![]() |
שמועה: מהפכת הסולולר, כל המכשירים בכל הרשתות בין 50-70 אחוז הנחה! בואו לקבל הסבר!
שמועה!
באוקטובר תתרחש מהפכת סלולר שתגורם לכך שנוכל לקנות פלאפון בחברה אחת, לחבר את הפלאפון לחבר השניה, ללא התחייבות לחברה ממנה קנינו, ובנוסף, נוכל להתשמש בכמה מספרים לפלאפון אחד! משמע, כל החברות עושות הנחות של 50-70% על כל הפלאפונים שלה כדי שישארו אצלה! אני מתכנן לשדרג את הפאלפון שלי בחברת פלאפון מ LG עתיק לLG Chocolate, במקום שהוא יעלה 2100.5 הוא עולה בסה"כ 896.4! מהרו לשדרג, עכישו זה ה-ז-מ-ן-! תהנוו :}}}}}}}} |
חחח אתה צוחק על נכון?
מבצעיים כאלה יש כל הזמןן חח את הפלאפון שלי קבלתי בחינםם :).. |
ציטוט:
תשמע אני לא הכי הכי בטוח בזה אלב יש לך 90% של בטוח. |
ציטוט:
כל שני וחמישי יוצאים במבצעים של 70% הנחה. |
איזה שטויות,
אין מצב חברות הסללור יפסידו מיליונים אם יעשו את זה. אשמח לקבל לינק לכתבה... |
אל תקח את השוקולד.
אין בו בלוטוס להעברת קבצים בין מכשירים (רק לאוזניה), ואין בו אפשרות להרחיב את הזכרון (יש בו 160 מגה). אם אלה חשובים לך, אל תקח אותו, קח את המוטורולה K1M. אם הם לא חשובים לך, תתחדש! |
ציטוט:
אני יודע שבCHOCOLATE אין הרחבה וזה לא משו אבל אני אוהב אותו :X באף פלאפון של החבהר אם אני לא טועה אין בלוטוט' להעברת קבצים הם חוסמים הכל. |
ציטוט:
לגבי זה הוא צודק,כבר דיברו על זה בעבר. |
ציטוט:
|
שמת לב לאותיות הקטנות?
פלאפון: ציטוט:
בסוף הדף דף בכוכביות קטנות זה בנוגע לפלאפון (ואלייך). אורנג': ציטוט:
כוכביות בסוף הדף סלקום: ציטוט:
(תנאי המבצע) חבר'ה, הם ירוויחו ומרוויחים עלינו - המחירים הללו זאת הצגה אחת גדולה כדי לקשור אותנו חזק אליהם לפחות ל3 שנים כדי שלא נעבור בניידת המספרים. ממש לא משתלם להתחייב אליהם, בטח שלא ל3 שנים, בטח שלא בדור השלישי (ששם אתה צריך לשלם על אינטרנט כל חודש בחודשו + להתחייב לחבילה ל3 שנים). עדיף לקנות מכשיר כברזל ולנווט בין החברות, מתי שנרצה, בלי התחייבויות (אגב - גם אם זה יעלה יותר כסף). |
תחכו עד שהחוק יצא לתוקף!
אז תהיה תחרות אמיתית בין החברות ואז קונים מכשירים ! אני מחכה כבר הרבה מאוד זמן בשביל החוק הזה *_* |
ציטוט:
|
ציטוט:
האמת שבכל המכשירים בעצם יש 0של פלאפון) פשוט החברה חוסמת. |
ציטוט:
בכל השאר זה לא שהם חוסמים, פשוט זה המכשיר, הם קונים בכוונה מכשירים חסומים. |
ציטוט:
motorola k1 פתוח ויש עוד איזה 2-3 מכשירים פתוחים. |
ציטוט:
הם קונים בכוונה מכשירים חסומים. כל המוטורולות דור 3 פתוחים להעברת קבצים (מה שכתבתי כמה הודעות למעלה). בקיצור, פלאפון לא חוסמים אותם, ככה הם מגיעים מהיצרן. הקטע של הזכויות יוצרים זה סתם לוקשים שהם מנסים להאכיל אותנו או שזה סתם שמועות שצצו מאיזשהו מקום. |
ציטוט:
אתה מוזמן להגיע אליי לראות samsung 770 פתוח שנפתח בחברת פלאפון... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה יכול קצת לפרט, זה יהיה מעולה. |
ציטוט:
ציטוט:
אם יש לך samsung 770 או lg 8300 דבר איתי נעזור לך :) ואם יש מכשיר אחר תגיד לי את הדגם אני ינסה לברר. |
תמשיכו בבקשה את השיחה שלכם מחוץ לדיון,
אתם סתם סוחבים את האשכול למקומות לא מתאימים. |
השוקולד לא תומך בבלוטוס, מכיוון שאין לו בלוטוס. לא חסמו אותו, פשוט הוא מגיע ללא הצ'יפ או מה שזה לא יהיה של הבלוטוס. שאלתי בפלאפון.
|
ציטוט:
איך הוא מגיע בלי בלוטוט' אבל יש לו בלוטוט' לאוזנייה? XD יש לו בלוטוט' ופלאפון פשוט חוסמים בכלל זכויות יוצרים. אם אתם לא יודעים אל תדברו, בבקשה. |
בכל מקרה אי אפשר לעבור מפלאפון לשאר החברות ולהפיך הם עובדים בתדר שונה...
|
חוק ישן שכבר התחילו להריץ בכנסת לפני איזה שנה וחצי
שלקוחות יוכלו לעבור בין רשתות סלולר כמה שבה להם ולקחת את המספר והמכשיר שלהם איתם מה שגם יגרום לאיפוס של המחירי שיחות לכל הרשתות כי לא תיהיה לך הבחנה לאיזו רשת אתה מדבר.. |
עכשיו כולם יעברו למירס.
|
אז ככה...כמה דברים...
א'- זה נקרא תוכנית ניידות המספרים שתיכנס רק בחודש דצמבר. היא הייתה אמור להיכנס בספטמבר אך החברות לא הכינו את כל המערכך בזמן וקיבלו כנס. כיום כל המערכותשל ארבעת חברות הסלולר מאפשרות נדידת מספרים מלאה.! כלומר אני יכול ליהיות לקוח פלאפון שהמספר שלי מתחיל ב -054. קישור לכתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404079,00.html ציטוט:
עבור אביזרים חיצוניים אך לא ניתן להשתמש בפרוטוקול OBEX להעברת קבצים. ולא משנה מאיזה טעם משפטי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בלאגן בשבילם נהדר בשבילנו :) |
אבל זה יצור שום פעם את הבעיה של אי ידיעה באיזה חברה אתה נמצא...ואיזה תעריף אני ישלם כשאני יתקשר למספר מסויים...לדעתי זה חוק מטומטם למרות שיש בו משהו טוב...
|
ציטוט:
והעלות בתוך החברה לתוך החברה זהה לעלות לשיחות בין חברות. |
ציטוט:
אני משלם (ואני רואה את זה אונליין באתר של פלאפון) לשיחות של חברה אחרת עלות נוספת של כמה אגורות, זה נקרא "השלמת שיחה". |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ