![]() |
מה אתם עושים/ עשיתם בחופש האחרון? :)
טוב לאט לאט ביל ששמנו לב, כבר חצי חופשה עברה, חודש שלם בבית D=
מה עשיתם / הולכים לעשות עוד בחופש? אישית אינ נוסע לכפר סאלד ב9-11 לאוגוסט להרגע =] ותכננתי לי טיול לשוויץ ואניא בע רק בסוכות :X |
נממ ים.. הייתי במלון בטבריה - חוף גיא : )
יוצא הרבה.. חברים.. ביום יום..כדורגל .. כדורסל.. לא לומד P : אממ .. שבוע הבא לחברים שלי מהעיר הקודמת שלא ראיתי אותם שנה.. חח.. ת"א,... ונראה איך יהיה.. אני נהנתי בחופש.. מקווה שגם אתם נהנתם |
אין פה הרבה מה לעשות בטבריה...
בכל מקרה אני כל החופש עובד... אני מתגייס בנובמבר אז אין לי הרבה זמן לבזבז... עובד כל פעם שאפשר. גם עכשיו אני בעבודה פשוט מחובר בטרמינל הבייתה :) ויכול ליהיות שאני יתחיל לעבוד לילות איפה שהוא (גם קשור למחשבים :) ) בכל מקרה לכל מי שחוזר ללימודים - בהצלחה. |
בינתיים היה לי חופש של שבועיים רק...בגלל כל הבגרויות.
וכנראה שזה גם מה שיהיה לי, היום התחלתי קורס פסיכומטרי ואני יצטרך לחרוש.. בחופש של השבועיים הזה שיחקתי כדורסל, הייתי בים המלח...עבדתי על כמה אתרים... וזהו, עכשיו חוזרים ללימודיםX| |
עד עכשיו הייתי בבית חברים וכל זה.. עכשיו צריך להתחיל ללמוד ולעשות עבודות שיעורים וכל זה..
|
הייתי שבוע בטורקיה, חברים, בריכה...
עוד שבוע אילת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התגייסתי - 1.8 , יצאתי חמשוש 2.8 , חוזר ב- 5.8 לסגור שבועיים..
הבסיס בין רמאלה למודיעין מג"בניק גאה =] |
ציטוט:
|
אמ.. חופשות אילת,טבריה חברים משחקים מדיי פעם כדורסל , בריכה, יוצא כמעט כל יום עם המשפחה לאנשהו' .. מדבר עם מלא בנות חח .. וואלה עכשיו אני מקווה שהחודש הזה הולך להיות יותר מעניין :)
ומכין ת'צמי נפשית לשנה הבאה כיתה י' :X לקראת המון בגרויות .. ומנסה לשמור על קשר עם חברים רחוקים מה שלא כלכך הולך כי הרוב בחופשות וכאלה .. אבל שיתחיל בית ספר נחזק את הקשרים עם כולם :) |
אני אעשה את זה כמה שיותר מפורט: חברים, מחשב, טלויזיה, שינה.
:) |
בקצרה?
כדורסל,חברים,ים,מחשב,עבודה:) |
ציטוט:
ומה אני עושה בחופש? חברים ים בריכה.. חברה.. מבלה בעיקר.. יום שלישי בהר געש... של טדי כמובן :) |
ים, פסיומטרי, מיטה, פסיכומטרי, ש.ב של הפסיכומטרי, עוד קצת ים, ויוצא כמובן
|
ציטוט:
|
כרגע זה לא כלכך קשה כי עוד לא התחילו הלימודים, מקווה שלא יהיה יותר גרוע כשהם יתחילו.
|
שבוע לפני תחילת החופש טסתי שבוע לטורקיה חזרתי ביום הראשון של החופש.
שבועיים בערך ישנתי, מחשב, חברים. טסתי לאילת עם החברה לשבוע. הייתי בהופעה של אייקון ועוד שבוע וחצי טס לאיה נאפה לשבוע עם החברה :) |
למרות שאני בחפש"ש וזה נפל לי על חופש הגדול (תמיד מסתכלים על זה על בית ספר...) למרות שזה להרבה מאוד אנשים זה לא חופש בכלל...הייתי קורא להיות "מה עשיתם\עושים בקיץ האחרון?"
בכל מקרה אני בקיץ הזה משתחרר ובישבילי זה חופש הכי גדול שיכול להיות... :) ואני גיד לכם את האמת שאני לא עושה כלום! פשוט כלום...כי אין לי כוח אחרי צבא לעשות משהו... אבל החל משבוע הבא נתחיל לחפש עבודה ולקחת את עצמי לידיים.! |
מועדונים, עבודה ונהיגה,
זה כל החופש שלי (= |
הולך לאצ'קלונה ב 6.8
הולך לימית 2000 ! מתחיל לעבוד ביום ראשון :) ים , מסיבות חוף , חברים , חברה.. |
הרבה סטלנות,ים,בריכה,הלכתי קצת לנופש בירושלים ויום ראשון אני עושה עבודה של חמישה ימים
|
החופש שלי הוא ככה
חודש פינוק, בלי לעשות יותר מידי ספורט החודש הזה יהיה מלא ספורט.. |
עובד הרבה, לומד הרבה,
החברים שלי סוגרים 28 בבסיס..אחד סוגר 14 כל פעם.. אין הרבה מה לעשות חוץ מלעבוד וללמוד. :[ טס לספרד בספטמבר, רציתי גם ארה"ב ואולי אטוס לבד על חשבוני..נראה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טס מחר ליוון, הייתי באילת, חברים ומחשב :)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ