![]() |
מתלבט בין שלושה חברות ,צריך עזרה
שלום אני לא ממש מכיר את כל תחום ההוסט
אשמח שתייעצו לי לאיזו חברה ללכת איך השירות, האמינות וכדומה. גולד הוסט או וויטסקרין או סייל סרב תודה לכולם ושבת שלום |
מ..שמע אני לא יכול להמליץ לך על עצמי
אבל בכל זאת עם תילך על גולד הוסט אושר הוא בנאדם זהב שווה לעבוד איתו ועם תילך על וויטסקרין קיריל יתן לך יחס מצויין להמליץ על עצמי לא יפה אבל במידה ולא אני זה שתבחר בשירותיו שני החברות השניות באמת מצויינות |
מכיר יותר את גולד הוסט, אחלה בנאדם אושר
בהצלחה |
אממ , ההיתי ממליץ לך עלי אבל מכוון שאתה מעוניין בשלושה חברות , אז ההיתי הולך על
Gold-Host בהצלחה |
שלושת החברות הללו מצויינות, לא תתאכזב:)
|
כלקוח של וויטסקרין... ממליץ בחום על קיריל ועל השרת שלו...
אחלה של דבר בנתיים ( אני מאוחסן סכ"ה 36 שעות) אבל מרוצה עד הגג.. |
בעיקרון 3 החברות מעולות אך אני הכי מכיר את וויטסקרין ולכן אני ממליץ עליהם.
|
אני מנהל וייטסקרין,
אושר אחלה בן אדם באמת, אבל אני מכיר אותו פחות מאשר את גיא, גיא תמיד עוזר, תמיד תומך ולא רק בלקוחות. בהצלחה. |
לא יודע מה להגיד לך אבל באתר העסק של ויטסקרין יש טרוייאן...לא מראה על רצינות ממש ואפילו זה משהו לא חוקי.
לא מאמין? http://www.hosts.co.il/forums/showpo...8&postcount=28 בנוגע לשאר העסקים? ממ עסקים שנחשבים לדי חדשים בשוק ההוסטינג...לא מכיר ממש ומקווה להכיר בהמשך. המשך יום נעים. |
ציטוט:
הייתה אומר לו פשוט בפרטי שיש לו טוריאן אולי זה תקלה באמת הוא לא יעשה דבר כזה לא צריך לקלקל לאנשים :\ |
ציטוט:
|
קיריל תוריד את זה לבנתים עד שתתקן כדי לא ליצור מצב של אי נעימות :)
|
אני לא ימליץ על גולד הוסט כי אני עובד שמה, אבל אני מכיר את גיא והוא אחלה בנאדם!
על וייטסקרין אני לא יכול לאמר לך כי אני לא מכיר - אבל גם קיריל נשמע בנאדם אמין . שיהיה לך בהצלחה במציאת אחסון לאתרך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כבר כמה וכמה פעמיים מחקתי מהקובץ את לינק לוירוס אבל הלינק תמיד חזר, עכשיו שינינו משהו ואין יותר וירוס. |
ציטוט:
לפי מה שהבנתי ווייטסקרין רציניים מאוד, קילר אחד האנשים הטובים. ד.א- פותח הדיון, שלוש חברות. |
ציטוט:
מה אנשים יעשו בישביל להרוס לאנשים אחרים... אם אתה לא מכיר אל תגיב אף אחד לא שאל אותך אם אתה מכיר או לא המשך יום נעים! |
ציטוט:
פותח האשכול ביקש את הדעה שלי לגבי העסקים שציין. אני הבעתי את דעתי רק על וויטסקרין(?) בדבר הוירוס, וציינת שאת האחרים אני לא מכיר. נחשבים לחדשים - סיבה לכך שאני לא מכיר אותם, וזה לא שאני לא צודק...(שוב, חדש זה דבר יחסי מאוד, אני לא שולל חדשים ואף טוען כי יש הרבה עסקים חדשים שיותר טובים מהרבה וותיקים). ציטוט:
וממ אישית הווירוס הפריע לי...בגללו הייתי צריך לעשות שחזור מערכת (XP) ולהתקין אנטיוירוס מחדש (וגם לגבות דברים שהצטברו במחשב שלי מהריסט האחרון לפני השחזור שזה היה לפני שבועיים +-...בזבז לי סביבות השעה). בכל מקרה, לפותח האשכול, אני ממליץ לך לנסות חודש אצל אחת מהן, יהיה טוב תמשיך, לא? פנה לאחרת. המשך יום נעים. |
כל החברות אחלה, בהצלחה!
|
מכיר רק את וויטסקרין וגלד הוסט אז אני ממליץ עליהם:)
שיהיה בהצלחה. |
מצחיק,
אני חושב שחצי מה"ממליצים" מעולם לא השתמשו בשירות של אף אחת מהחברות, ממליץ לך לקחת המלצות מאנשים שהתנסו בשירות לפחות חודש. |
הם ממליצים מהכרות עם מנהל העסק
תשים לב יש כאלו שממליצים על הבנאדם ולא על השירות כי הם לא התנסו בשירות אבל מכירים את הבנאדם שמספק את השרת |
ציטוט:
אבל במקרה שלי אני לא לקוח של וויטסקרין מספיק זמן כדי להמליץ.. אבל בכמה ימים שאני איתה ובקשר שיש לי עם קיריל ב ICQ אני מבסוט.... ביקורת נוקבת יותר אני אתן בתום החודש הראשון . |
ציטוט:
תעשו טובה הוא צודק 100% בנוגע לכך שמי שיכול לחוות את דעתו על חברה מסויימת זה מישהו שקיבל שירות . יום טוב. |
ציטוט:
מה זה השטויות האלו, שמישהו מגיב:"כן אני מכיר אותו בן-אדם זהב". מאיפה מכיר אותו? מהאינטרנט? נו באמת.. מי שבאמת צריך לתת ביקורות זה מי שהתנסה באיכסון או בכול דבר אחר שהחברות שהוצגו למעלה מכרו לאותו בן-אדם. |
ציטוט:
תאמין לי שהייתה קונה מבנאדם שהוא זהב עם איכות שמספיקה מאשר עם בנאדם שהוא חרא ולא מתייחס אין שירות וכלום אבל השרתים שלו הכי טובים בעולם |
ציטוט:
|
שלושת החברות שהמלצת עליהן באמת מעולות.
ממליץ לך ללכת על וויטסקרין , קיריל בן אדם זהב ומקצוען אמיתי. לא תצטער, בהצלחה. :) |
ציטוט:
כמדומני פותח האשכול ביקש דיעות לגבי העסקים עצמם ולא לגבי בעליהם... זה כמו שארצה לשמוע תגובות על שירות האדסנס של גוגל ולעומת זאת אקבל המלצות על מנהל מחלקת האדסנס של גוגל (כשזה לא משקף בכלל את טיב השירות). בהצלחה בכל מקרה לשלוש העסקים!. |
כמה ספאם וקללות נגרמים באשכול אחד :S
|
ציטוט:
(http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=48231) זה מין ווירוס שנימצא על מחשב כולשהו ופשוט ברגע שאותו מחשב נגוע נכנס לאתר כולשהו (לא משנה איזה) הוא מזריק שורת קוד מסויימת.. אני לא מצאתי לזה פיתרון ולכן פניתי לפורום לקבלת עזרה... וכולם טענו שזה רק על המחשב שלי =\ בכול מקרה.. לא אשמתו , וזה יחזור כול הזמן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחח גיא חצי מהתגובות פה שלך שמתי לב בקשר לשניר גם לנו בחברת סייל סרב היית את הבעיה הזאת ועשינו כל מה שביכולתנו לתן את הבאג! בקשר לנושא הכללי אני לא יכל להמליץ לך עלינו כמובן! אני יכל להמליץ לך על גולד הוסט אנשים אמינים שרתים חזקים וויטסקרין שרתים לא התנסתי אנשים אמינים! מכיר את שני הבעלים החברות באופן אישי! |
מכיר את Sale-Serv אחלה חברה !!
|
כולם חברות טובות.
סייל סרב אני פחות מכיר.. וויטסקרין זה חברה חדשה יחסית, נראה טוב. וגולד הוסט זה לדעתי הטוב משלושתם, לקוחות מרוצים, יש להם שם. בהצלחה [: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ