![]() |
[סקר] באיזה עורך אתם משתמשים?
באיזה עורך אתם משתמשים כשאתם רושמים את הקוד שלכם?
עד היום השתמשתי ב NotePad++ הרבה אמרו לי שהוא חרא אבל התרגלתי אליו. והיום החלטתי בגלל שהרבה אנשים אמרו לי שהוא טוב את PHP Designer מה איתכם ? |
NotePad לא צריך יותר פשוט ונוח.
וד"א דניאל חבל שלא הרצת חיפוש אני זוכר שהיו מלא נושאים כאלה. |
תכנות אינטרנט - NotePad.
תכנות - קומפיילרים מתאימים. (רוב השפות - Microsoft Visual .Net Studio) |
PHPEdit-פשוט מצויין. נסה אותו. של WaterProof
|
אני אישית משתמש בהמון המון עורכים :D יש לי במחשב 3 עורכים לתכנות אתרים בלבד חחח
יש לי תוכנה לעריכת קבצים HTML, JS ו-PHP כל דבר בנפרד :P אני ממליץ על השיטה שלי בגלל שזה מאוד נוח וכל עורך הוא מותאם לשפה שלו ככה שיש את כל הכלים לאותה השפה בעורך המתאים לה |
נסה PHPEdit. אתה יכול לבחור באיזה "מצב" הוא יערוך כל דף.
|
NotePad רגיל.
ניסיתי Macromedia Dreamweaver 8 לא נוח לי :( |
אז ככה:
שפות בסביבת אינטרנט: DreamWaver CS3 JAVA: בEclipse C#: בVisual Studio Asemmbly: בEmeditor כרגע אין לי ממש ידע בשפות אחרות ככה שלא ממש בדקתי :P |
אני אישית משתמש בDreamWaver CS3 וNotepad++
בדר"כ שאני כותב סקריפט בphp אני עובד עם הNotepad++ וכל שאר השפות עם DW |
Notepad++, יכול להיות שאני עובר לZEND ואולי אני אנסה גם את PHP designer וPHPedit.
|
DzSoft PHP Editor.
אני לא מבין למה משתמשים בNotePad רגיל או ++, גם אני יודע את כל הקודים בע"פ ולא צריך שום עזרה מהעורך, אבל הרבה יותר נוח להשתמש בעורך יש שם קיצורים לתגים שאני משתמש בהם המון וחוסך לי המון המון זמן. בשפות אחרות, כמובן בקופיילרים שלהם. |
Macromedia Dreamweaver 8
תוכנה מצויינת לדעתי.. |
הבעיה המרכזית שיש עורכים שהופכים אותך לעצלן.
כמו PHP Designer אומנם חוסך זמן אבל אתה רק רושם התחלה של הפונקציה וזה משלים.. הייתי רגיל ל NotePad++ |
notepad הרגיל והטוב..
לא מתכוון להחליף אותו :) |
notepad++
gedit |
notepad הרגיל :) !!!
|
אם אתה יכול להתקמבן אז MultiEdit זו הסביבה הכי טובה, ושום דבר אחר לא מתקרב.
יש ספריית TEMPLATE ענקית לשפות שונות (ניתנת לעריכה) ואפשרות להקים ולנהל פרויקטים, להריץ קומפיילירים ודיבאג דרכו וכו' ... |
עדיף להשתמש עם notepad בגלל שזה הכי נוח וסטנדרטי וגם עם אתה רוצה לתכנת משהו עם PHP עדיף לעשות את זה לבד בלי עזרה של תוכנות כדי ללמוד את השפה בע"פ ולפתור בעיות לבד בשגיאות של הסקריפטים
דניס. |
אני משתמש ב-notepad רגיל.
|
ציטוט:
|
Zend Studio 5.0 אחלה תוכנה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ