![]() |
חושב לעשות עגיל בגבה!
חושב לעשות עגיל בגבה!
אתמול חבר שלי הוא מבין בזה והוא יודע לעשות עגילים בגה אם מחט רפואי אז הוא עשה ל שלוש חברים שלי וההורים שלי לא אישרו לי גם להם הם לא אישרו אבל ההורים שלי סתם הלחיצו אותי בקשר לסכנות שיש עכשיו רציתי לדעת אם הסכנות הם נכונות כל מי שיודע על סכנה בקשר לעגיל בגבה ואפילו יכל להביא כתבה על זה אני ממש ישמח כי אני רוצה לעשות! ואני רוצה לדעת את הסכנות! תודה לכל העוזרים! |
בטח יש סכנות :(
יכול להכנס לך כזה זיומים שהעיין שלך יכולה להיות בגודל של לימון :) לדעתי כל העגילים למינה (בעיקר לבנים רק לבנים) זה מגעיל זה מכוער איזה גבר נורמאלי ישים עגילים בגבה :9 או באוזן איכס!!!! |
ציטוט:
יש את המשפט הזה! על טעם ועל ריח אין מה להתמקח חחח להתנפח זה גם בעגיל באוזן אני מדבר על איבוד ראייה ועל שיטוק של הפנים וכאלה! |
ציטוט:
אמרתי שהעיין שלך יכול להתנפח כמו לימון.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תלוי איזה זיום יכול להכנס לך, היה לי איזה אחד בשכבה שעשה עגיל בגבה (ילד פריק כזה) אז חברים שלו עשו אם מחט תפירה כזאת וחיטוי לו אם אלכוהול ואחרי כמה ימים העיין שלו גדלה לגודל לא נורמאלי וכל העניין אדומה מוות כאילו התפוצצו לו כל הורידים או מה שזה לא היה .. והוא הלך אם זה איזה חודש |
אם אתה עושה תעשה אצל מישהו שמתמחה באמת ולא אצל חובבן
|
ציטוט:
חברים שלו דפוקים בראש! חייב מחט רפואי מקופת חולים אי אפשר להשיג את זה ככה חייב או שהיה מישהו שאתה מכיר ועובד שם או לגנוב משם! |
למה סתם לעשות מחבר... פשוט תעשה במקום יותר ידוע שיכול להיות אחראי עלייך והכל...
|
היה לי ילד בכיתה, שעשה עגיל אצל בחנות מיוחדת והכל היה סבבה ופתאום אחרי שבוע וחצי הוא לא ראה כלום בעין, עד עכשיו הוא לא רואה כלום בעין ההיא...
והיו הרבה מקרי מוות מי שעשו עגיל באף או בגבה. ניראה לך זה אמת? סתם צחקתי.. עם אתה תעשה במקום מיוחד עם אנשים שזאת הפרנסה שלהם, אז בכיף. |
ציטוט:
חח חשבתי אתה רציני! יש אצלנו מקום שניקרא טאטו והוא מומחה לזה זה עולה רק 100 שקל אבל למה כולם אמרו זה מסוכן והכל?! |
ציטוט:
אם הוא עושה לך שם משו לא טוב או שהוא לא מחטא את זה יכולים להיות לך זיהומים וזה.. |
ציטוט:
גם באוזן יכל להיות לך זיהום אני מדבר לא על אינפקציה וכאלה אני מדבר על איבוד ראייה ועל שיטוק וכאלה שלא קרורה בדרך כלל שעושים עגיל רק בגבה! אז אני רוצה לדעת ב100 אחוז |
ציטוט:
ואחי אל תאכל סרטים זה לא עושה כלום אם אתה מטבל בזה כמו שצריך! |
ציטוט:
כן אני ילך למישהו מקצועי ישלם 100 וניסגר עיניין עכשיו צריך לשכנע את ההורים הקטע הכי מעצבן! יש למישהו דרך לשכנע? |
יש מקרים שיוצא אלרגיות, ותופעות לוואי מיזה.
חוץ מיזה לא שמעתי שום סכנה או נזק. בכל זאת, לא הייתי ממליץ לך לעשות אצל אחד שלא מבין. |
כל עגיל (כל עצם שחודר לגוף) יכול מצד אחד לא לעשות כלום ומצד שני להיגמר בטרגדיה (אבל במקרים די נדירים)
אם תשאל אותי אין יותר מדי סיכון, רק תעשה אותו במקום טוב ונקי (לא אצל חבר) |
אין לך ממה לדואג .. ידידה שלי עשתה לי עם סיכת ביטחון עבה שבוע ראשון יכאב לך שבוע שני אתה כבר לא תרגיש כלום
אחרי שנה שנתיים ניסתם לי החור אז פתחתי לעצמי .. כאב קצת .. ניסתם לי גם באף ובשפה כי בעבודה אסור לשים עגילים .. אז תפסתי מחט ופתחתי הכי חשוב אל תפחד מהמחט .. עכשיו יש לי עגיל בגבה באף ושתיים באוזן היה לי בשפה .. וגם בצד וגם בשפה למעלה |
ציטוט:
|
אני דווקא ממליץ לך לעשות, אין סכנות בזה לפחות מה שידוע לי..ומה גם שזה לא כולכך כואב וזה מאודד יפהה לבנים...
|
ציטוט:
ואני חושב שכן הגזמתי בגלל זה הורדתי תעגילים מהשפה וברור שלא היו לי 3 עגילים בשפה באותו זמן ... ניסיתי להוריד תעגילים שיש לי .. אבל הרגשתי מוזר כזה שמשו חסר לי .. בסוף החזרתי אני חושב לעשות פירסינג בפיטמה אבל את זה אני לא יעשה לעצמי ואני גם לא יתן לחבר לעשות חח אני מעדיף לשלם 150 שקל ולהיות בראש שקט |
לא כדאי לך לעשות לדעתי,
ואם החלטת שכן אז לך לחנות איכותית ותעשה. לא אצל חבר. |
עגיל בגבה לא יכול לגרום למשהו רציני.
יכול להגרם זיהום שיתפשט, וזה כבר רציני. ממליץ לך ללכת למישהו מקצועי. |
תמיד יש סכנות.
ואם אתה עושה, תעשה את זה במקום רציני. לא אצל חבר. |
תמיד יש סכנות
שמע,תקפיד על הדברים הבאים לעשות במקום מסודר שאותו מקום יהייה נקי וסטרילי ולא איזה חור באמצע שוק שאיזה מישהו עם ידיים שהיו קודם בתוךאיזה דג עושה לך חחח שיהייה לאותו פירסר כפפות (בדרך כלל הם לבנות כאלה צמודות) שהפירסר יחטה לך את המקום שבו אתה עושה את העגיל (במקרה שלך הגבה) שהפירסר יחטה את המחט בדרך כלל אם אני לא טועה צריך הסמכה להיות פירסר וצריך תעודה לזה.. |
תעשה אחי זה יפה לאללה!!!
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ