![]() |
(דיון) hot & yes
תגידו גם אתם חושבים שהם משדרים סרטים ישנים ועושים 50000 ש.ח ?
או שרק אני שם לב שהם מתחילים לצמצם את הכל ושמים הכל בVOD?! הכל נהיה כסף,כסף,כסף .. נזכרתי בזה כשקראתי לא מזמן את אחת הכתבות של הורדות |
ציטוט:
נכון הם כל הזמן משדרים את אותם סרטים- יש כמה מהזמן האחרון. בכל אופן, אני רואה לרוב הוט אקסטרה- יש שם תוכנית מעולות =) |
מבחינת תוכן?!
הוט על הפנים! הסרטים כבר מעוסים... כל פעם אותו סרט, גם ערוץ 7 משעמם תחת לפעמים יש שם בימי שישי סרטים שזה נחמד אבל לא יותר. vod זה דבר מגעיל כל פעם יש שם בעיות,והסרטים שעולים כסף אני בכלל הייתי מתבייש לבקש עליהם כסף! אני הייתי משלם כדי לראות את ה"אמיץ" שיראה את הסרטים שיש להם שם. \צ'רלי וחצי,חגיגה בסנוקר יש שם וזה עולה כסף :| מי ישלם על זה כסף בכלל?! זה הרי סרטים מעוסים שיצאו מכל חור אפשרי! וגם אלה סרטים שכל ראשון שלישי ושבת משדרים בטלוויזיה בחינם... ממש טימטום! אבל מבחינת השירות אין מה להגיד שירות המצויין! הזמנו פעם טכנאי אמרו לנו בין 8 ל 10 בבוקר.. הוא התקשר אלינו ב 7 בבוקר בערך שאל אם זה בסדר שהוא יבוא ב 7:30 ובאמת הוא בא טיפה לפני 7:30. וב yes דוד שלי שם הסרטים הערוצים פי כמה מהוט אבל מהשירות הוא ממש לא מרוצה. כמה פעמים אמרו לא שיבואו בשעה מסויימת ובכלל הבריזו לו ולא באו. או שפעם אחת הוא רבע איתםשעה מסויימת באו לו כמה שעות אחרי קביעת השעה... |
אני לא ממש מרוצה מהטלויזיה של HOT.
הסיבה היחידה שלא עברתי לYES זה בגלל ערוץ http://atmedia.pl/img/189/148/_original/72_axn.gif הערוץ הזה הוא הסיבה היחידה שאני עדיין לקוח HOT. זה לא שאין להם יתרונות... פשוט כל אחד ומה שמעניין אותו... |
ציטוט:
הסרטים בVOD משעמים רצח. כל 5 דקות יש תקלה. אומרים לך תנתק את הממיר ל2 דקות ותחזיר, אני מנתק שעה וזה עדיין לא עובד. אחרי זה מזמינים טכנאי ואו שהוא לא בא או שהוא בא יום למחרת מופתע שלא חיכינו לו.. |
חחח לי אין בעייה,
כל פעם אני רואה איפה שיותר מעניין.. יש לי גם HOT וגם YES בבית, בגלל שאני רוצה YES ואח שלי רוצה HOT אז יש לנו את שניהם בבית... :-) |
לדעתי צריך לחזק את העניין של ההורדה ישירה כמו שחיזקו את עניין המוזיקה באינטרנט
היום מוכרים אלבומים באינטרנט במחירים של מסטיק. או להקים איזו עצומה מזה הסרטים האלו ?! למה אני צריך לשלם על Gold + Live אם אני לקוח הוט ? Yes מביאים חינם לפי מה שהבנתי. |
אני לא מבין אותכם, איך ביכלל אפשר להשוות את יס להוט..
יס בהרבה יותר מצליח יש לו תוכן בהרבה יותר טוב, ואם ניתמקד בסדרות אז כל הסדרות המצליחות אצלינו (וזה רשימה ארוכה למי שמבקש) AXN? מה כבר יש לך ב AXN? איזה סדרות יש שמה שיכולות להגיע לקסוליים של yes stars אני ביכלל לא מבין... מתלהבים לי מהאלופה ומהבורר כאילו זה משהו מיוחד...(הבורר זה סטייל הסופרנוס שהסופרנוס זה אחת הסדרות המצליחות בארה"ב וכמובן שודרה כולה ביס עכשיו יש ש.ח) |
מזה משנה
לכו לאיפה שיותר זול לכם.... תהנו ממה שיש שם. ואת השאר תורידו מהאינטרנט :) אם יש לכם YES ואתם רוצים לראות האלופה\הבורר - תורידו :P למרות שאני ב HOT חח |
אני מעדיף את יס
גם בגלל הסרטים והסדרות וגם בגלל שאני שונא את הוט הם עשו לנו סיפור שרצינו להתנתק ואמרנו שאנחנו רוצים שינתקו והם אמרו שינתקו ואחרי כמה זמן ראינו שהם עדיין מחייבים אותנו |
ציטוט:
אתה צודק ב 100% שי שם סרטים משנות ה 60 שכולם ראו ונמאס להם והם לוקחים על זה הרבה כסף ועוד יתרון ב YES יש להם מין סםריית DVD והסרטים יותר טובים שם ויותר זולים |
ציטוט:
ת'יודע אני לא משלם כדי להוריד מהאינטרנט .. אני רוצה לראות בטלויזיה כי יותר כיף ונוח. 8-* |
Yes ברור, ולכל אלה שלא יכולים שנייה בלי הVOD
לyes יהיה גם בעתיד הקרוב, לי כבר יש P: אבא שלי סמנכל שירות לקוחות ביס P: אז נתתי לכם טעימה מהעתיד.. |
ציטוט:
|
בHOT אני יודע ששמים 4 פעמים אותו סרט ביומיים זה ממש דפוק
דבר שני אצלי ה VOD לא עובד אבל מה שכן אני יכול לשלם עליו כסף זה עובד.. כל פעם שאני נכנס לתוכן כותב לנתק את הממיר ל 2 דקות וכמה שלא מנתקים זה לא עוזר פשוט ביזיון מה שטוב בהוט באמת זה ערוץ AXN שאין ביס וגם ערוץ ביפ ציטוט:
|
אם היה AXN ביס, לדעתי זה היה מושלם. למרות שגם בלי הערוץ הזה, ידה של יס על העליונה מבחינתי - אם זה בכל הנוגע לתוכן, מהירות ושירות.
|
יש הוט לא מרוצה,
הדבר היחיד הנחמד זה VOD שגם לו יש מיליארד תקלות וזה חרא. |
יש לי הוט וכמו כולם גם אצלי הvod מלא תקלות.
אני אישית לא ממש מתענין בסדרות של AXN והאמת שבמקרה שלי - אני לא יכול בלי ביפ :) |
יס הכי הכי טוב.
ממליץ לכולם לעבור. וקראתי איזו כתבה שיס עובדת כרגע על משהו חדיש שדומה ל-VOD,ואני ממש בטוח שאצלהם לא יהיו שום תקלות. אני מרוצה מיס ב-5000000%! |
ציטוט:
|
פעם Yes הייתה חברה על רמה, שבאמת אכפת לה מהלקוחות (בשנה, שנתיים הראשונים). עכשיו? לא אכפת להם משום דבר, הם גם רק רואים את ז'בוטינסקי בקצה המנהרה. כולם רוצים רק כסף, יס התחילו לפתח ערוצים חדשים בלי קשר והם דורשים על כל ערוץ 20 שקל. ערוצים שקודם יכולת לראות את תכניו בחינם בערוץ שכבר מזמן קנית, עכשיו הם סתם מפתחים ערוצים שתשלם כסף ..
|
אם תבדוק את הדברים לעומק אתה תבין שזו לא אשמתם.
הערוצים שרוצים עליהם תשלום הם ערוצים בפני עצמם,שלא קשורים ליס. והערוצים רוצים להרוויח כסף אז הם רוצים שיס תיקח כסף על הערוץ-פשוט מאוד. |
חברה...
כל יס זה ריאלטי- תכונית דפוקות כל כך. בכל אופן, בהוט אקסטרה, הם נותנים תוכניות מעולות כמו אבודים, יריחו וכו'. יש את ביפ שהוא מעולה. וAXN, שיש בו את סמולוויל :P בכל אופן, בהוט גם השירות מעולה, והמבצעים מעולים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה חדש...?
הוט שווים בגלל ערוץ ביפ.. לא צריך יותר מזה.. גם הסדרות של ערוץ 3 - הבורר , האלופה וגיא פינס.. מה קשור סתם מעפן.. בהוט אקסטרה אין תוכניות שוות באמת.. חוץ מאבודים.. כל השאר נחמד.. אבל ממש סתם.. הדבר היחידי שתפסתי מיס.. זה נמלטים.. אבל זה מעפן לראות סדרה כמו נמלטים רק פעם בשבוע.. צריך מרתונים! הפמליה יש גם ב Vod .. בתשלום חודשי אבל.. |
ציטוט:
Shart, עדיין, מה עם השירות הטוב שהיה? למה המחירים של הסרטים בMosaic עלו ב30%? עדיין הכל התחיל לעלות כסף, ואם תבדוק הערוצים שהם מפתחים עולים יאמבה כסף. (יס לוגי, יס בריאות, יס בלה) |
ציטוט:
|
יש טענות לכאן או לכאן,
מהניסיון שלי הוט זה מעפן :\ יש מזל לאלו שיש להם חוויות טובות מהוט. |
ציטוט:
(ואל תגידו לי עכשיו שיש חברים בערוץ 2 ומשפחת סימפסון בעורץ 1 כי...) |
ציטוט:
ריאלטי??? מה???!!! (נגע בנקודה רגישה, אוווייי) ביס יש לך נמלטים (ניגמר סו וואט מגיע עונה שלישית) גיבורים (אין ביכלל מה לדבר) הסופרנוס אנטומיה של גריי, שני גברים וחצי, טירוף בבית (לוקח את כל ביפ על הביפ***) כריסטין הישנה, סטודיו 60, סמולוויל העונה החדשה (תחכו יגיע שנה שנתיים אליכם), מגרש ביתי ששבוע שעבר ניגמר OC שגם ניגמר לפני שבועיים, אורות ליל שישי (ימבההה כוסיות) קיצר כל יום יש מה לראות בשעות הנוחות (ערב).. אין לך ביכלל מה לדבר אלופה חחח אבודים עלקק סדרות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל התוכניות האלה חלק מתוכנית הבסיס |winky| |
ציטוט:
למרות שזה שידורים חוזרים על חוזרים, בביפ יש יותר סדרות מצחיקות (כגון חברים וסיינפלד..שהם בלי ספק הסדרות הכי מצחיקות שאי פעם עשו).. אבל ביס יש יותר סדרות טובות...אם זה מספרים, גיבורים, נמלטים וכו' וכו'.. שלא נשכח שיש ג'י לנו וקונאן אובראיין (כל יום), סטרדי נייט לייב וכו'.. הסרטים גם ביס יותר טובים, ובחצי שנה עד שנה הקרובה, גם ביס יהיה VOD... אי אפשר בקיצור ממש לקבוע מי "יותר טוב"... |
האמת לחבר שלי יש יס וזה נראה הרבה יותר טוב,
יש שם תוכניות שאתה נקרע מהן יש מלא דברים שאין בהוט (וכן אני בהוט), האמת שזה לא משנה לי כ"כ אני לא רואה את כל הסדרות שאתה מדברים אליהם, רק את SmallVille, שזו באמת סדרה יפה... |
לפי דעתי, נכון לעכשיו במבחינת תוכן, הוט יותר טובה.
אבל הטכנולוגיה של יס הרבה יותר טובה. כך שלדעתי זה רק עניין של זמן עד שיס תשתלט על השוק. |
ציטוט:
חברים סבבה נחמד אבל יש בערוץ 2 כנ"ל סנייפלד שום דבר מיוחד שיוצר איזשהו פער. ואני מתפלא שאחרי כל מה שאמרת אתה עוד אומר שאי אפשר לקבוע מי יותר טוב ;P ציטוט:
אהה ויס כבר הישתלטה על השוק (ע"פ סקרים כמובן) ככה שזה רק יקח זמן עד שיוציאו את הוט מהתחרות אלה אם הם יתחילו לקנות לכם איזה תוכן שאפשר שלא לצחוק עליו... |
ציטוט:
אגב, אם לא הזכרתי את זה. לי יש יס... השבוע גם מגיע הYESMAX..חח..הקטע המצחיק, שזה אפילו יצא יותר זול ממה שההורים שלי משלמים היום... אז בטח תגידו "איך?", פשוט מאוד, התחייבות ל3 שנים, אני וההורים שלי הגענו למסקנה שאם אנחנו כבר 6 שנים עם יס (כן..) אז אפשר להתחייב לעוד 3... |
איך פועלת העסקה עם יס מקס? זה כאיל מתקזז מהתשלום בחודשי או שזה חינם לגמרי?
חוצמזה שבאמת אין על הסדרות ביש סטארס... אפשר כמעט להגיד שאחת אחת שם טובות... אני עם יס גם איזה 5-6 שנים כבר ואני לא רואה אותי עובר.. באו נציגים של הוט פעם אבל תכלס הסתכלתי מה אני מפסיד וזה לא שווה ביחס למה שמקבלים בהוט... |
החיסרון היחיד ב yes זה בחורף לפעמים שיש רוחות חזקות התמונה נתקעת וזה קצת מבאס...
חוץ מזה yes הרבה יותר טובים מבחינת התוכן.. וגם מבחינת המחיר.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ