![]() |
הצגת חברה לבניית אתרים
חברת תיכנות ובניית אתרים
קישור לחברה: http://www.***.co.il כנראה ביום שבת ה-27.10 נעלה בעיצוב חדש הציעו שידרוגים דברים שאתם חושבים שיכולים לעזור הכל מה אתה חושבים על העיצוב/קידוד הכל |
למה האתר כל כך איטי ?
העיצוב נחמד, לא אהבתי. בקשר לתכנות ולקדוד, נראה מעולה. המערכת של התחרות אתרים אתם בניתם אותה ? אחלה עבודות של תכנות. סה''כ נחמד מאוד, בהצלחה. ---- אגב אפשר ליצור איתכם קשר בתוכנות מסרים ? |
בקטע של העיצובים תוסיף שורה , לחץ על המעצב ע"מ לצפות בעבודותיו (הסתבכתי בזה קצת עד שראיתי)
בהצלחה... |
אתר באמת מאוד איטי...
|
לא נראה לי רציני, האתר איטי, העיצוב על הפנים...
ואתה יודע מה ההגדרה של חברה שאתה מגדיר את שלך ככה?! בוא נגיד ככה, חברה זו לא סתם התארגנות של אדם אחד או קבוצה של אנשים עם אתר ומחירים, חברה זה גם רישום כחוק, פתיחת חשבון בנק במיוחד וכו'. בקיצור, אתה סתם עושה מעצמך צחוק |
את האמת מבלי להעליב או משהו כזה חס וחלילה ,אבל האתר גרוע :(
את האתר אפשר לבנות ביותר קלות ובקוד תיקני גם.. מי שלא הבין האתר בקושי עולה בגלל החיתוך הלא טוב ובגלל הקוד עצמו.. עריכה: חוץ מזה זה ממש פדיחה :( אתה מתכנת (ככה אתה קורא לעצמך) והאתר שלך בכלל אבל בכלל לא לפי התקן,צר לי .. |
האתר איטי, השפה באתר ירודה:
ואני בטוח שאינכם רשומים כחוק. |
מחזק כל מה שהאחרים אמרו,
לי הפריע שלאתר אין תוכן, אין הסבר לעמודים. ישר מביאים קישורים לאתרים מבלי להסביר במשפט על האתר. (באמת איך אם הוא לא רשום במע"מ מותר לו לפרסם הודעה?) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שגם האתר שלכם "בניית אתרים" אינו בנוי בHTML תקני (נחמד:) |
ציטוט:
האתר נוח לגולש ואין וויכוח על זה, אתה יכול להמשיך לכתוב שהוא לא נוח. יש בו הרבה תוכן שמסביר על העסק ועל השירותים שהוא מציע, הטקסט היצוגי שלו , והשפה בכללי באתר ברמה גבוהה יותר, אז תעשה טובה לכולם ותגיב רק כשאתה חייב. ובשיא הכינות, אני לא מאמין שלקוח יגש לאתר ויבדוק את הקוד מקור שלו, למרות שאני מקפיד על תקן, שים לב שלא הערתי על האתר של FSP. |
אם חברה לא מקפידה להציג אתר תקני מה ימנע מהם להגיש אתרים לא תקניים.
|
אני מניח.. הלקוח? נו באמת תחשוב בהיגיון.
|
אני חושב בהגיון, אם אתה אומר שללקוח תגישו קוד תקני אז שיבושם לכם
ובכל מקרה רק בהצלחה עם החברה ורק לפי התגובות שלך רואים שאתה עדיין ילד, יש לך מה ללמוד. אני רק מעביר ביקורת, אתם ביקשתם לקבל ביקורת על האתר אז אל תתקיף אותי. |
אפשר קצת לפרגן לבחור, בכל זאת הוא בתחילת דרכו ואני מאמין שהאתר שלו יעבור הרבה שינויים...
לבוא ולהקצין ולהראות לכולם "הנה! מצאתי בקוד שלו משהו לא תקין!" זה לא הפורום שאנחנו רוצים לבנות פה... ולאלו שמחפשים תיקניות בקוד, תתחילו לחפש באתרים גדולים לפני שאתם מחפשים אצל אתרים בתחילת דרכם. מעבר לכך, אני מתכנת למעלה מ 10 שנים ומעולם לא עניין אותי תיקניות, מספיק לי מה שהגולש רואה מה שרציתי שיראה מלכתכילה, אם יש כאלו אנשים שנכנסים לי לתוך הקוד, אז שיהיה להם ממש לבריאות כי לתפוס על דברים זה הכי קל, גם אם הקוד יהיה תקין ב 100% תמיד ימצאו על מה. אז בואו נראה לאנשים שאנחנו קהילה מפרגת, ולא קהילה שמנסה להשמיד בטרם עת, אפשר להעיר ונכון אני אגיד את האמת. האתר שלו לא מושלם, וגם אני הייתי ככה בתחילת הדרך ויש פתגם שאומר "מטעויות לומדים". תנו לו להבין את הטעויות ולא לקטול אותו. וטל, זה שהוא שם אייסיקיו ומסנג'ר הלקוחות צריכים לראות את זה בתור יתרון, אייסיקיו ומסנג'ר זה תוכנות שעובדות שנים ויש חברות בינלאומיות שאני מכיר שעובדים איתם שמגלגלים מיליונים, זה לא מוריד מערך החברה להפך זה רק נותן יתרון למה לקחת אותם על פני אחרות כי זה תוכנות נפוצות, שימושיות, עובדות ונמצאות בכל בית - תקן אותי אם אני טועה. בהצלחה לכם ומקווה שהשפעתי על האנשים פה שממש היה לי זוועה לקרוא את התגובות שלכם למען האמת. |
ציטוט:
ואם כבר מדברים פה על התקפות, אני סה"כ העברתי ביקורת על האתר, אתה זה שהחלטת להעביר ביקורת עליי. |
אולי אותך לא מעניין תקניות בקוד אבל את מנועי החיפוש זה כן מעניין
דבר שני זה פורום ביקורת אתרים הוא ביקש לקבל ביקורת על האתר שלו וזה מה שעשיתי חבל מאוד שהקהילה של הוסטס מבוססת על ילדים שלא אוהבים לקבל ביקורת בונה ומתקנת בהצלחה בהמשך למנהל הפרוייקט ולכל המתוסכלים האחרים ציטוט:
אני לא העברתי עליך ביקורת, אני ציטטתי מה שכתבת והוספתי עוד ביקורת משלי (אם תשים לב אחרי הציטוט כתבתי "וגם"). |
מה רע שיש בטופס יצירת קשר איסיקיו ומסנגר? מי שלא רוצה שלא ימלא
מה לא תיקני בקידוד ? אל תדברו סתם ותפרגנו קצת רק לא מזמן דיברו על אדם לאדם זאב השרת איטי וזה נכון אבל בעוד כמה ימים זה יסדור וגם זה לא מתאים בכלל לפה! הרמה פה בפורום ממש ירדה כל אחד פה מרגיש יותר מדי למעלה |
ציטוט:
http://validator.w3.org/ אם אמרת את זה..כנראה שגם אתה לא ממש מבין. "הרמה פה בפורום ממש ירדה כל אחד פה מרגיש יותר מדי למעלה", דווקא טל שהגיב...יכול להרגיש יותר למעלה הוא מתכנת מספיק זמן ויש לו רמה שאני יכול להעיד עליה...ואחרים יוכלו להעיד גם עליי....אולי האחרים שציטטו ואמרו "כל מילה", קצת מרגישים...(תסלחו לי..אני פשוט לא מכיר אותכם..אולי אתם גם).. זה לא קשור לאדם אדם זאב. אם הוא מבקש ביקורת (הוא מציג את האתר..זה זהה לבקשת ביקורת..בפורום ביקורת אתרים). שיקבל אותה וזהו. אני לא הולך להגיב לא לאתר ולא לאשכול עצמו...כי מזמן דברים כאלו הפסיקו לעניין אותי... אני יכול להגיד ברוך הבא "לעסק" וזהו... |
טוב זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא זה
פותח האשכול פתח בפורום ביקורת אתרים את האשכול ואני ביקרתי את האתר שלו, זה שהביקורת שלי לא בהכרח טובה לא אומר שאסור לי לבקר את האתר דבר שני מה שלא תקני בקידוד הוא בוא נתחיל בכך שאין הגדרה לקידוד בין אם זה HTML 4 או XHTML |
ציטוט:
הקידוד תיקני ומה שחסר בקוד זה ההגדרה של ה HTML וזהו! אם אתם רוצים אתם מוזמנים לבדוק ואל תדברו סתם שטויות |
מומלץ מאוד מאוד מאוד רציניים אני אישית כבר עשיתי עבודה אצלם ואני מאוד מרוצה!
|
טוב קודם כל בואו נתחיל
גולש נורמאלי איכפת לו אם הדף הוא תיקני או לא?אז בואו אני אגיד לכם שלא!ובגלל זה גם לא השקענו כלכך בזה זה שבאתר שלנו עצמנו לא השקענו הכי בזה לא אומר שבאתר של לקוחותינו לא השקענו בזה להיפך מה שיש אצלנו זה דברים קטנים לעומת הדברים שאנחנו עושים בשביל הלקוחות. ואם אתם מסתכלים כבר על תיכנות אז תבדקו כמה פעמים צריך הדף להתרענן ודברים כאלה של לחכות ותראו שכמעט אין פעמים שאתה צריך לחכות למשהו הכל במקום, השרת איטי וזה נכון אבל השירות שלנו מהיר לאותו אחד שדיבר על השירות והתבלבל עם שרת(תשאל לקוחות תוך כמה זמן בנינו להם תמערכת ותבין על מה אני מדבר). בד"כ אנחנו גומרים עבודה במקסימום 3 ימים אלה אם כן יש בקשות נוספות לאחר סיום העבודה... עיצוב חדש כנראה יעלה השבוע ככה שלעיצוב נדאג לשנות ואם תסתכלו בלקוחות תראו שמופיעים שם אך ורק לקוחות עם אתרים גדולים מאוד בעלי הרבה מאוד כניסות יחודיות ולא סתם אתרים שנפתחו היום ככה שאנחנו לא מחפשים להמציא לקוחות שבקושי עשינו להם מערכת אלה לקוחות שהאתר שלהם גדול ויוכל להשפיע על דעת הקונה אם אנחנו מקצועיים או לא... מקווה שהבהרתי את דעתי |
ציטוט:
תפסיק לדבר על דברים שאתה כנראה לא מבין, גם אם תשים DOCTYPE זה לא יהיה תיקני. fsp, חוץ מזה שהצורת כתיבה שלך נראת כמו של ילד קטן ("תשאל לקוחות תוך כמה זמן בנינו להם תמערכת ותבין על מה אני מדבר","בד"כ אנחנו גומרים עבודה במקסימום 3 ימים אלה אם כן יש בקשות נוספות לאחר סיום העבודה..."...את מי זה מעניין?).. אתה כותב בלי שום קשר, ביקשת ביקורת על האתר, קבל ביקורת על האתר.... |
היית קורא את כל ההודעות והיית מבין...מישהו פה דיבר על זה שהשירות איטי ודיבר על השרת במקום על השירות זה למה
|
ציטוט:
תשמע אחי תסתכל על העיקר, הקידוד זה לא הדבר הכי חשוב בנושא, וזה שהוא יחלד קטן הוא לא, אני עבדתי איתו על מערכת, המערכת הייתה מוכנה בזמן וגם בהכי מקצועיות שיש תתמקד בעיקר ואל תתקוף. |
ציטוט:
הוא הציג את האתר, מה שאני יכול לראות באתר, זה את הקידוד שלו, את העיצוב שלו..וגם כמה זמן לוקח לעלות וכו'... על זה נתנו ביקורת...מזה הסיקו מסקנות.. אני ישתמש במשפט המפתח שלי לכל מה שקשור לביקורת ויזואלית, מה הדבר הראשוני שמושך אותך לבחורה? המוח שלה (פנימיות) או הגוף שלה (חיצוניות-ויזואליות)? זה הרושם הראשוני, זה הדבר שצריך להיות הכי חשוב..בכל דבר בחיים, רושם ראשוני חיובי.. במקרה של אתרים, לרוב זה העיצוב, אם אתה מבקש ביקורת ממתכנת (כלומר בפורום הזה...ויש מתכנתים), אז כן. גם הקידוד. |
רק כדי להעיר בקשר לנושא, תיקניות=טעינה יותר מהירה, קוד יותר קריא, תאימות יותר גדולה.
יש לכם שגיאות כתיב בשם הקבצים, לכל דף לוקח 5-6 שניות להיטען, יש עוד המון דברים, אבל זה הדבר הבסיסי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לאחר שיחה קטנה הושג ה"הסכמה" הבאה. מכיוון ש-IE מתקן טעויות, קוד תקני יגרום לטעינה מהירה יותר ב-IE.
|
לפני שהעברנו לשרת הזה האתר עבד מהר מאוד יותר נכון טס יש קצת בעיה עם השרת והאתרים שעליו
נעבור לשרת חדש ומהיר בקרוב ככה שהמהירות לא כמעט ולא מושפעת מהקוד אין דבר שלא מושפע בכלל |
יש פה מספר בעיות לאתר וממליץ לתקן אותם
מבחינת הקוד הכתיבה הוא נראה תקין השתמשת בclass במקומות הנכונים.
חלוקת התבלות נראת תקינה, אבל הבעיות הם: התמונות הם קצת כבדות אתה צריך לצמצם את ה-DPI שלהם וככה פחות ישקלות. דבר שני: הגדרות השרת שלך הם אינם נכונות, ויש לי ספק שמדובר בשרת ממוצע ,ועל כן מהירות מהירות זמן התגובה של האתר הוא גדול יחסית. אני חייב לציין מבלי לפגוע בך, אם מדובר בשרת פרטי (ביתי) אז ממליץ בחום לרדת מהרעיון זה, זה סתם מיותר וגוזל להרבה תעבורה מיותרת, ותשלום מיותר. יום טוב. |
אתר די מכוער ולא מקצועי.
נטען ממש ממש לאט |
ציטוט:
|
ציטוט:
האתר דיי נחמד שתיכננתם אותו . פחות משאבים, כל הכבוד על העבודה . |
ציטוט:
היה יכול להיות יותר נחמד אם במקום להגיד לו "אתר מכוער" היית אומר לו למה האתר לא יפה לטעמך. |
אז ככה, אני לא מבין בתכנות, לכן אני לא אגיב בנושא זה-כי זה ממש לא מעניין אותי.
כמוון הנושא של הטעינה...הייתי מגיב על זה, אך הבהרתם שהבעיה בשרת. אז לגבי האתר-האתר מאוד נחמד. מה צריך לשפר: 1. את העיצוב של האתר עצמו-קצת לעשות אותו יותר מקצועי,נקי ופשוט לעיין. 2. את השפה של האתר("תיכנותים"-במקום זה אפשר לכתוב "עבודות תיכנות", "עיצובים"-במקום זה אפשר לכתוב עבודות גראפיות. זה כבר בהמון(לפחות לדעתי) משפר את המקצועיות של האתר. 3. בעיצובים, עדיף להציג את כל העיצובים, ולא לפי המעצב. בהצלחה!!!!!! |
נחמד מאוד, בהצלחה!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ