![]() |
עזרה | עזרו לי לחשוב איזה מערכת להכין ולהפיץ לכם חינם ...
אני בחשק לבנות איזה מערכת טובה שתעזוור להרבה אנשים פה ..
מתחילים , מתקדמים ... תנו עצות טובות .. שבת שלום לכם :) |
תבנה כמה הנה כמה שאני חושב שיעזרו מאוד:
1.מערכת משתמשים 2.מערכת העלאת קבצים 3.מערכת סקרים 4.מערכת חדשות חחח זה כבר כמאט מערכת ניהול תוכן חחח |
מערכת העלאת קבצים.
|
מערכת העלאת קבצים + פאנל.
יכול להיות מעניין ביותר :) |
אתה רוצה באמת להשתפר?
תעשה מערכת לקוחות(זה לא משנה איזה מערכת..כל מערכת זה בסדר) למשל אבל שמערכת תהיה כולה OOP, מאובטחת, ועל כל פונקציה ומחלקה שיהיו הערות. אם באמת תשקיע מחשבה על זה ולא תתחיל בתכנות, אז אתה באמת תשתפר. לא כתבת שאתה רוצה להשתפר אבל זה ברור שזאת המטרה-אין לך רעיונות יותר:\ תזכור: 70% מהזמן זה תיכנון-30% זה תיכנות;) ולא משנה לאיזה מערכת. |
מערכת שלוקחת בסיס נתונים acce, שולפת את התוכן ואת הטבלאות ומכניסה אותם לבסיס נתונים mySQL. אני בטוח שלי זה יעזור ולמי שרוצה להמיר בסיסי נתונים.
|
שמע לי , אם אתה כבר מעוניין באמת להכין ולתרום איזו מערכת מקצועית , אז כדאי קודם כל שתאבטח אותה..
דבר שני - לא להתפשר על עיצוב (ב Css) כדי שהערכת תצא מושלמת ביותר, בהצלחה ;) |
תעשה קוד פתוח למשחק דפדפן =]
(כמו גינדיס) |
חח הרגתם אותו....
תבקשו ממנו מערכת סליקת כ. אשראי וחנות...חחח סתםם.. לדעתי מערכת העלאת קבצים עם פאנל וכו' משהו שיעזור פה להרבה... תודה בכל מקרה;) |
מערכת העלאת קבצים + פנאל + חסימת IP
|
מערכת העלאת קבצים + פנאל + חסימת IP
|
תגידו, מה הקשר העלאת קבצים? מה זה יעזור לכם בחיים? לפתוח עוד אתר שלא יצליח? בקשו משהו שיעזור לכם, דרך למידת הקוד שלו.
|
מערכת העלאת קבצים + פאנל זה מעולה.
|
ציטוט:
|
עוד מישהו רוצה להגיד מערכת ניהול קבצים + פאנל?..
opsite, אני חושב שמערכת העלאת קבצים לא תעזור לך להשתפר. זה הקוד הכי קצר שאני יכול לחשוב עליו - שימוש בפונקציה אחת בלבד, זה לא מה שיקדם אותך. |
זהו בידיוק 15 דקות אני עושה מערכת אם פאנל ..
לא רוצה אני רוצה משהו מתוחכם .. משהו מאתגר .. תודה .. |
לפי דעתי יש משהו שיכול לעזור לכל בעל אתר.
כמו UPanel רק לניהול אתר. משהו ממש יפה. כלומר שיהיה ניתן לנהל את צוות העובדים באתר להוסיף מחלקות הכנסות הוצאות הודעות לצוות כל הדברים האלה למערכת של ניהול אתר זה יהיה ממש יפה. ואני לא מתכוון מערכת ניהול תוכן. |
אם באמת יש לי רעיון טוב, למה שאשתף אותו? רעיון טוב אני לוקח לעצמי.
בכל אופן הייתי ממליץ לך לפתח מערכת שמנהלת מאגרי מידע שונים ביחד, ז"א מאגר מידע מספרי למשל [חישוב ממוצע, לסדר בסדר עולה\יורד, חישוב סכומים מצופים לעתיד וכו' וכו'] מערכת שכל עובד צעיר מכניס לה את כמות השעות שעבד היום, בהגדרות המערכת יוכלו כל אחד להגדיר איזו שעה אצלו זאת שעה נוספת, המשכורת מינימום וכו'....ובמערכת עצמה הוא מוסיף שעות...זה יציג לו את כל הנתונים בטבלה, יכתוב הכמות הממוצעת של השעות, של המשכורת היומית, כמה הוא צפוי לקבל בחודש וכו'. לאותה המערכת אתה יכול להוסיף תוסף של הוצאות\הכנסות. ניתן להכניס הכנסות קבועות [כמו משכורת מעבודה..וזה ישתכלל עם המערכת] כמו דמי כיס מההורים, או הכנסות חד פעמיות כמו איזו עבודת פרילנס שהוא עשה השבוע. בהוצאות אותו עיקרון אבל הוצאות. |
אוקי, הנה משהו נחמד, תיצור משהו דומה ל- MySpace, עם חברים והכל, כל אחד יכול לפתוח קבוצה- שזה אתר עם מנהל וניהול לאתר, פורום כמובן ביחד איתו :)
ואז יהיו חברים בקבוצה ועוד כל מיני דברים, זה כבר רעיונות שלך. בקיצור MySpace, רק במקום לחשוב באנשים, לחשוב בקהילות |
תיבנה מערכת פורומים חחחחחחח
או מערכת תחרות אתרים... |
ציטוט:
אם אתה רוצה משהוא שבאמת יפתח את היכולות שלך אז תבנה פאנל לניהול מסדי נתונים, משהוא סטייל PhpMyAdmin כחול לבן |
ציטוט:
טוב נו אני לא מבין בדברים כאלה, אבל לא התכוונתי לליצור MySpace, אלא משהו שבנוי יותר לקבוצות ופחות לאנשים, יש דבר כזה?:-/ |
"בכל אופן הייתי ממליץ לך לפתח מערכת שמנהלת מאגרי מידע שונים ביחד, ז"א מאגר מידע מספרי למשל [חישוב ממוצע, לסדר בסדר עולה\יורד, חישוב סכומים מצופים לעתיד וכו' וכו'] מערכת שכל עובד צעיר מכניס לה את כמות השעות שעבד היום,
בהגדרות המערכת יוכלו כל אחד להגדיר איזו שעה אצלו זאת שעה נוספת, המשכורת מינימום וכו'....ובמערכת עצמה הוא מוסיף שעות...זה יציג לו את כל הנתונים בטבלה, יכתוב הכמות הממוצעת של השעות, של המשכורת היומית, כמה הוא צפוי לקבל בחודש וכו'. לאותה המערכת אתה יכול להוסיף תוסף של הוצאות\הכנסות. ניתן להכניס הכנסות קבועות [כמו משכורת מעבודה..וזה ישתכלל עם המערכת] כמו דמי כיס מההורים, או הכנסות חד פעמיות כמו איזו עבודת פרילנס שהוא עשה השבוע. בהוצאות אותו עיקרון אבל הוצאות." בול! מערכת כזאת שיהיה אפשר לדעת דרכה את ההוצאות,ההכנסות,מאיפה וכמה וכל מה שקשור לנושא זה....עשוי להיות מאוד מעניין ותורם. גם כן למשל מערכת פורטל זה דבר נחמד ולא קיימות הרבה מערכות כאלו...תוכל לעשות במערכת דברים יחודים ושתהיה קלה לשימוש..... הלוואי וידעתי לבנות משהו פשוט ביותר....גם זה לא...ואתה עוד מחפש אתגר.... |
אני חושב שכדאי שתבנה מערכת פורטל גדולה..
העלאת קבצים וזה יש מלא... |
אם כבר העלאת קבצים, אז תעשה משהו קצת יותר מתוחכם.
תעשה העלאת קבצים עם הרשמה והתחברות. הגבלת נפח התיבה ותעבורה של המשתמש. תעשה כל מיני גרפים שיציגו כמה תעבורה בכל יום/שבוע/חודש/שנה וכו'... כל מערכת שיציעו לך כבר קיימת. אני ממליץ לך לבנות מערכת שאתה צריך. לא מערכת כי סתם משעמם לך... בהצלחה :) |
ציטוט:
אם אני טועה זה אחלה רעיון|קורץ| |
לא אהבתי כל מה שאמרו אני רוצה משהו טוב מתוחכם לא כל הדברים האלה כאן אולי יש פה דברים מאוד מאתגרים אבל לא יודע אני רוצה משהו יותר מעניין
|
לך על משחק דפדפן... =]
|
להה לא נראה לי מה להפיץ משחק דפדפן לכל הפורום לפי דעתי לא שווה לו ללכת על זה אםם לך על משהוא חדשני חח תנסה להכין מערכת שאפשר בה להוסיף אפשרויות ועוד כל מיני דברים כאלו חח זה יהיה קשה רצח
|
מערכת פורטל אין הרבה
|
[QUOTE=Udi;521506]אם באמת יש לי רעיון טוב, למה שאשתף אותו? רעיון טוב אני לוקח לעצמי.
נכון מאד , אבל אם יש לך כמה , מה אכפת לך לחלק אחד? ;P |
OPSITE במידה ויהיה לך רעיון באמת טוב שיהיה לו עתיד(גם רווחי) דבר איתי אני אתכנת ויאבטח אותו בשותפות איתך.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ