![]() |
פרצו לנו ערבים לאתר של העסק= / .
http://playhost.co.il/
לגבי החברה שקנינו מהם אני חייב לציין ש לא עוניים , הפלאפונים שלהם מכובים . לא יודעים מה לעשות עכשיו . חרא תמיכה יש להם . |
נו ו?
מה אמורים להגיב לך כאן? |
שימעון , לא יפה מה שאתה עושה . תעודד אותו במקום להיות ככה.
אגב פרצו גם לפורום אקסייט : www.xcite.co.il פה כנסו לפורומים .. זה פרוץ גם כן. |
ווי איזה ברוך =\..
נקווה שלא יקרה לי. |
מצטער לאכזב
אבל זה מה שקורה כשקונים אחסון מחברה שלא מבינה כלום מהחיים שלה שהטכנאים שלה הם לא טכנאים מוסמכים ו\או קונים מערכות מ"מתכנתים" מה שזול יוצא יקר. |
צודק 100% אחוז.
|
יש לך גיבוי? תעלה ותחליף שרת
מצטער לשמוע שונא את האנשים שהורסים בשביל הכיף |
ציטוט:
|
שיט!
למה הם לא כתבו את ההודעה של "You kill palestine we kill israeli servers" .. ? שיט, ידעתי שבסופו של דבר הם יבינו שלא משתלם להם ! |
הלוואי עלי אם היית יודע את כל חורי האבטחה האלו :)
|
שונא תערבים האלו.
|
באסה..
רק לא הבנתי על סמך מה קבעת שזה ערבים? |
שימשיכו לפרוץ לסרברים ואנחנו נמשיך להרוג אותם, מבחינתי הסדר מעולה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בכל מקרה , אני לא יודע ..לדעתי האשכול הזה הוא על בסיס גזעני כי אם יהודי היה פורץ לך לעסק האשכול הזה לא היה מופיע..כביכול זה היה בסדר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הייתי בחברה שנחשבת לאחת הטובות כאן, וכן גם לי היו כמה פריצות של האקרים ערבים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הגיעו למצב שפרצו את האתר של בנק הפועלים אז אתה הוסטינג בטוח אפשר לפרוץ. קורה שפורצים לשרתים מה לעשות לא משנה כמה תאבטח את השרת תמיד יש מצב לפריצה לא משנה כמה אתה תנסה. אם זה שרת שיתופי מספיק שהאתר שלך לא מאובטח כראוי עלולים להפגע כל האתרים בשרת. במיוחד שאתה חברה גדולה עם כמות לקוחות רצינית , קשה לך לעקוב אחרי כל האתרים שרצים אצלך על השרת. אם אתה רוצה שלא יפרצו לך לשרת , הצעה מלב אל לב , אל תחבר אותו לאינטרנט ואני מבטיח לך שעדיין יכולים לפרוץ לך . תחשוב על זה . מה לעשות שאנחנו במלחמה עם מדינות ערב , אנחנו מתקיפים אותם עם נשק , הם מתקיפים לנו את השרתים שלנו ועדיף שכך. למרות שאני לא בעד הפריצות אבל קורה. עדיף שרת פרוץ על מוות יהודים. שבת שלום. |
ציטוט:
מחזק את התגובה מעליי |
ציטוט:
וחברה גדולה צריכה ליהיות עם הרבה עובדים ותומכים מה שאומר שהתמיכה והבדיקה צריכה ליהיות פרופורציונלית למספר האתרים שהיא מאחסנת... אם יש בזה מחסור זאת אומרת שהיא לא באמת חברה גדולה - אלה סתם חברה שעושה כסף על אנשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראית שפירסמתי את עצמי ? כל דבר אפשר לפרוץ השאלה היא כמה קשה זה. ובחברות רציניות אני יכול להבטיח לך שיהיה יותר קשה מאשר סתם חברות. |
ציטוט:
http://whorexcore.com/byn.gif כדי להם להיות מודעים לזה ^ |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה שהם עשו זה גם כן.. כניראה לשרת החליפו כל קובץ שקרוי index כלשהו אפילו index1... החליפו בקובץ משלהם אני כרגע משחזר גלריות מלפני שנים.. לוקח לא מעט זמן.. |
גם לפנטגון פרצו, ומי שפרץ-ישב בצינוק, בחשש שהוא ישלח מתקפת טילים על ניו יורק.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם היא באמת חברה טובה וגדולה ורוב הלקוחות שלה לא מכאן. :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ