![]() |
יש לי בעיה :(
יש לי בעיה :(
מהחופש הגדול היום הפך אצלי ללילה והלילה הפך ליום וכל זה ביגלל שאני משחק ול זה בלילה ונישאר עד הבוקר זה היה טעות שלי עכשיו אני רוצה שזה יסתדר והיה לי חיים נורמלים :) מה אתם ממליצי לי לעשות הגעתי למצב שקמתי עכשיו ב1 ליפנות בוקר עכשיו קמתי :( מי יכל לנסות ולהמליץ לי משהו לעשות כדי שאני ישן בלילה ויקום בבוקר! תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים! |
שומע?
קצת נרגילה,אחרי זה כוס וודקה ואתה נרדם טוב תאמין לי =] |
פשוט אל תילך לישון הלילה וגם מחר פשוט תהיה ער כל היום [אני יודע שזה יהיה קשה], בלילה לך לישון מחר בשעה 11-2 ושים שעון מעורר 8 שעות לאחר שעת השינה.
תוך יומיים זה הסתדר |
מה הבעיה..
אל תילך לישון בבוקר ותשתה הרבה קולה או קפה או משהו לא יודע מה.. ואז בלילה תהיה ממש עייף ואז תלך לישון.. ככה עושים לפני שמתחילים ללמוד.. |
ציטוט:
עכשיו? להדליק? וודקה בוא ננסה :) |
מה הבעיה בזה אני לא מבין?
אני בדיוק כמוך אבל אני הולך לישון ב 5-6 וקם ב 3-4 בצהריים יענו בכל מקרה אין מה לעשות בבוקר |
ציטוט:
אם אתה לא יודע לשתות כמו שצריך אז תזהר שלא להקיא :) חיחי.. |
ציטוט:
והלוואי שאני יצליח בינתיים הולך לי רק ככה ישן ב 8 בבוקר וקם ב 9 בערב :( ציטוט:
רשמתי בוא ננסה כאילו בוא ננסה לשתות ולהירדם :) |
שמע, פעם אחת תקום ממש מוקדם בבוקר (11 ככה :P ), ואז אתה פשוט תהיה עייף בערך בשעות 1-2...
|
תתפרע כזה קצת בחדר ואז תתייעף מזה.. עזר לי להירדם כשהייתי קטן :p
|
ציטוט:
הלוואי אם זה מה שהיה עוזר והוד אחי אם הייתי מצליח לקום ב11 זה היה נס :) |
אם קמת ב1, מחר תקום בחצות, וככה תמשיך כל יום.
לאט-לאט תגיע למצב הנורמלי :) תמצא משהו שאתה חייב לעשות בשעות הבוקר/צהריים. (אצלי זה מכון הכושר). |
קח את אמא שלי, ותיראה מה זה לקום אחרי 1 בצהריים|:
היא לא מסוגלת לראות אותי ישן אחרי 1, כל הזמן אני שמח שהיא נוסעת וחוזרת בערב, ככה יש לי קצת זמן לישון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... |
ציטוט:
הלוואי אני אומר לאמא שלי תעירי אותי עד 2 וחצי בצהריים היא אומרת לי טוב בסוף אני מוצא את עצמי קם ב 8 בערב אני: אמא למה לא הערת אותי? אמא שלי: מה כל שעה אני מנסה אתה לא קם חחחחחחח אני נדפק אבא שלי גם 'אבל אבא שלי מצליח אבל מתי הוא ניזכר ב 7 בערב |
שעון מעורר..20 ש"ח..כל חנות..השעונים של פעם יש להם צליל של אזעקה זה חזק ^_^
|
תעשה לילה לבן וזה מסתדר גם לי יש את הבעיה הזאת.
|
שים שעון מעורר.. יהיה קשה אבל תתעורר.. ותחזיק מעמד לא לישון עד הערב..
תוך יום אתה מסדר את זה |
ציטוט:
לעניין - תשאר ער יום שלם נגיד התעוררת ב -1 בלילה? תשאר עד 12 בלילה, לך לישון, תתעורר ב11.. הסדר יום שלך התאזן, מה שכן תמצא תעסוקה במהלך היום ואל תתבטל. |
ציטוט:
|
אחי כאילו אני כתבתי את זה...
יש לנו אותן בעיות =] (היו..) בכל מקרה, מה שאני עשיתי זה. לא הלכתי לישון יום אחד, ולמחרת הלכתי לישון ב 10 בלילה. עד עצם היום הזה =] |
ציטוט:
זה ממש לא מה שיעזור לו.. אבל חבוב, אתה מוזמן לקום יום אחד ב 6, ללכת לישון ב 12 בלילה של אותו יום, לקום ב 8 ביום למחרת ואתה מסודר, אם זה ממש מציק לך. בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ