![]() |
[בעיה] בהתקנה וינדאוס
אהלן..
יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין לי מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה. |
יש מצב שיש לך בעיה בדיסק הקשיח.
|
ציטוט:
תודה בכל מקרה =)) |
יש, תוריד איזה שהוא כלי לבדיקת הסקטורים של הדיסק הקשיח, אם אני לא טועה בהתקנה של הווינדוס יש משהו כזה.
|
ציטוט:
איפה יש אפשרות לבדיקה של הסקטורים [מה זה? =/] בדיסק של בוינדאוס? ב repair? |
בהתחלה שמתקנים תווינדוס כתוב בצד ימין או שמואל "copy file".
אם זה עובר את זה זה לא בעיה של הHD, בכל מקרה יש לך 2 אפשרויות: 1)לבדוק עוד אר דיסק(אולי קיבלת שתי אר דיסקים עם המחשב),ותחליף תשני לMASTER. 2)בעיה בדיסק ואז תפנה לMICROSOFT |
ציטוט:
אין בעיה בדיסק, כי ניסיתי עם 4 דיסקים שונים של וינדאוס. תודה =) |
יש משהו שכדאי לנסות.
תכנס לביוס ותבדוק אם יש לך משהו עם anti virus או משהו שמונע גישה ל MBR. אם כן תשתק אותו. |
אתה מוכן בבקשה לפרט שוב מה הבעיה?
|
תעביר את ההרדיסק למחשב אחר תתקין עליו את הוינדוס ותחזיר אותו למחשב המקורי...
|
זה לא יעבוד.
כשמתקינים מערכת הפעלה היא מתאימה את עצמה למפרט המחשב הספציפי. ביצוע פעולה שכזו יגרור אחריו שורה של תקלות. |
יכול ליהיות שהבעיה בכלל בכונן התקליטורים שלך... נתקלתי בזה בעבר שעבדתי בחנות מחשבים.
בכדיי לבדוק זאת אני הייתי עושה משהו כזה... מכניס את הדיסק התקנה של חלונות 98 ומאתחל את המחשב במצב דוס ותמיכה בכונן תקליטורים. עלה הכל הגעת למצב של שורת פקודה. ואז תעשה משהו כזה. (X = כונן התקליטורים שלך) קוד:
A:\>X: אם גם בזה הוא יכשל אחריי שני דיסקים סימן שהבעיה היא בכונן התקליטורים שלך. מקווה שעזרתי. בברכה, אבישי. עריכה: אם תרצה הדרכה טלפונית תודיע לי ואני אמסור לך מספר פלאפון בפרטי. בהצלחה!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ