השני פגגז!!
|
ציטוט:
|
ממתין לשליפים. אני לא ממש לומד כרגע, אבל זה יכול להיות מאוד מעניין (בשמחה אני אפרסם שם עבודות שלי.. אבל בתנאי שיש אפשרות לשיתוף ברווחים, אני שם את הפרסומת שלי, אתה שם את שלך, כל פעם מופיע אחת אחרת.)- בתנאי שגם לכיתות ז-ח-ט יהיו עובדות. הדומיין לאתר משחקים לא משהו.
|
רסמי אתה יכול לעשות שמי שמעלה את ההורדה זוכה לשים פרסומת של אדסנס או משהו =]
|
ציטוט:
|
נמרוד וסטרייקר תודה,
נמרוד, יהיו כנראה עבודות מכל הגילאים אני אחשוב בצורה רצינית על ההצעה שלך.. לגבי שיתוף פרסומות ואני אנסה לסדר משהו בכל מקרה מי שמעוניין לעזור מוזמן לפנות אלי, אפשר דרך כל דרך אפשרית.. תודה על התגובות שוב.. |
אחלה דומיין, תתחדש :)
|
|
אהבתי את השני :)
|
שמח שאהבתם תודה..
|
שניהם טובים..
שליפים חזק..לא היה ישראלי? |
ציטוט:
אבל לא נורא נט גם מתאים לי .. תודה |
פצצה :]
בהצלחה :) |
נחמדים מאוד !
|
מה שנמרוד כתב זה Share Revanue.
מקובל ש50% מהפעמים שהנושא מוצג, זה פרסומת של פותח האשכול, או במקרה הזה- מעלה העבודה. מקובל בהמון מקומות, וגם בDigital Point. רק משם עשיתי 14$ לאשכול על CPM. |
ציטוט:
|
פיי איזה דומיינים תתחדש!!!
|
לא.
א נכנסת, ורואה פרסומת שלך. ב נכנס, ורואה פרסומת של מעלה העבודה. |
ציטוט:
יהיו תנאים מסויימים של הצבת מודעות אדסנס לדוגמא לבין קישורים יוצאים, או באנר פרסומי וכל השאר.. |
נחמד מאוד תתחדש
|
השני נחמד
|
אממ
הראשון לא משהו
השני סבבה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ