![]() |
ביקורת על המעצב Niros
שלום לכל קהילת הוסטס ברצוני להעביר כאן ביקורת על המעצב Niros
אז קודם כל לפני כשבוע פנינו אל ניר לאחר שהעפנו מבט בכל העבודות שלו ומאוד התרשמנו..פנינו אלייו להצעת מחיר ולעיצוב שאנו רוצים לאתר מג'יק הוסט. הוא הציע לנו מחיר נוח מאוד ואמר לחכות יומיים עד שהוא יסיים לאחר יום בלבד הוא סיים תעיצוב והביא לנו לראות מאוד התרשמנו ואהבנו ולקחנו תעיצוב השירות שהוא נתן פשוט מהמם בנאדם תותח אוהב לעזור ועשה את העבודה שמוטלת עלייו במהירות האפשרית ובמקסימום כשרון. עכשיו הוא גם עיצב עוד 4 עיצובים לחברת Serv-il העיצובים נהדרים ובאמת יש לניר כשרון של מעצב גדול. אז כל מי שמעוניין לרכוש עיצוב המלצה שלי לפנות לניר[Niros] מחירים נוחים לכל כיס ופשוט עבודה נהדרת. ודבר אחרון תודה לך ניר אני פשוט נהנה מכל דקה שאני מדבר איתך ובאמת שיהיה לך רק בהצלחה! בברכה כל צוות Magic-Host |
ידוע,בהצלחה !(גם לניר וגם לכם :p )
|
תודה רבה לך דני וגם ליוסי שותפך.
תודה גם לך דודי אני שמח שככה אתה חושב. |
כל הכבוד
מעצב טוב |
בהצלחה ניר :)
המשך לעשות עבודה טובה כמו שעשית עד כה :) |
טוב לדעת :P
בהצלחה לשתיכם |
טוב לדעת ניר יש מצב אני יפנה אליך בימים הקרובים בקשר לעיצוב =]
|
מולמץ עדי לא תתחרט זה מה שבטוח תצא ממנו מרוצה..
ותודה לכולם:) |
מכיר אותו עוד לפני שהתחיל את העיצוב . אחלה בנאדם
אגב . ניר . פנה אלי רצית פלאש . |
תודה רבה אנשים אני מבטיח לספק כל לקוח ולקוח,
ישנה רק תופעה בזמן האחרון לבוא אליי כמוקד תמיכה בד"כ אני עוזר אך יש פעמים שאני עסוק ואני קצת עצבני - מצטער אך אני לא בא בקוונה לפגוע בכם. |
מוכר המצב של המוקד תמיכה.. אתה יודע אתה לא חייב לענות לכולם.. אני הגעתי למצב שאני לא מסוגל יותר לענות לכולם..
ולגבי הביקורת.. נו זה ברור מספיק לדבר טיפה עם ניר ולראות שהוא בנאדם ורציני ואמין.. אני מדבר איתו מדי פעם ואני יכול להגיד לכם את זה בוודאות!:) |
חחח תודה יוני =], אני גם נהנה לדבר איתך
|
יפה מאוד!
ידוע, ניר אחלה בן-אדם. נראה לי שהוא נתן לכם את העיצוב חינם לא? |
בהצלחה ניר..
|
לא מושיק סגרנו על משהו. לא לפרסום ממש...
תודה עמרי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד ניר.
|
ציטוט:
אבל אתה תותח אתה יודע את זה:) |
תודה
|
באמת מעצב תותח...
|
כל הכבוד לך!
|
ניר אחלה מעצב פעם ריציתי לקנות ממנו עיצוב אבל בסוף לא יצא אבל ממליץ עליו הוא מקצועי 100 %
|
תודה כולם וכן אני זוכר אותך חן :X
|
אחח אחח אחח נירוש...אני עוד זוכר אותך בימים הראשונים שלך את העיצובים הגרועים שלך ואת העיצובים שעשינו שנינו(זוכר בננה?) היו זמנים....והנה הגעת "לרמת הוסטס" כמו שאומרים בהצלחה והלוואי שתגיע לרמת "מנטיס" :-P
בהצלחה ניר עיצוב יפה מאוד...! |
אולי שיט בן? ( אם אינני מטעה זיכרון ) תודה על המחמאות =]
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ