![]() |
מערכת ניהול תוכן חדשה - v3.
שלום,
לאחר הרבה מאוד מאוד זמן (כחודשיים וחצי עבודה), מערכת ניהול התוכן החדשה שלי - הv3 - יוצאת לאוויר. הכנתי דמו קטן שמדגים את יכולות המערכת - קישור בסוף. הינה קטע שלקוח מהאתר הרשמי של המערכת, קצת ארוך: ציטוט:
ועכשיו.. לאתר הרשמי של המערכת - http://v3.wars.co.il לדמו הרשמי של המערכת - http://v3.wars.co.il/demo לפאנל של הדמו (קישור) שם משתמש: Demo סיסמא: 1234 תהנו! (ביקורת ומהר, גם דיווחי באגים יעזרו). |
פששש עומר שיחקת אותה !!!
כל הכבוד. נראה טוב מאוד. יש פיצ'רים טובים. בהצלחה ! |
כיוון שאתה מבקש ביקורת בתכל'ס על המערכת,
לפי דעתי זה יתאים לפורום תיכנות... |
מערכת מדהימה!!
עיצוב מצוייין,תכנות מצויין. ממש קל לשלוט על המערכת לפי מה שראיתי. כל הכבוד!!!! ובהצלחה. |
עומר, מערכת שקסית במיוחד, סחטיק =]
תמשיך להפתיע! |
נראה ממש מעולה.
|
פשש... חייב להגיד שעשית עבודה מעולה :)
מרשים ביותר, בהצלחה. |
אחלה מערכת! היא ניתנת להורדה? אם כן - איפה?
פשוט נכון לעכשיו אתר התירגומים שלי נפל, ואני מחפש מערכת קטנה וטובה להריץ אותו מחדש (אם הוא לא יחזור לאוויר בקרוב). |
נראה ממש טוב, ונוח לתפעול, רק החלק של הבלוקים לא הכי יעיל, הייתי ממליץ להגדיר לפי מיקום באתר, להגדיר מילים שמורות בקבצי העיצוב, ובנוסף, לשלוט על סדר הבלוקים בכל מיקום, זה יכול לעזור לך.
בהצלחה =) |
אין עליך עומר, מערכת מעולה :)
אני אהנה איתה ;P |
קודם כל מרושם ראשוני המערכת נראית ממש ממש פצצה :)
עכשיו רציתי לשאול כמה דברים: - האם המערכת חינמית? אם לא כמה יעלה רישיון יחיד למערכת? (עוד שאלות יגיעו אחרי שאני אמשיך את הסיור במערכת שלך ;P) באגים: אני עם FF ויש לי בעיה עם העריכת עמודים מסיבה כלשהי... :( הצעות לשיפור: - תן יותר מקום לכתוב בצ'אט בן המנהלים :) - את המנהלים האחרונים תסדר לפי פעילות אחרונה שאלות: - איפה בדיוק מופיעים העדכונים? |
מערכת מצויינת, בהצלחה :)
|
נראה סוס,
כל הכבוד! :) |
תודה רבה לכולם. :)
ציטוט:
באג - תוכל להרחיב? אני משתמש בFF3 באופן שוטף ולא נתקלתי בבעיה. הצעות - המקום זה אפשר לשנות בהתאם לבעל האתר, המנהלים - לא נראה לי קריטי :) לא, לא חינמי - אם תרצה לשמוע מידע דבר בפרטי או במסנג'ר (כמו האימייל הראשון שלי). טל - מערכת טמפלטים קיימת, רק צריך לממש כקוד. |
מערכת מצויינת ונוחה לשימוש :) אשמח לקבל לפרטי הצעת מחיר לרישיון..
תודה.. |
ציטוט:
איך בדיוק משתמשים במודולים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחלק של הסטטיסטיקות לא העמוד הנכון בתפריט מסומן בכתום אלא תמיד "סטטיסטיקות - כללי" יהיה יותר נחמד אם בבאר תיתן לשלוט בטקסט כמו בעריכת עמודים וגם תאפשר לשים תמונת רקע יש שגיאת אבטחה חמורה בחלק של ההרשאות מנהלים - מנהל רגיל יכול לפתוח מנהל ראשי! מסתבר שלא חסמת HTML כמו שצריך אחרי הכל ;P http://v3.wars.co.il/demo/index.php?pageID=4 |
נראה מדהים, ברמה אחרת לגמרי..
ריספקט ! |
ציטוט:
השני מיותר ומאופשר בטמפלט (דרך הFTP אבל זה מאוד ידידותי). השלישי - האמנם? משתמש הדמו קיבל הרשאות מנהל אתר. |
נראה מעולה! בהצלחה עומר.
|
ציטוט:
- להגביל את האורך של שם העמוד - להגביל את הכמות של הדברים שניתן להכניס לבאר \ לפצל למספר שורות - כשהtinyMCE מכניס לך תגים תוודא שבתג style שלהם יש באמת רק דברים שאתה יכול להכניס לשם (כמו לדוגמה שהכנסתי טקסט גדול מידי וזה שבר את מבנה האתר) עריכה: בקשר למנהלים לדעתי בכל מקרה כדי לעשות שרק המנהל הראשי יכול להוסיף מנהלים :) מחר אני אמשיך לחפש בשבילך עוד באגים במערכת :) יום טוב כפיר |
אחלה עיצוב של פאנל מאוד נוח!
בהגדרות ואפשרויות >> העלאת קבצים - אם אני בוחר העלאה מהמחשב ולוחץ על "העלה" (בלי לבחור קובץ) הוא מעלה כלום... ובאופן דומה מ URL שלוחצים על "העלה" הוא מעביר לעמוד שלא קיים... תעשה איזה הודעת alert או כל דבר אחר... וכל העמודים שיוצרים כמו http://v3.wars.co.il/demo/index.php?pageID=6 עדיף כבר לעשות עמוד דינאמי יותר יפה עם כתובת כמו http://v3.wars.co.il/demo/page6.html נראה יותר טוב וגם עוזר בקידום וכל החלק של הסטטיסטיקות ממש יצא מצויין רק שלפי דעתי כבר עדיף להכניס איזה גוגל אקסטרים וזהו כי זה הרבה מידע שנשמר בתוך המסד ויכול לגרום לעומס... במקרה וקיים אתר גדול. אהבתי הכול בהצלחה ! |
כל הבעיות שרשמת - הם בגדר פתירות בטמפלט עצמו. הכל שאלה של עיצוב / קידוד.
נתחיל מזה שהמערכת מיועדת לאתרים של אנשים.. שרוצים אתר. לא לאתרים של אנשים שרוצים לראות איך אפשר להרוס. אז הקטע של בדיקת תגים, אני חושב, קצת מיותר. אם מישהו רוצה להרוס לעצמו (וזה במודע הרי), שיתבשם. הבאר - זה בסה"כ באר בCSS. זה חלק מעיצוב מוכן. באותה מידה יכול להיכנס שם גם באר לא מעוצב או מעוצב ככה שיתאים ל100 שורות. להגביל אורך - קיים דווקא, אמנם הרבה אבל קיים. בקשר למנהלים - מנהל אתר הוא יותר ממנהל ראשי בדרגה, קרא על זה קצת ב"למד עוד". תודה על העזרה ועל התגובות, כולם. עריכה: תשובות למי שמעלי - 1. העלאת קבצים ירדה בדמו מחשש להעלאת קבצי PHP. 2. ניתן ליצור שם כזה בקלות, פשוט תן לעמוד שם seo וזה כבר ידאג לבצע את זה. אפשרות דרך הURL חייבת להיות בגלל שלא בכל השרתים יש APACHE. 3. החלק של הסטטיסטיקות - אם בעל האתר רוצה שיוסיף בטמפלט ויבטל שמירת סטטיסטיקות, או שינקה פעם ב. אני שמתי את האפשרות, מי שרוצה שישתמש. שוב תודה על העזרה. |
נראה מעולה, רק שמשום מה פעל לי קצת לאט. אבל חפיף..
|
נראה מצויין
|
לפי מה שראיתי - פצצה :D
היה איזה באג קטן בלוח בקרה - כשלוחצים על "סטטיסטיקות" או על "תמיכה במערכת" התוכן של הצד השמאלי של הדף "קופץ" למטה.. ותגיד - ShowMenu("1") לא אמור להיות ShowMenu(1) ? ד"א איך עשית js.php ? :| איך עשית שזה יעבוד? |
וואוו נראה ממש טוב, שפר לוגו.
המערכת מכילה תוכן ממש טוב ועריכת אפשרויות באתר פשוטות ונוחות. אגב, המערכת למכירה? |
כל הכבוד..
מערכת מצויינת אחת הטובות שראיתי פה בפורום. |
עומר, עשית פה עבודה מעולה, כל הכבוד!
|
שוב תודה לכולם.
ציטוט:
1. הבאג - אני מודע אליו עוד מלפני ההפצה, תודה. 2. זה לא באמת חשוב. אני משתמש בSTRING כי אח"כ אם לא זה עושה TYPE CASTING. 3. ע"י HEADER פשוט של JS בעמוד (Content-type:text/javascript) עריכה: כן, המערכת למכירה. |
יפה מאוד עומר מערכת יפה מאוד!
קבל ח"ח גדול מאוד :D בקיצור אחי שיחקת אותה ואני לא מוצא מה לתקן כי גם לא היה לי זמן לבדוק אותה טוב אני רק עברתי קצת על העמודים ככה חפיף וזהוא ;P SO עומר כמה יעלה רישיון?|winky| על המערכת זו פייייי לא הייתי לוקח קצת, הייתי לוקח לפתוח 2 חבילות(2000) :D מה אתה אומר? |
ואוו! נראה מדהים!
כמה בערך עולה רישיון? |
נראה ממש יפה.
עכשיו תוסיף לו AJAX. צור מצב שבו הלוגו למעלה והלינקים בצד לא יתרעננו כל בחירה, אלא רק התוכן של המרכז ישתנה לפי הצורך. :) |
נחמד מאוד.
עובד מצויין, לא חושב שעליתי על באגים מטורפים, מה שכן, העמוד הראשי החלק המרכזי של התוכן לא באמת נמתח על כל הרוחב שלו. חוץ מזה, תנסה לעשות ייעול של html לקוד תקין, אם אתה צריך עזרה עם זה אני פה. |
אשמח לשמוע מה הכוונה ביעול לקוד תקין - הקוד ברובו תקין, החלק שלא בשליטתי תקין כמה שאפשר..
החלק המרכזי - שוב, טמפלט. |
יפה מאוד!!
אהבתי את החלק של הסל מחזור ממש שימושי .. רעיון טוב בהצלחה לך |
מערכת מדהימה!
מערכת מדהימה!
לא יאמן שאדם אחד עשה את זה. ממש יפה, עולה על כל המערכות שראיתי עד כה :]. מדהים. |
האמת שהתרשמתי. כל הכבוד.
אבל מפריע לי שהפאנל עצמו קטן יחסית ומצומצם. אני חושב שאהיה עדיף אם הוא יהיה על כל הרוחב, וכשל האפשרויות פתוחות. בהצלחה :) |
ממש חמודה , אהבתי :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ