![]() |
הודעות ספאם שאנשים כאן מהפורום שולחים!
שלחו לי בנתיים 3 הודעות למייל וזה אנשים כאן מהפורום,
אחד שקוראים לו שימי ליאון משהו כזה המייל שלו - shimilian@gmail.com השני זה בכלל עסק כתוב בהודעה שקוראים לו דניאל כהן והכתובת של העסק שלו doserv.net המייל שלו - admin@doserv.net השלישי זה אדם שקוראים לו מתן מזוז המייל שלו - mattan6@walla.com מה הקטע? אם הם כבר שולחים אז שלא יראו את הרשימת אימייל עכשיו כולם יודעים וכולם יציפו עם פרסומים \ הודעות אחד את השני, אלה ההודעות: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שהשימי הזה התחיל את הכל.. הוא גם זה ששלח הודעה ראשון ואני לא חושב שעכשיו זה יפסיק. |
העניין בטיפול,
מבטיח לך שהאנשים האלו והחברות שהם מייצגים, לא יהיו יותר חלק מהפורום. |
הודעת התנצלות במקרה ומישהו פספס
הרי אתם [רובכם] אמרתם שמי שרוצה לעשות איתו החלפת קישורים זה יהיה דרך המייל [או ה.פ, או כל דרך אחרת שציינתם], לכן ראיתי רשימה של "שימי" (שאין לי מושג מי זה) שאסף את כל המיילים הללו, ושלח - לכן מצאתי לנכון לשלוח אותו בחזרה. בכל אופן - אם המייל הזה פגע במישהו, או עשה לו צרה כלשהיא בניפוח תיבת ההודעות שלו מספאם - אני מתנצל. הנהלה - קבלו את התנצלותי. יום טוב :) |
כן גם אני קיבלתי ורציתי לשאול.. :\
|
ציטוט:
(אגב אני זה שדיברתי איתך במייל בקשר לאחסון בחבילה אישית) ציטוט:
הייתם עושים שלא יראו את הכתובת שאליהם אתם שולחים. טוב נו מיילא.. לפעמים טועים. |
באמת שאני לא מבין מה הבעיה שלכם....
אני בטוח ב-100% שאתה מקבל כל יום הודעות ספאם בלי שום קשר להודעות הללו , אז למה להתייחס וישר לבוא לפורום ולהתלונן... אתה רואה שזה ספאם תמחק , אנשים לא אמורים להיות מושעים בגלל שאתה מקבל הודעות , גם אני קיבלתי והתעלמתי. יש 101 הודעות כאלה , אני לא אלך ואתחיל להאשים את האנשים ששולחים , פשוט אתעלם , תלמד. |
ההוסטינג זה לא בססדר. ההחלפת קישורים זה בסדר גמור, לא ספאם. גם אני מקבל אימיילים כאלה אבל בכיף, מצידי שיציפו אותי באימיילים שיכולים לעזור לי.
|
ציטוט:
צריך לשמור על הרמה הגבוהה שלו. |
אנחנו יודעים (כפי שדניאל אמר) על המקרים,
הם נבדקים. משתמש שיעשה את זה, או עושה את זה, ימצא את עצמו בחוץ ללא מעט זמן. |
משתמשים יקרים,
גם שאתם עושים את הרשימות תפוצה האלה, אנא ממכם צרפו את המיילים הנוספים בBCC ככה הרשימות לא ימשיכו להיות מופצות בין כולם. די להקטנת הראש, די לספאם! |
ציטוט:
אה, וזה גם משעשע שאתם שולחים את זה לצוות + לאימייל שלי שמפורסם רק כאן בהוסטס (או יותר נכון פורסם - האימייל הוסר), זה גורם לנו לעלות עליכם יותר מהר (: לילה מתוק! |
זאת ההודעה האחרונה שנשלחה לכל הרשימת תפוצה:
לפני מספר דקות נודע לי כי הגיע אליכם "אימייל" פרסום בשמי. אני לא שלחתי את הדואר אלקטרוני הזה ואני מאוד מאוד מתנצל שהוא הגיע אליכם בכלל. זה היה חבר שרצה לעזור לי וגרם רק נזק לכן אני לא עובד איתו יותר. אני מתנצל, אם אני יכול לפצות אותכם בדרך כלשהי תשלחו לי הודעה ואשמח לעזור לכם בכל עת. תודה רבה, דניאל כהן ( המקורי :) ) |
ציטוט:
אם לך לא מפריע, בכיף. לרוב הגדול כאן זה כן מפריע. ציטוט:
|
כן גם אני סובל וסבלתי מזה.. :S
|
חבל שהעפתם את דניאל על זה,
הוא בכלל לא ידע שמפרסמים את החברה שלו במייל. זו טעות של חבר שלו... |
כפי ששמתם לב או לא, משתמשים שהיו מעורבים במקרים הללו הושעו...
קראו את ההודעה הבאה: http://www.hosts.co.il/forums/showth...114#post519114 |
ציטוט:
זה הגיע מהמייל Admin@comp ככה שזה מהמנהל של החברה. להבא שישגיח קצת. להנהלה, כל הכבוד שאתם עוזרים בזה. :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ