![]() |
[אתר פלאש] תיק עבודות חדש | Shenkar
שלום לכולם
אחרי הרבה זמן שלא פרסמתי כאן הודעות, הנה התיק עבודות החדש שלי. הוא בנוי כולו באתר פלאש, לצפייה בעבודות בחלון חדש לחצו על התמונה הגדולה שבה מוצגת העבודה שבחרתם (בעמוד הפורטפוליו). http://shenkar.atw.co.il למי שלא עובד שינסה את זה http://atw.co.il/shenkar מחכה לתגובות, תודה |
2 הקישורים לא עובדים לכם?
|
תתחדש יריב! תיק עבודות ממש יפה :)
|
זה נחמד :) אני נותן לזה 8 מתוך 10 :) אבל יש בזה משהו שאני לא מבין? למה חלק באנגלית וחלק בעברית? אם כבר תעשה בהתחלה לבחור אנגלית או עברית אבל אל תערבב ככה אין שום הגיון בזה ;P
עריכה: סידרת את הסמלים של התוכנות לא נכון ;P טוב אני מניח שאני צריך להוסיף מה לא אהבתי אם אני לא אומר שזה מצויין נכון ;P טוב אז ככה: 1. הצבע של הכפתורים (ירוק) לא ממש משתלב עם שאר הצבעים בעיצוב... 2. אם היית מחבר את כל ה"בלוקים" בתמונה יחד זה היה יותר מתאים לאפקט שעשית כאילו שזה נפתח. 3. לדעתי היה טוב יותר להכניס את הלוגו שלך לתוך הפרוטפוליו ולא פשוט "לתקוע" אותו למעלה. 4. היה נחמד אם היית מוסיף סירטון פתיחה וקצת סאונד לאתר :) |
לא כל כך אהבתי, כל הביצוע נורא פשוט, תחשוב שבתור תיק עבודות - הדבר הראשון שהלקוח יראה
ממנו הוא הכי צריך להתרשם. |
אהבתי מאוד.... אחלה עבודות ואחלה תיק עבודות...כל הכבוד..
|
חבל שאתה כל כך נמהר. כמו שכבר אמרו לגבי האייקונים של התוכנות ואני אוסיף וארחיב שיש לך באגים בפלאש. דבר ראשון אי אפשר בכלל ללחוץ על שום לינק פרט לאלו של התפריט. גם אי אפשר להקליד טקסט לטופס יצירת קשר. באג נוסף, אם למשל אתה בעמוד X ואז אתה לוחץ על הכפתור לעמוד X הוא מכניס אותך לעמוד הפורטפוליו. עוד בנוגע לפלאש, לוקח לו איזה 3 שניות לעשות את האפקט של המעבר מעבודה לעבודה, זה מרגיז (כנ"ל בעצם גם למעברי העמודים).
מבחינת עיצוב, זה פחות מסטנדרטי. הצבעים שבחרת לא מתאימים אחד לשני בכלל, גם כל ההבלטות האלו לא במקום ולא משרות אווירה של רצינות. |
נחמד אני אהבתי =]
|
סה"כ נראה חמוד, יש באגים פה ושם וכבר דיברו על אי ההתאמה בסימלונים,
השאלה היותר חשובה זה... בנית בפלאש זה מאוד נחמד.. אבל כמה דינמי התיק עבודות.. ז"א שכל פעם שיש לך עבודה חדשה את צריך לפתוח את ה FLA ולהתחיל להוסיף בלוקים? דרך אגב רוב הכפפתורים שאמורים לעבוד פשוט לא עובדים -_- בהצלחה |
המעבר בין החלונות איטי מדי ומעצבן
הכפתורים מזעזעים נורא והצבעים שהם מתחלפים בצורה איטית מאוד ולא יפה אין מספיק מידע אליך בתור מעצב בעמוד האודות אתה צריך לעבוד על זה עוד קצת זה לא מספיק |
קח עוד שבוע ותעלה כמו גדול...
הירוק הערבי בתפריט הורס את העיצוב כמו שאמרו.. אין זמן לחכות.. המעבר בין עבודה לעבודה ובין עמוד לעמוד איטי מדי העמוד הראשי הוא אודות.. זה בעייתי בעייני. |
תודה רבה על התגובות
בקשר לכפתורים שלא עובדים, זה כי עדיין לא סיימתי לגמרי את האתר, כנ"ל עם עמוד היצירת קשר בקשר למעבר בין הדפים, אני אעשה אותו יותר קצר בקרוב וגם בקשר לעניין שאם לוחצים על אותו כפתור פעמיים זה מעביר למקום אחר, אני פשוט שכחתי להוסיף איזה תנאי. שינויים בקרוב מאוד |
או עברית או אנגלית אחד מהם , תחליט.
בקשר לירוק הייתי משנה את זה. בסה"כ נחמד ביותר , בהצלחה. |
הפלאש נחמד העיצוב פחות
|
אמרו הכול
כללי חמוד ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ