![]() |
מה זה השטויות האלה ? | מישהו ראה את הפרק האחרון ?
אהלן ;P
היה היום את הפרק האחרון בעונה השלישית של " מה זה השטויות האלה " עם עדי אשכנזי. אני פשוט חייב להגיד שהיא מצליחה לגרום לי לבכות |דמעות|, היא פשוט מצחיקה :-D מישהו ראה קצת מהעונות הקודמות והפרקים הקודמים בעונה ? אהבתם את התוכנית? |Rolleyes| ד"א הפרק היום היה די מרגש לקראת הסוף , היא אשכרה בכתה - מסכנה |קורץ| |
לא היה משהו היום...
אבל רוב העונה הייתה גדולה! |
חחח אתה רציני..?
היא בכלל לא מצחיקה... |
כן .. היא מצחיקה ברמות חחח אני רואה אותה ונופל..
הייתה אחלה עונה =] היא שרוטה חחח... |
הדוקמנטרי המבויים לא היה כל כך טוב הפעם אבל המופע סטנדאפ היה מצויין :)
|
רוב הקטעים שלה כ"כ מצחיקים בגלל שהם לא נראים מבויימים , אבל דווקא היום הם הראו איך הם חושבים על כל קטע ומה קורה מאחורי הקלעים שזה בכלל הרג אותי :D
|
ראיתי לא היה משהו
לא גרם לי לחייך אפילו טיפה היום פשוט לא היה מצחיק:\ |
ציטוט:
|
ראיתי...
בד"כ אני רואה את התוכנית שיוצא לי וכל הפרק פשוט דואג להבהיר לאנשים סביבי כמה שהיא לא מצחיקה , אבל הפעם היא הצחיקה אותי... אבל חבל שהם הראו את התכנון של החלק הדקומנטרי , יענו שהם יבואו לאותה המשפחה והכל , היה יותר יפה אם לא היו מראים את זה בכלל והיו נותנים לאנשים התמימים (כמוני) להאמין שזה אמיתי XD |
האמת היא שאני נהנתי רק מהפרק הראשון של הצבא שהוא פשוט היה ממכר שם היא נתנה הופעה חזקה בטירוף היום היה מעפן לגמרי
|
היו כמה קטנים פה ושם מצחיקים אבל הרוב לא ממש...
תרבות ישראלית (לא לזרוק עלי אבנים) |
ד"א למישהו יצא ללכת להופעה חייה שלה ?
מופע סטנד אפ... אני ממש מת ללכת , מקווה שיצא לי איזה פעם - בטוח אני אמות :):):) |
לא ראיתי את הפרק האחרון וכמעט ולא ראיתי פרקים שלה בכלל,
למעט הפרק על הכדורגל כשהיא התארחה במשחק בין הפועל למכבי ת"א- כמה טימטום.. |
לא יודע למה,
אבל היא לא מצחיקה אותי אף פעם\= |
בבאמת התוכנית אתמול הרס הכל,היא אכזבה ממש...
לא היה מצחיק היה משעמם! מה שכן היה אתמול רק בישראל,היה נחמד לא יותר ציפיתי ליותר.. אין כמו רק בישראל של אז... ליאור אז הייתה לימור,שוקי אז היה שוקי... |
היא לא כזה מצחיקה אותי... היא נחמדה :)
|
:|
מוזר.. אותי היא ממש מצחיקה!!! |
סתם מסכנה .. לא מצחיקה בכלל....
אולי שלום אסייג מצחיק ועוד כמה אבל היא בעעעעעע.... בא לי לבכות מהתגובה שלך ,שאמרת שהיא מצחיקה :( |
ציטוט:
אתה אומר אולי שלום אסייג מצחיק ועוד כמה אבל היא ממש לא נכון ? אבל אני אגיד אחרת :) על טעם וריח אין מה להתווכח . אז למה להגיד בא לי לבכות מהתגובה ? |winky||winky||winky|;P |
מצחיקה ככה ככה
אבל ראיתי את כל העונות :) אהבתי הכל |
היא די מצחיקה^^ מעלה חיוך על הפנים אבל היא אף פעם לא שפכה אותי מצחוק...
אהבתי לגמרי את הפרקים האחרונים שהיא שיחקה אותה מדריכת טיולים בחו"ל זה היה כל כך טובבב! |
כן
היא מצחיקה באמת... לא מבין למה לא רואים אותה... |
היא אוהבת לסתלבט גם מצחיקה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ