![]() |
Ubuntu בדואר (:
ערב טוב, חזרתי לפני שעה מתל אביב, ועל השולחן (בבית) ציפתה לי הפתעה, שני דיסקים של Linux Ubuntu 7.10 שהזמנתי לפני כשלושה שבועות מהאתר שלהם.. אני ממש מרוצה, לא האמנתי שבאמת יגיעו, כי פעם קודמת הזמנתי שלושה פעמים ולא הגיע גם אחרי חצי שנה ^^ (בגירסא הקודמת שלהם). דיסק אחד הוא ל64 ביט, והשני לרגיל, בגלל זה ההבדל בצבעים =) הדיסקים: http://webproject.co.il/pics/1.jpg http://webproject.co.il/pics/2.jpg והאריזה בהם הגיעו: http://webproject.co.il/pics/3.jpg טל (: |
אחים שלי משתמשים בזה, כמה עלה לך?
|
חינם!!! (:
|
מה זה?...
|
אתה בכלל קראת את ההודעה? כתבתי בפירוש, Linux Ubuntu.
|
איך אני מחכה לזה - הבקשה שלי אושרה.
יש לי גם הזמנה שאושרה של 10 דיסקים. כל מי שבירושלים ורוצה עותק ברגע שיגיע לי אני אשלח לכם בדואר. :) מי שרוצה יש לי פרטים בחתימה בכל מקרה.. ICQ - 443738002 | Messnger: admin@domainame.co.il | Email - gix@line-serv.com נ.ב: מתי אושר לך אולי אני גם צריך לקבל? |
מגניב :]
גם ההובלה לארץ חינם? אשמח אם מישהו ישלח לי בפרטי את האתר שממנו מזמינים, תודה מראש!! |
הכל חינם..
סה"כ שמתי כתובת והכל, יותר לא נכנסתי לאתר, בזמן מפגש הדרכה בחברת טינק בתל אביב שלח לי SMS אחי הקטן שקיבלתי דיסקים בדואר, הגעתי לבית וזה היה מונח על השולחן :D |
מה זה Linux Ubuntu ?|למה אני||אוף קטן|
|
ציטוט:
מהמערכות הטובות יותר :). הרגע קיבלתי מחשב Pentium 4 מהעבודה של אבא שלי (איזה נחמדים.). כל כך מחכה להתקין את זה :( |
פשש סחתיין =]
איך מזמינים? |
גם אני הזמנתי לפני שלושה שבועות וזה הגיע לי היום =]
הזמנתי גם אחד גירסא רגילה ואחד 64 bit :) |
קיבלת בידיוק כמוני, דיסק צהוב, ואדום (: היה נחמד לראות את החבילה :D
|
מאוד נחמד,
במיוחד ששלושה שבועות שוכחים מזה, ובידיוק אתמול נזכרים מזה מסתכלים על התאריך ואומרים "ואי הדיסקים אומרים לבוא היום או מחר" והפלא ופלא הם הגיעו למחרת :) יש לי כבר 3 דיסקים אחד של גירסא רגילה 7.4 ו2 של 7.10 64 ורגילה |
תתחדש =]
איך מזמינים? |
|
חחחח הזמנתי פעם 20 דיסקים חחח הגזמתי קצת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי שזה לא רק אני חברות שחוסמות את ישראל זה בגלל אנטישמיות |
טל, גם אני קיבלתי היום את הדיסקים..
יואו, הייתי בשוק שזה נשלח עד לארץ בחינם.. ! ועוד במעטפה מרופדת כזאת נכון? משהו חבל על הזמן.. וזה נשלח הישר מהולנד ! דיסק אדום, ואחד צהוב.. אחד 64bit והשני לרגיל כמו שכתבת.. |
גם אני קיבלתי היום... גם 2 דיסקים...
אבל אותי הם אוהבים יותר ממך... שלחו לי גם מדבקות ;P הנה תמונה: http://img233.imageshack.us/img233/1026/162io6.th.jpg |
גם לי שלחו חח, פשוט לא צילמתי אותן..
|
למה לבקש דיסקים? מה הבעיה להוריד?
אני הורדתי דרך האתר שלהם. |
כן גם אני הזמנתי, ubuntu ו kubuntu :
" 4 CDs requested 13 hours ago. 4 CDs were approved and sent to the shipping company 11 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping. " + שאלתי אותם עם אני יכול להזמין 10דיסקים או יותר, כדי לתת ללקוחות שלי(בחינם כמובן) והם אמרו שמישהו שהזמין מישראל 20 דיסקים (בחינם) התחיל למכור אותם בעיר שלו. (אז הם בנתיים לא נותנים יותר מ5דיסקים לישראל). |
ציטוט:
|
ציטוט:
הזמנתי מהם זה עבד.. האימג' לא תקין או שהנרו לא יודע להסתדר איתו. אגב גם ה7.10 כרגע ממש הגיעו אליי. בערב נתקין על מחשב יעודי ונחטט לראות מה חדש :) |
ציטוט:
אבל יצא לי מלא פעמים להשתמש כבר בדיסקים לא רק על המחשב שלי, האפשרות של הLive CD או משהו כזה ממש מעולה. וזה שאמר שחוסמים את ישראל בגלל אנטישמיות, אולי אחוז מהחברות, שאר החברות עושות את זה בגלל שכאלה מישראל רואים משהו ביחנם ומזמינים את הכל. זה כבר קרא עם Ubuntu אי אפשר להזמין יותר מ5 דיסקים. |
ציטוט:
|
הרגע קיבלתי! - חזרתי הביתה וגם לי הייתה הפתעה נעימה! :):):):)
עדיין נתקל בבעיות בהתקנה :\ - לא יכול להתקדם אחרי השלב של הSetup הראשוני. זה מגיע לי לחלון ורזולוציה לא יודע מה כל כך גרוע ואני לא יכול להפעיל את העכבר - מישה יודע? |
כן..
קיבלתי גם את הגרסה הקודמת שלהם, אני לא ממש משתמש אז לא צריך ת'חדשה גם. |
ציטוט:
ובפורום של מערכות הפעלה לדעתי היה לפני כמה זמן אשכול בקשר להתקנה, תחפשו שם. |
הזמנתי לפני דקות אחדות D:
שני דיסקים עשיתי.. |
נחמד הא, גם אני קיבלתי את שלי לפני איזה חצי שנה בערך..עד עכשיו אני לא נגעתי בהם..הם שוכבים לי במעטפה וצוברים אבק.
|
אני הורדתי והתקנתי על המחשב של חבר שלי...
מי שלא יודע לעבוד איתה היא מסובכת.. לקח לי מלא זמן להבין איך פותחים קבצים כמו RAR ZIP חח(דרך הקונסול) בקיץ אנחנו חזרנו לווינדוס.. |
מה זה התוכנה הזאת ?
|
ציטוט:
|
חוץ מזה שזה חינם , למה זה טוב ..? בין כה מעטים האנשים שמשלמים על הוינדוס..
באמת שהייתי שמח לדעת מה נותנת המערכת הזאת שכולם ששים להזמין אותה..? רוב התופעה הזאת היא סתם גרידיות של אנשים לדעתי .. |
מזכיר לי שאני ניסיתי לינוקס...
התקשתי להתקין עליו FIREFOX 2 חח... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ