![]() |
ישש אני טס לחול פעם ראשנוה היום!! :)
מחר אני נוסע לטיול בר מצווה בחול פעם ראשונה!!!
ישששש!!! אני גר בקרית שמונה אז אני צריך לצאת ב 3 בלילה בשביל להיות שם לטיסה.. אבל חפיףף... אני טב לטיול מאורגן ל 10 ימים.. אני יהיה ב פריס, אמסטרדם, בריסל ואלייי לונדון.. יאללה שיהיה כייף.. איך אני מתרגששששששש [= |
תהנה אחי זה טיול שתזכור לכל החיים..! מזל טוב!
|
פששששששש
יפה אחי תהנההההההההה |
תהנה.. חחח ילד קטן|Rolleyes|
|
תהנה ומזל טוב :)
|
תביא לנו איזה ממתק מאמסטרדם הא? :]
חח.. תהנה :] . |
פשש יפה אתה הולך להנות..
אחלה מסלול תהנה [: אני עשיתי טיול בר מצווה לארצות הברית ניו יורק, קנדה(המפלים), ניו ג'רזי, וושינגטון, איזה עיירה נידרת ששכחתי איך קוראים לה, שוב ניו יורק, אורלנדו, לאס וגאס. |
יפה יפה, תהנה! הכי חשוב!
|
כייף לך!
תהנהה! זה הטיול, הטיול הראשון, ובמיוחד טיול בר מיצווה. |
תהנה !! ומזל טוב על הבר מצווה ( היה לי אתמול )
|
תהנה אחי ומזל טוב...
|
ציטוט:
שיהיה לך מזל טוב ותהנה (; |
תהנה !!!
ומזל"ט =] |
תהנה ומזל טוב :)
|
תהנה באמסטרדם :) ושלא יעמוד לך יותר מידי בחלונות האדומים חח...
תהנה אני עשיתי את הטיול הזה לפניי כמה שנים ואני זוכר אותו מצויין... אחלה טיול.... ומזל טוב!! |
תהנה! אני זוכר תטיול הראשון שלי לחו"ל, היה לפני שלוש שנים טסתי עם משלחת ואני בחיים לא אשכח אותו. אני בטוחש גם אתה לא תשכח את זה
|
תהנה!!
|
תהנה גבר ותשמור על עצמך
|
תהנה ,אבל 10 ימים זה לא קצת מידי? מקסימום 21 יום או חודש..
|
גם אני הייתי שם בבר מצווה שלי אותם מקומות בול!
זו חוויה! בטח יקחו אותכם ללבית אנה פרנק,חלונות אדומים ועוד מקומות מדהימים... תזהר בבריסל שם... הם חלאות אדם! חחח.. נכנסנו לאיזה פיצריה ובגלל שאני דיברתי בעברית שם הם צעקו עלינו וזרקו לנו את הפיצה לשולחן כמו לא יודע מה... והכי מגעיל היה שהם עמדו לסגור אז באו להכנס שני אנשים לא יודע מאיזה ארץ המנהל שם פשוט החזיק אותם בחולצה ודחף אותם החוצה... אבל זה שטויות אתה תהנה שם חבל על הזמן... אני נהנתי במיוחד בהולנד (אמסטרדם)! |
אני מקווה שתהנה :)
מאיפה אתה בקריית שמונה? |
תעשה חיים.
|
תהנה אח שלי..
|
גמני טסתי פעם שלישית לטיול בר מצווה עכשיו חזרתי...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ