![]() |
הUSB שווק חיים
תעזרו לי חבר'ה.
קניתי עכבר Logitech G5 התקנתי את הדרייבר, זה עשה הפעלה חדשה ופתאום...הUSB לא עובד יותר שום חיבור, אפילו המודם לא עובד יותר עיזרו לי זה ממש דחוף תודה|דמעות| |
תנסה לעדכן את הדרייבר של ה USB עצמו.
דבר שני תבדוק בניהול צריכת חשמל שההתקנים לא ניתנים לכיבוי בכדיי לחסוך בחשמל. |
ציטוט:
|
לוח בקרה> power option
|
במנהל ההתקנים.. תעשה מאפיינים של ההתקן וחפש כרטיסיה של "ניהול צריכת חשמל" משהו בסגנון...
אני משתמש בגרסא האנגלית של SP2 אז אין לי מושג בקשר לביטוי מדוייק |
שחזר מערכת קודם כל...
|
אני די משוכנע שהבעיה היא חומרה.
למרות שמה שהייתי מנסה קודם כל הוא: לעדכן את הדרייבר של העכבר מהאתר של לוגיטק. לנתק את העכבר ולחבר התקן יואסבי אחר לבקר יואסבי אחר (עם העכבר היה מחובר מאוחרי המחשב אז לחבר ליואסבי בקידמת המחשב). SYSTEM RECOVERY. לגשת לחנות שקנית את המחשב ממנה ולהחליף לוח אם. מקווה שיעזור לך :) |
ציטוט:
ניסיתי להשים עכבר אחר וגם הוא לא עובד עשיתי שחזור מערכת ועדיין :( אז מה אתם אומרים לעשות? להחליף לוח אם? :( |
ממליץ לך לעשות עדכון ביוס.
במידה ולא עוזר, ממליץ לך להתקין מערכת הפעלה מחדש, אף פעם לא מזיק. במידה ועדיין לא עוזר, הלוח שלך תקול. |
ציטוט:
הדגם שלי הוא intel 945p/g/pl NEO2 series ד"א, כבר עשיתי פירמוט ולא עזר... |
ציטוט:
|
אם התקנת מחדש את מעכרת ההפעלה אז ההמלצה שלי היא כזאת:
במידה והמחשב עדיין באחריות, תחליף לוח אם, זה כלול במסגרת האחריות במידה והמחשב לא באחריות, קנה כרטיס PCI שיוסיף לך יציאות יואסבי, זול יותר מלקנות לוח אם. בכל מקרה קודם כל הייתי דואג להחליף את העכבר כדי שלא יקרה לי שוב עם החומרה החדשה. |
ציטוט:
אני מאמין שזה שינה משהו בביוס. אם תוכל לכוון אותי מה לשנות בידיוק בביוס, אולי זה יוכל לעזור לי |
אוקיי חברה אפשר לנעול, והכל תודות למנהל החדש והתותח :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ