![]() |
קליפ פרידה מחברה שלי.
http://www.youtube.com/watch?v=FfCEaOLK0vo
אחרי שנה ושבע חודשים נפרדנו, הסיבה לא ממש משנה רק חשוב לציין שזה נגמר בטוב. שאני מתכוון בטוב אני מתכוון שלא בריב או משהו כזה. נ.ב - אני מודע לעריכה הלא מקצועית, המטרה שלי פה הייתה לרגש ולסקר בקצרה את התקופה. אז... 12.03.06 - 21.10.07 ז"ל.;-( |
אני לא חושב שזה לעניין לפרסם את זה באינטרנט. היית צריך לתת לה את זה ולא לכל העולם.
|
ציטוט:
|
לא היית צריך להראות את זה לנו, רק לה.. אבל לא משנה, מצטער שנפרדתם אבל אין מה לעשות צריך להמשיך.
אחלה קליפ, שיר מדהיםם primier love של tony parker השחקן המעולה של סאן אנטוניו :) שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אחי. |
בחירת שיר מעולה את המסר אני בטוח שהיא הבינה.
ומשפט שחייבים להגיד: "יש עוד הרבה דגים בים" ד"א תוכל אולי להעלאות את השיר המלא? |
ציטוט:
בוא אני אשלח לך. |
ציטוט:
אתם יכולים לצפות בקליפ של השיר: http://www.youtube.com/watch?v=v_fbLbrZcTY |
אהבתי תסירטון-מרגש =[
|
נורא מצטער בשבילך והסירטון נורא ריגש אותי..
יהיה בסדר אחי, הכל לטובה;P |
חח שיו ביאס אותי רצח הקליפ ששלך אחי חח..
מרגש :O למה ניפרדתםם .. |
אהבתי מאוד גם מאוד מרגש |קורץ|
|
וואלה הצלחת לרגש :)
מצטער לשמוע שנפרדתם. שמח לשמוע שזה נגמר טוב ולא בריב ובכעס. העיקר שיהיה לך טוב :) |
יפה..
אבל אני לא מבין למה כל ההתכנפות הזאת :/ .??? טוב נפרדתם הכל נגמר זהו.. למה קליפים ובלגנים,זו לא אהבה ראשונה שלך ולא אחרונה תאמין לי :).. |
חבל שנפרדתם, ובהצלחה במציאת אהבה חדשה..
ד"א: השורה הזאת "תזכרי איפה שזה קרה לך בפעם הראשונה" פשוט D: |
אחי זה היה אחד הקליפים המדהימים, דרך פשוט מעולה להיפרד, אני נירא לי אפילו ישתמש באותה שיטה בעת הצורך :)..
ואני אשמח עם תוכל לשלוח לי את השיר כי חפשתי ולא מצאתי :). |
לדעתי לקחת יותר מידי קשה את הקטע...
אם כבר אתה עושה משהו כזה, זה יותר אינטימי ופרטי... תשתף רק אותה; לא את כל הוסטס. |
קליפ מאוד יפה ומרגש..
ולא נורא כל סוף הוא התחלה חדשה. |
אני הבנתי מצויין למה שיתפת את זה בהוסטס ולא רק לה...
מצער מאוד שנפרדתם.. בתמונות ובשירים נראים זוג ממש מותאם.. העיכר שנפרדתם לא בריב אלא בטוב וכמובן שהכל אבל הכל לטובה.. בהצלחה בהמשך הדרך! ושלא יקרו לך דברים כאלו קשים יותר שתאלץ ככה להגיב עלייהם |
מרגש-מצמרר .
כל הכבוד לך, מעריץ אותך על הסרטון הזה . |
אתה תמצא מישהו אחרת מאוד מהר
ככה כולם בדיכעון כשנפרדים מהם קורה לכולם אין מה לעשות אבל ההשקעה גדולה יפה מאוד |
קליפ יפה. אני מקווה שיהיה לשניכם שתזכו לעוד הרבה אהבות בחיים!
|
מרגש מאוד,
יהיה טוב אחי... |
קליפ יפה אחי, מרגש...
יהיה טוב בעזרת השם... אגב אני אשמח לשיר רקע ששמת בבקשה, תודה רבה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ