![]() |
אני חושב שיש לי וירוס :(
היי,
תראו אני לא בטוח ב-100 אחוז שזה וירוס אבל לפי איך שזה נראה זה כן :X כל פעם האינטרנט נתקע ל20 שניות וחוזר (בדקתי אין בעיה אצל הספק שלי - נטויז'ן) אמרו לי לסרוק עם אנטי וירוס, אבל אין לי. (אל תתחילו להטיף לי מוסר "למה אין לך אנטי וירוס") אני יודע שיש תוכנות שצריך לקנות, אבל לפי זכרוני יש כמה להורדה בחינם. מחפש הורדה פרטים על התוכנה - אפשר למחוק איתה וירוסים\טרואין?, איך משתמשים וכולי... תודה רבה. |
תוריד AVG FREE
אחלה תוכנה , עושה את העובדה בלי שאתה מרגיש... תרשום בגוגל: Download avg free |
מצטער על הבורות - אבל אפשר למחוק איתה וירוסים או שזה רק סורק ואומר לך יש\אין וירוס ?
|
כן, אפשר למחוק איתה.
ברגע שהתוכנה מוצאת וירוס היא מוחקת אותו אוטומטית.. |
זה דומה ל Ad-Aware ?
והתוכנה תמצא כל וירוס שיש על המחשב? |
תוריד, תנסה , תראה, אם מתאים לך תקח..
לדעתי תוכנה מעולה. |
אוקי אני מוריד...
יש עוד המלצות לתוכנות ? |
וואי בדיוק יש לי כרגע את הבעיה .
האינטרנט פשוט קורס כאילו שאני מעמיס עליו.. הפעלתי את הפייר וואל במחשב השני שעליו מוחזקת הרשת והבעיה נפתרה. כנראה התקפת בוטים \ פינגים . |
ציטוט:
אם תשים לב, לא כל העדכונים שהיו מתעדכנים עד כה אכן מתעדכנים (תבדוק ותראה באתר שלהם). |
ציטוט:
|
kaspersky.
אנטי וירוס מ-ע-ו-ל-ה. |
ציטוט:
|
התקנתי NOD32
מה אתם אומרים על התוכנה? |
ציטוט:
|
http://pcsafe.vgamez.net
יש שם כמה המלצות וקישורים להורדה של תוכנות חינמיות =] |
ציטוט:
האנטי וירוס הזה נחשב לאנטי וירוס בין הטובים בעולם (אם לא הכי טוב) |
ציטוט:
היו עליו כמה וכמה ביקורות בחודשים האחרונים וכולם(או לפחות רובם) מראים שהוא האנטי וירוס הכי חזק בשוק היום. אך הוא לוקח המון משאבים וחבל. בהצלחה. |
KASPERSKY...
|
יש לך ארבעה אפשרויות:
1.kaspersky - אנטי וורוס חזק צורך המון אבל המון משאבים ולא ממש שווה את זה 2.N.O.D 32 - אנטיווירוס בין הטוסים בשוק כמו שאמרו לא צורך הרבה משאבים אני לא ממש עבדתי איתו הרבה אבל לרוב האנשים שאני מכיר יש אותו והוא די בסדר 3.AVG - אאנטיווירוס נגד ווירוסים חזקים בלבד לא עוצר דברים קטנים חזק מאוד מאוד נגד ווירוסים גדולים 4.symantec corporation - אני אישית ממליץ עלייו הוא שואב די הרבה משאבים אני מתוודה בזה אבל הוא משמ ממש חזק נגד רוב סוגי הווירוסים ונגד ההכי קטנים תוכל להתקין את ad-aware עם ad-watch ואז זה אוטומטית ימחוק לך ווירוסים מקווה שעזרתי, בהצלחה :) |
MASTERPL,
AVG לא עוצר רק ווירוסים גדולים הוא עוצר גם כל שיט קטן ואל תתווכח אפ' =\\ |
כל מי שאומר שהקספרקסי מעמיס כנראה מדבר על 5 ולא על 6.
|
משתמש ב-Kaspersky. מתעדכן לבד ולא מפריע.
אני חושב ש NOD32 אחלה גם, לא הצלחתי להתקין את הקראק אז וויתרתי עליו :P |
יש גם את Active Virus Shield, שזה אנטי וירוס של AOL, שמבוסס על Kaspersky
הנה הכתובת: http://www.activevirusshield.com |
Bit Defender שולט :)
מעדכן את עצמו כל יום לפחות פעמיים, כשהמחשב נדלק ובערב. ממליץ בחום. |
תתקין את kaspersky ותסור ב safe mode
|
ציטוט:
כשהוא מבצע סריקה מקסימום 20-30MB RAM. אז על מה כל המהומה? בקשר לCPU הוא לא מנצל אפילו 5% |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ