![]() |
כל התלמידים בחיפה מגיל 13-18 בשורות משמחות מאוד!
מי שעוד לא שמע (אני שמעתי אתמול) אז כל בני הנוער בחיפה מגיל 13-18 מקבלים חינם כניסה לסרטים וגם פיינטבול ועוד כמה פעילויות
הנה פרטים: http://www.haifa.muni.il/Cultures/he...otBneiNoar.htm שלא תגמר השביתה חחחחחח (טוב נו אולי בכל זאת יש בגרות אחרי הכל...) אני אישית הולך לחגוג לי בגרנד אם יהיה איזה סרט טוב!! |
תאמת אתמול הייתי בגרנד עם חברים ורק החבר הראשון הספיק להירשם ואז נגמרו הכרטיסים אז צריך לבוא שעה וחצי שעתיים לפני הסרט
הפיינטבול נראה לי עמוס מאוד גם כן |
גם אתה חיפאי?
ואני גר בנווה שאנן ככה שזה לא בעיה לקפוץ לקחת כרטיס ולחזור כעבור כמה שעות |
לכו לפיינטבול - אחד הדברים הכי כייפים שיש !!
לא משנה כמה תחכו - שווה כל רגע * אני משחק בליגה |
משמח לתושבי חיפה..אבל הרסו לתושבי כל האזור...
עכשיו הבתי קולנוע יהיו מפוצצים כל הזמן...ומן סתם...זה הבתי קולנוע היחידים באזור (אזור כלומר עד עפולה אין קולנוע..)... ככה שלדעתי זה די טיפשי...לפחות היו יכולים להגביל עד שעה מסויימת... המזל היחיד שהם השאירו את הקריון בתשלום...בגלל שהוא בקריות.. |
כיך לכם :)
בירושלים רק מתנדבים -__- |
ציטוט:
הייתי שם לא מזמן פתחו בית קולנוע חדש.. |
IMAX? טוב נו....בכל מקרה באמת אמור להיות מפוצץ אני אישית לוקח כרטיס כמה שעות לפני והולך הביתה
|
הפיינטבול לא בחינם.
|
תקרא:
מתחם X PARK - פתוח חינם בין השעות 21:00 – 16:00 במתחם - פיינטבול, סקייטים, קיר טיפוס, גלישת אומגה פארק חבלים. |
ידעתי את זה עוד אתמול..
אני הולך היום לגרנד .. מחר אני יילך לפיינטבול .. חורשים את הכל =] |
כיף לכם :'(
|
מה עם אשדוד? :\
|
הלכתי לקונגרסים לבית קולנוע שם ראיתי חרמן על הזמן :D
אחלה סרט יונה יהב המלך!!! |
לי יש אוניברסיטה מ6 עד 10 בלילה :| ואתם במקום ללמוד משחקים פיינטבול.. LIFE SUCK חח
|
ציטוט:
אני גם ככה משחק פיינטבול כל יום שיש חח |
אין סרטים טובים ממש בקולנוע =/ יש למישהו המלצות? (עדיפות לבית קולנוע גלובוס גרנד קניון או לב המפרץ)
|
איזההה חזקקק
מה זה??גם אני רוצה!!! |
ציטוט:
אבל מה שבאמת במציאות זה מה שקובע, אתמול הייתי ב- X PARK ואמרו לי שזה לא בחינם..... |
ציטוט:
ככה שאני יודע שהקיר טיפוס והאומגות וכאלה חינם הפיינטבול בטוח שלא כי הכדורים בכללי עולים לא מעט אז אין מצב שיהייה חינם ובקשר לסרטים באמת הם לא משהו אבל יש בקונגרסים שם בקולנוע חרמן על הזמן סרט חזקקקק |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם הכניסה לקיר טיפוס והאומגות זה רק ל-50 הראשונים.... |
לא לפני הרבה זמן היתי בפינטבול.היה שם טוב סה"כ..
היתי חורש אם זה היה בחינם...)-: אני גם רוצה את זה בחינם)-: בכל מקרה תהנו החיפאים...(-: |
אורייייייי
בוא מחר לפיינטבול :) ? ככה ב-2 אחי.. ואז אחרי הפיינטבול לחרמן על הזמן .. אתה בא? אני מביא כמה חברים .. תביא את יוסי ועוד כמה ? אהההה וכול מי שבחיפה.. שתהיו בעניינים היינו אני ואורי בגרנד.. אם אתם רוצים להכנס לסרט חינם? שכחו מיזה התורות ארוכים ולא זזים.. ואי אפשר לדחוף וכלום יש שומרים =\ קיצר לא יודע חחח תהנו ממה שיש חחחח אורי זה עידן |
לכו ללב המפרץ בטוח אין שם אף אחד...
|
אתמול חברים שלי היו בxpark (אני אישית לא הייתי כי הייתי בכנס הוורדקאמפ) ואחרי זה בסרט "חרמן על הזמן". ואחותי ניסתה אתמול ללכת לסרט בגרנד קניון אבל היה מלא ככה שהיא חיכתה יותר מחצי שעה וכשהסרט התחיל היא עוד לא הייתה בקופה ככה שהא פרשה לאכול.
היום חברים הולכים למועדון הספורט אבל אני מת מעייפות מאתמול אז אני לא הולך. |
גרתי פעם בנשר (רמות יצחק למי שמכיר)
אחלה מקום :P |
ציטוט:
|
חחחח אני הייתי בקונגרסים בסרט חרמן על המזן והתור היה גם לא קטן אבל היו ילדים קטנים אז מסנג'רים אותם חחחח
מי שמחיפה ורוצה לעשות יום כיף ככה :D בואו נקבע איזה יום סרט פיינטבול מועדון הספורט ככה חחח |
אתמול היינו במועדון הספורט ואז בלב המפרץ בסרט....מחר אולי נלך לפיינטבול
|
ציטוט:
אורי אני אוהב אותך ;P |
יש עכשיו גם באולינג חינם....
|
ציטוט:
ואיפה רשום שיש באולינג? |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©