![]() |
מערכת חדשה תות - יצירת דף אישי
שלום לכל קהילת הוסטס !
אם אתם מכירים או לא בעבר הייתי בעל של אתר בשם תות.היום אחרי תיכנות מהתחלה דומיין ישראלי והשקעה רבה אני, DanielS וחיים מחזירים אותו. אז היינו רוצים לקבל ביקורות http://www.mytot.co.il כמו כן הנו מחפשים גם החלפת לינקים מי שרוצה יש שם דרך ליצירת קשר links@mytot.co.il תודה, ציון |
תוריד w אחד.
|
סידרתי
|
אחלה אתר, יצרתי קשר, בהצלחה!
|
עיצוב אחד המזוויעים שראיתי, מערכת חרושה- וכל הנסיונות ליצור גירסא ישראלית לmyspace-נכשלו.
כל השינים, המופים, ועכשיו התותים רק מתרחקים יותר ויותר מרמת איכות שאתר כזה צריך לעמוד בו. ודומיין ארוך. |
מה מערכת חרושה ? מערכת ייחודית שאני וחיים תיכנתנו !
|
די! לא נכון!
קראתי את זה בהודעה.הנושא חרוש. |
סתם במיקרה דפדפתי ויש לכם בעיה עם התאריכי לידה בפרופיל..
הוא לא מציג את זה בסדר של תאריך ליידה נורמאלי. בכול מקרה.. כדי באמת למשוך אנשים צריך עיצוב ומערכת נוחה. ופה אין את זה. ולא הבנתי בדיוק איך המערכת שלכם קשורה איכשהו למערכת sitetou... בקיצור כדי שיהיה לכם אנשים צריך להשקיע, אין מה לעשות. שיהיה בהצלחה בכול מקרה. |
ציטוט:
ד"א שחר איפה פנית אלינו ? |
ציטוט:
נערך ראיתי אחד המנהלים יחזיר לך תשובה היום |
העיצוב ממש לא יפה
בתיכנות יש דברים שחסרים ואין מספיק אפשרויות למשתמשים.. האתר לא מושך בכלל ולא עושה חשק להרשם מצטער אבל זה מה שאני חושב |
ציטוט:
|
העיצוב רע מאוד(אם אפשר לקרוא לזה עיצוב).
במערכת יכלתם להשקיע הרבה יותר. הדומיין מאוד נחמד. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
אתרים זה לא רק רווח, אלא גם איכות. זה טרנד חולף שכבר.. חלף. האתר שלי, לא רווחי ולא איכותי, אבל הוא עוזר. גם זה משהו. שוב- אתרים זה לא רק רווח. |
ציטוט:
אני לא מחפש לעשות רווח מכל דבר. כי אם הייתי כן SiteToU לא היה עולה הרעיון והוא לא היה קם בכלל |
נממ.. בסיס המערכת הוא עדין שלי.. נראה ממש גרוע בFF הדף האישי של כל אחד..
אחלה תוספות (: בהצלחה ציון ודניאל[?!] אגב, ציון רצית קישור לאתר שלי.. הוא בחתימה |
מה זה הקידוד הזה בפיירפוקס בעמודים האישיים? פחות 25%-35% מהגולשים.
ב-IE יש שגיאת JS, הקידוד ממש לא טוב, ואני משער שלא השתמשתם במערכת טיימפלייטים לפי ה"העברה". לפי דעתי זה לא יצליח-יש כבר מייספייס ומספיק שינים., אבל אם תשקיעו בזה-מי יודע. |
האתר לא עושה חשק לרצות להירשם, חסר חיים משהו. בהצלחה בכל מקרה.
|
נראה לי כמו שין בגירסה ורודה.
אגב, תגיד לי, תות זה לא tut או toot? כי tot זה ממש לא הפרי שאתה מראה בלוגו של האתר. רציני, מה הקטע? למה כשאנשים באים בכוונה לכתוב dafuk הם מסירים כמה אותיות והופכים את הu לo? dfok :\ סרגל - srgal. הא?!?!?! המצב מידרדר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מצטער|: |
ועוד משהו למרות שהערתי לכם על תצוגת התאריך בפרופילים,
לא מנסים אפילו לתקן או אומרים שמנסים לתקן לפחות, מראה על רצינות... בכול מקרה אני יגיד את דעתי שוב, עם אתם מתקוונים להשאיר אותו ככה איך שהוא הטווח גילאים שיבואו אליכם יהיה 9-11, אין לכם מה לצפות לנערים או נערות... |
ציטוט:
מאיפה זה היה קשור . אל תדבר סתם.. שבת שלום. |
ציטוט:
אני מניח ויכול להתערב איתך שחצי מהפורום פה יכול להסכים איתי מילה במילה. אומר לך את האמת, תחליט שאתה מעוניין להתעלם שיהיה לך בהצלחה ואל תשאל פה אנשים בהוסטס את דעתם. יום נעים. |
הצעתי לכם עזרה מתי שרק פתחתם את האתר,ידעתי שלא ילך לכם אם תנסו לבד להריץ את זה..
לא נורא שיהיה בהצלחה. |
מי אתה אחי ? אני לא מכיר אותך..
יש לציין שאת רוב עבודת הניהול של האתר עושה ציון =] לאט לאט כמו כל אתר אתר שלו אני מאמין שזה יגדל |
אתר יפה
|
נחמד מאוד, בהצלחה :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה חייב להעזר בעורך דין כדי למצוא את הפירצה שיש בחוק הזה.
אני לא חייב להסכים לחוזה המפוברק הזה. |
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ