![]() |
קידום אתר - מחירים
שלום,
אני מעוניין לדעת כמה עולה לקדם אתר לתחומים: 1. אתר חינם 2. חינם ולפורומים שונים תודה! |
לא פחות מ500 דולר לחודש בהתחייבות ל6 חודשים מראש. (לכל ביטוי)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לטעמי המחיר שהוא הציע בכלל לא יקר במיוחד |
עידן, המחיר שנתת מאוד יקר במיוחד למישהו שדיי מתחיל בתחום.
1000 דולר לחודש למשך 6 חודשים על קידום 2 ביטויים כאלו - מאוד הגזמת. אני בדרך כלל לא מעביר ביקורת על מחירים אבל כשמישהו נותן מחירים לא הגיוניים יש מקום להעיר. |
טל מוזר שאתה מוצא לנכון להעביר ביקורת על מחירים.
בכל אופן המחיר שהצעתי הוא לא כפרילנסר וגם לא מטועם החברה שאני עובד בה, זה המחיר הסביר בעיניי לכזו עבודה אם הייתי לוקח אותה. |
ציטוט:
למרות שציינתי שבדרך כלל אני לא מעביר, אבל כשמדובר במחיר שהוא באמת מוגזם, ואפילו אני לא לוקח את המחיר הזה עבור קידום כזה, אני חושב שיש מקום לתגובה שלי. ד"א, גם החברה שאתה עובד בה לא תיקח מחיר כזה. אני יודע פחות או יותר את המחירים שלהם... |
ציטוט:
ובהחלט 1000 דולר לחודש זה לא יקר |
מממ, לדעתי להתאים מחירים לשווי העבודה זה החלק הכי קשה עבור מקדם (אני קצת ציני וקצת רציני :)).
לדעתי המילים שבחרת הם אינם תחרותיות במיוחד ("פתיחת אתר בחינם" יותר תחרותי) אבל זה עדיין קשה כי מי שינה לקדם מונח כמו "פתיחת אתר בחינם" יקדם גם ב"אתר חינם". אני בתור מישהו שאין לו מושג בתחום ויותר חשוב בתור מישהו שדיי מציא ולא סקר את המתחרים לא יכול לומר לך ככה שהפתרון היחיד לדעתי הוא לפנות לחברת קידום מקצועית ולשאול אותם. |
ציטוט:
אם הוא לא מבטיח קידום לעמוד הראשון אז 1000 דולר זה בטח ובטח לא שווה. איתי, כמה פעמים שלחת הצעות מחיר? כמה לקוחות קידום יש לך? לפי מה אתה כותב שזה לא יקר? אתה יודע מה המחירים של החברות המובילות בתחום? אשמח לתשובות. |
טל, מסתבר שאתה ממש לא מכיר את המחירים שלנו.
לא כדאי לדבר לפני שמבררים את כל הפרטים. |
ציטוט:
|
אשמח לקבל פה גם הצעות מחיר וגם הערכות מחיר
והאם כדי לפרסם במודעות ממומנות של גוגל? |
1000דולר לעמוד ראשון?
תן לי שבועיים-3 אתה בעמוד ראשון בלי בעיה... הבעיה זה המקומות1-2-3... לדעתי 1000 מוגזם... אני מקדם מתחיל קידמתי כמה מילים בעבר ועכשיו יש לי עוד אתר לקידום... אם אתה רוצה לקדם במחיר זול שלח פרטית(תשלם לי רק אחרי תוצאות) |
ציטוט:
|
אם אתה רוצה מחיר סביר , ואפשרות לתשלום רק אחרי שיש תוצאות צור קשר בהודעה פרטית
|
ציטוט:
אני לא מתכוון להוכיח ולהסביר לך איך אני יודע, אני פשוט יודע. גם אם ניר שי יבוא עכשיו ויגיד שזה לא נכון, עדיין לא אאמין כי אני יודע בוודאות מה טווח המחירים שלהם לביטויים הרבה יותר תחרותיים. תן לי קרדיט שאני יודע. אני אף פעם לא כותב דברים שאני לא יודע בוודאות. בנוגע לזה שאמר כמה אני הייתי לוקח - אני לא נותן מחירים ככה בפומבי (וכרגע גם לא בפרטי). בנוגע לזה שאמר שתוך 3 שבועות הוא בעמוד הראשון - פחות דיבורים, יותר מעשים. |
אני לא יודע לאיזו תקופה המידע שלך מעודכן, אני יושב עם ניר בפגישות ואני יודע על אילו סכומים מדובר.
אתה לא בכיוון טל. בכל אופן זה וויכוח מיותר. |
אני חושב ש-500$ לחודש זה בכל לא יקר למילה "חינם", זוהי מילה תחרותית, לפי מה שנראה לי.
|
בגוגל?
|
ב400 למשך 2 חודשים [800ש'ח או בקיצור 200 דולר] \ שקל אני מוכן לעשות את העבודה
צור קשר במסן support@netspot.co.il , תודה ויום נעים! |
זה מצחיק שנתתם מחירים שלא ראיתם את האתר.
האם האתר כבר קיים? האם האתר בנוי למנוע חיפוש? הרבה פונקציות צריכות להיות במשוואה לפני שנותנים מחירים. פותח האשכול : האם אתה רוצה חברה שתקדם אותך או אדם פרטי? אם אתה מחפש חברות תרשום "קידום אתרים" בגוגל ותמצא חברות תבדוק מחירים, בקש לקוחות של החברה. אם אתה מחפש אדם פרטי שיקדם לך את האתר מהניסיון שלי אתה יכול לפנות לאור הלל(קובנו) שידוע שהוא מקדם מעולה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ