![]() |
קטיושות בקריית שמונה?
תפתחו ערוץ 22
|
ראיתי חדשות ב5 ופתאום קלטתי את הדיווח, באתי לפתוח אשכול וראיתי את שלך, מקווה שלא מתחילה חלילה עוד פעם מלחמה.
|
חשבתי שיהיה בהודעה שלך איזה סרט או משהו כזה,
ופתאום רציני אני רואה את ההודעה שלך נכנס לYNET ורואה שקטיושה נחתה בקריית שמונה. והנה זה מתחיל שנית .. |
נקווה שזה מקומי בלבד ולא ימשיך למשהו כמו שנה שעברה.
רק זה חסר לנו. |
2 =\
|
אני עכשיו שומע מטוסי קרב, הרבה, יש קשר?
|
יש קשר איפה אתה גר...אם זה בדרום אז לא נראה לי חח
ומי זרק את הקטיושות? |
ציטוט:
|
|
המלחמה מתחילה.. :S
|
נכון לשעה זו נפלו 4 קטיושות.
2 קטיושות נפלו בבתים אשר היו ריקים מאוכלוסין. קטיושה אחת נפלה על רכב מחוץ למפעל נביעות בקרית שמונה. קטיושה אחת נפלה בשדה פתוח. |
ציטוט:
|
הנה זה מתחיל...נקווה שזה לא מה שאני חושב
|
אני מקווה שלא מתחילה שוב מתחלה,אני גר בגליל עליון:(
|
ציטוט:
|
ואני בחיפה...עדיין זה לא ממש משנה אם זה מול סוריה הם יכולים להגיע יותר רחוק
|
|
לא רוצצההצהצה עוד פעםם
|
ציטוט:
|
אולי ברק עכשיו יתקן את הטעויות בוצעו במלחמה לבנון השנייה ונוכל לגרום לזה להיות ניצחון מובהק ולא מוטל בספק.
|
:\ כתוב בערוץ 2 שנורו 3 קטיושות וזה לא נורה על ידי החיזבאלה אלה על ידי פלסיטינים שחיים בלבנון
|
כן ראיתי .. בעע אני לא מאמין .. דאמ אפילו עוד לא התחיל החופש הגדול וכבר ..
אני מקווה שזה באמת איזה אירגון קטן ולא החיזבאללה .. בול ראיתי הצעקה 3 ואז הודיעו לי .. מדינה ללא הפסקה .. |
נפלו קטיושות בקריית שמונה
זה העיר שלי!! אני גר בה ואני שמעתי את שני הנפילות נפלו ליד מפעל נביעות |
מה, עוד תמונות וסרטונים להוסיף הקיץ לארכיון?:) יש לי עדיין את התמונות והסרטונים מהמלחמה האחרונה.. חח
|
אם זה ע"י פלשטיניים אז זה לא נראה לי יתפתח למלחמה, אני מאמין שיתפסו אותם עוד היום.
|
נפלו שלוש.. שתיים עשו נזק ואחד באזור פתוח
זה פלסטינים ככה שאין מה לעשות |
סדרה חדשה ומומלצת - Traveler
למחוק בבקשה (רציתי לפתוח נושא חדש)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה עם שלושת החיילים שנחטפו "בזכותו" ובזכות בריחתו מלבנון באוקטובר 2000? בגלל בריחתו מלבנון בשנת 2000 חיזבאללה התחזק וגרם למלחמה האחרונה. כשיוצאים ממקום כלשהו צריך להעביר את ההנגה בצורה מסודרת ולא בצורת בריחה כמו מלבנון,או כמו בעזה לפני שנתיים שהנה התוצאות כבר מדברות בעד עצמן. אולי הוא יותר טוב מעמיר פרץ אבל אני לא אשן טוב כשאדע שאדם כזה הוא שר הביטחון שלי. |
ציטוט:
שישלחו אותך לשם או מישהו מהמשפחה שלך.. תדבר אז... כל שבוע היו נהרגים לנו שם חיילים! זה אחד הדברים הכי לא חכמים ששמעתי.. מצטער.. שאולי - תגיד אתה חושב זה חמוצים? מה זה להעביר את הנהגה? אין עם מי לדבר! אתה לא מבין? אם היית שם היית תקוע שם.. זאת הייתה הדרך היחידה.. אף אחד לא ברח... תפסיקו לדבר שטויות.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ