![]() |
WhereIsThePixel - משחק קטנטן וחדש
שלום,
אשמח לקבל ביקורת על אתר שאני וחבר פתחנו. הרעיון פשוט, העיצוב פשוט, הקידוד פשוט, בקיצור: רצינו משהו פשוט שלא ידרוש יותר מדי זמן להכין, לתחזק ולקדם (עצלנים אנחנו ;P ) "העיצוב", והרעיון שלי, התכנות והקידוד משותף לשנינו והקידום יתבצע על ידו (במעט זמן שיש לו). מטרת המשחק היא למצוא פיקסל אחד ובודד מתוך תמונה של 600X500 פיקסלים, משמע 300 אלף אפשרויות שונות. יש לנו כרגע כ-60 פאזלים שונים. חצי מהם לצערינו עם באג שאפשר לזהות את הפיקסל בלחיצה :\ למי שיתאמץ קצת יותר אפשר למצוא את הפיקסל גם בשאר הפאזלים, איך שתרצו, לא ממש מפריע לנו |מסמיק| בכל אופן, האתר: WhereIsThePixel.com |
המשחק הזה לא מעביר את הזמן אלא רק עוד יותר משעמם אותך.
יצאתי אחרי 2 דקות =\ לפחות תביאו רמז או משהו, מה הקטע? |
לא משהו
כין אין דרך מיוחדת למצוא את הפיקסל... צריך פשוט ל"נחש". תעשה שיהיה רמזים בתמונה זה יהיה יותר נחמד. |
ממש מרגיז, אתה יכול לייל לך עם לחיצות ורק אחרי שעה תמצא אותו, ואפילו יותר
|
רעיון חביב+, ביצוע חלש.
|
סחטיין על הרעיון המקורי,
לצערי, קשה מאוד מאוד למצוא את הפיקסל מה שמבאס את הגולש ולא גורם לו לחזור. שימו תמונות לפי רמת קושי. |
רעיון חמוד אבל ביצוע פחות קצת משעמם כזה
|
מה הכוונה למצוא את הפיקסל?
|
וואו..
זה ממש מתסכל.. אתם צריכים לעשות משהו שירתק. אחרי שנכנסתי פעם אחת למשחק, וניסתי למצוא פיקסל(ללא הצלחה), אני יודע שאני לא אכנס שוב.. |
רעיון מקורי אבל המשחק דפוק
אחרי 2 שניות זה כבר מתחיל לשעמם והלכה לי היד מלנסות |
תודה על התגובות.
אופציית הרמזים תבוצע רק במידה ויהיה לנו זמן פנוי לזה. |
שי, תעשו שברגע שעוברים על הפיקסל מופיע איקס אדום גדול,
ושומעים פצצה או משהו דומה. זה יעזור ודיי פשוט להכנה. |
גם תסמנו פיקסלים שנוסו כבר אולי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרעיון אומנם מקורי וחמוד, אבל הביצוע ממש אבל ממש לא טוב, דבר ראשון, לפחות תבליטו את הפיקסל, גם עם ה Magnifier של הווינדוס לא מצאתי. שנית, תחלקו את זה לפי רמות. |
ציטוט:
נשב על האתר מתישהו בקרוב ונחליט על התוכנית העתידית שלו. תודה לכל המגיבים |
ממש קשה ומעצבן.
אוליי אם כל פעם שאיזור שהיה אפשר ללחוץ הקבוצת פיקסלים היתה גדולה בהתחלה וממשיכה להיות יותר קטנה יותר טוב |
מגניב
|
יפה
הצלחתי אחד.. אבל כבר עשו לפני. |
לחצתי על משהו ונכנס לי ל:http://www.pixelrightnow.com/
|
האמת היא שלא הצלחתי למצוא את הפיקסל..
הדומיין מאוד יפה לדעתי כמובן שגם השם של האתר. אבל לצערי לא הבנתי איך אני אמור למצוא פיקסל שקוף.. אני בטוח שתשתדרגו עם הזמן..בהצלחה ! |
משעמם..
לא הבנתי את הרעיון חוץ מלמצוא פיקסל.. |
נכנסתי ולא אחזור
|
הרעיון ממש נחמד
הביצוע לא משהו,אני מצטער אבל פשוט האתר לא נוח. הוא נורא קשה ונורא מתסכל וזה מרחיק אנשים. אם היו רמזים\תמונות יותר קטנות זה היה ממש עוזר.. |
אמרו כאן כבר הכל, אם אתה רוצה להרוויח מזה כסף מהפרסומות, תציע מתנות למי שיפתור משהו למשל בתוך 10 דקות או משהו דומה.
ככה יהיו לך הרבה כניסות והרבה לחיצות על הפרסומות. |
משעמם מאוד
לא ברור בכלל.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ